• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Zaten o her ay umut ... hiçbirsey yapmicam akışına birakicam desemde yumurtlama olmuşmudur çatlamışmidr 😁
Geçen ay ovülasyon testi yaptım her gün saatlerce sıvı almamak çok yordu beni 😂 çaysız kahvesiz çalışamıyor insan. Oruç bile böyle zorlamadı beni. İçebilirim ama içemiyorum, oradasın ama dokunamıyorum😂 bu ay 3 4 kez yaptım ovülasyon testini bu rahatlıktan hemen yakaladım yumurtlamayı

İnşallah vardır canım umut hep olmalı bende hep bu sefer yapmıycam dedim ama yaptım biz çabalayalım Rabbım mutlaka vericek bebişleri 😍sende cuma katıl bize test partisi var💃ya tutarsa şarkısını söyleye söyleye 🤣🤣🤣
Yapmam mıı regl olana kadar her gün yaparım 😂 sabahları bardağa çiş yapmadan ayılamıyorum

Kızlar bugün giremedim hiç 24 saat aralıksız uyudum nerdeyse. Yürüyemiyorum resmen. Ağrım sızım yok ama gözüm açılmıyor. Şunu yaptım bugün bakın bi.

Eklentiler

• IMG_20221214_201241.jpg
    IMG_20221214_201241.jpg
    85,7 KB · Görüntüleme: 74
Geçen ay ovülasyon testi yaptım her gün saatlerce sıvı almamak çok yordu beni 😂 çaysız kahvesiz çalışamıyor insan. Oruç bile böyle zorlamadı beni. İçebilirim ama içemiyorum, oradasın ama dokunamıyorum😂 bu ay 3 4 kez yaptım ovülasyon testini bu rahatlıktan hemen yakaladım yumurtlamayı
Bu ay hicbirsey yapmadm ama asagi yukarı yumurtlamayi bildiğim içn gene aklmda hep bu aralar önemli diye 😁

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-14-22-19-56-919_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    Screenshot_2022-12-14-22-19-56-919_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 71
Back