- 8 Haziran 2022
- 740
- 1.770
- 28
- 32
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #10.721
Ahh canımm benim Amin inşallah ağzın bal yesinAcanin gününü titturduysan zaten tek ilişkiyle hamile kalınıyor.
İnşallah hamilesindir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh canımm benim Amin inşallah ağzın bal yesinAcanin gününü titturduysan zaten tek ilişkiyle hamile kalınıyor.
İnşallah hamilesindir
Geçen ay ovülasyon testi yaptım her gün saatlerce sıvı almamak çok yordu beni çaysız kahvesiz çalışamıyor insan. Oruç bile böyle zorlamadı beni. İçebilirim ama içemiyorum, oradasın ama dokunamıyorum bu ay 3 4 kez yaptım ovülasyon testini bu rahatlıktan hemen yakaladım yumurtlamayıZaten o her ay umut ... hiçbirsey yapmicam akışına birakicam desemde yumurtlama olmuşmudur çatlamışmidr
Yapmam mıı regl olana kadar her gün yaparım sabahları bardağa çiş yapmadan ayılamıyorumİnşallah vardır canım umut hep olmalı bende hep bu sefer yapmıycam dedim ama yaptım biz çabalayalım Rabbım mutlaka vericek bebişleri sende cuma katıl bize test partisi varya tutarsa şarkısını söyleye söyleye
Laboquick canımHangi marka bu pozitif görmediğiniz
İnnovita çok net gösteriyorLaboquick canım
Walla meni deki sperm konsantrasyonunu ölçüyor sanırım.Nasılmış ya ne işe yarıyormuş
Silik çizgi var ama tekrar yap canım istersen sonradan üzülmeni istemem inşallah hamilesindir ❤
İnşallah ciftt çizgiler görürsün canım olucak inşallah yine her sabah cift çizgili testle günaydın dersin bebişineYapmam mıı regl olana kadar her gün yaparım sabahları bardağa çiş yapmadan ayılamıyorum
Evde ovülasyon testi varsa onu da yap bakalım onda da LH yuksek çıkıyor hamilelerinCanım test günlük test ti erken testlerden degildi yanıltır die almadım normal uygun olan günlük test ikincisini cuma yapıcam yine aynı testten
Evet Safransari söyledi sipariş vericem ondan bu sefer cumartesi bir gelsin adet olup olmayacağımı görüp sipariş veriyim dedim.İnnovita çok net gösteriyor
Bu ay hicbirsey yapmadm ama asagi yukarı yumurtlamayi bildiğim içn gene aklmda hep bu aralar önemli diyeGeçen ay ovülasyon testi yaptım her gün saatlerce sıvı almamak çok yordu beni çaysız kahvesiz çalışamıyor insan. Oruç bile böyle zorlamadı beni. İçebilirim ama içemiyorum, oradasın ama dokunamıyorum bu ay 3 4 kez yaptım ovülasyon testini bu rahatlıktan hemen yakaladım yumurtlamayı
Kızlar bugün giremedim hiç 24 saat aralıksız uyudum nerdeyse. Yürüyemiyorum resmen. Ağrım sızım yok ama gözüm açılmıyor. Şunu yaptım bugün bakın bi.
Bak ben attım nasıl gösteriyor net.Evet Safransari söyledi sipariş vericem ondan bu sefer cumartesi bir gelsin adet olup olmayacağımı görüp sipariş veriyim dedim.
Ooo pik yapmış bile Yanıltıcı olmasın kaç saatlik idrarla yaptın canım yani uzun süre uyuyup mu yaptın?Kızlar bugün giremedim hiç 24 saat aralıksız uyudum nerdeyse. Yürüyemiyorum resmen. Ağrım sızım yok ama gözüm açılmıyor. Şunu yaptım bugün bakın bi.
Ara ara uyanıp gittim tuvalete bu 3 saat falandır.Ooo pik yapmış bile Yanıltıcı olmasın kaç saatlik idrarla yaptın canım yani uzun süre uyuyup mu yaptın?
Allah’ımmm amiiin amin Acaba ne tepki veririm kafaları yerim galibaİnşallah ciftt çizgiler görürsün canım olucak inşallah yine her sabah cift çizgili testle günaydın dersin bebişine
Canım çalışmalara başla sen en iyisiKızlar bugün giremedim hiç 24 saat aralıksız uyudum nerdeyse. Yürüyemiyorum resmen. Ağrım sızım yok ama gözüm açılmıyor. Şunu yaptım bugün bakın bi.
Dün yaptık da bugün çok zor halim sıfırCanım çalışmalara başla sen en iyisi