- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #10.741
İçimizdeki şeytan susmuyoooorBu ay hicbirsey yapmadm ama asagi yukarı yumurtlamayi bildiğim içn gene aklmda hep bu aralar önemli diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçimizdeki şeytan susmuyoooorBu ay hicbirsey yapmadm ama asagi yukarı yumurtlamayi bildiğim içn gene aklmda hep bu aralar önemli diye
2 3 gün daha yüksek ateş girer misin çizgi çekecek mi
Evet valla ben sadece rüyalarımda görüyordum gerçekte de görmek için almam şart oldu darısı başımaBak ben attım nasıl gösteriyor net.
O zaman doğrudur Bol ekşınlar dilerimAra ara uyanıp gittim tuvalete bu 3 saat falandır.
2 3 gün daha yüksek ateş girer misin çizgi çekecek mi
Tamam bebişimDeğerlendir bugünleri canım ateşin yüksek giderse demek ki her an yumurtlama gerçekleşebilir
Evet bunu denememiştim hiç deniyim bakalımOvülasyon testini sabah akşam yap bence silikleştiği zamanı da net gör
O zaman bol enerji lütfen bebişe Allahım çok aminDün yaptık da bugün çok zor halim sıfır
Aminnnn AminnnnO zaman bol enerji lütfen bebişe Allahım çok amin
Olmamış daha canim. Devam et test yapmaya.Kozlar ovülasyon testi yaptım yorumlar mısınız en üstteki 12 Aralık ortadaki dün aşağıdaki ise bugün
Yok balım degıl
AA sen adet sonrası yumurtlama yaşıyor olabılır mısın sabah akşam yapKızlar bugün giremedim hiç 24 saat aralıksız uyudum nerdeyse. Yürüyemiyorum resmen. Ağrım sızım yok ama gözüm açılmıyor. Şunu yaptım bugün bakın bi.
inşallah canım güzel sevinçlern olsun insan pozitifi görünce tutulup kalıyorAllah’ımmm amiiin amin Acaba ne tepki veririm kafaları yerim galiba
Hiç ovulasyon kullanmadım canım ondan yok cuma sabahı test varEvde ovülasyon testi varsa onu da yap bakalım onda da LH yuksek çıkıyor hamilelerin
Ayy hadi inşallah güzel haberlerle gel canım sağlıklı ilerlesin inşallah bebişinAmin canım 2 kere kimyasal oldum o yüzden endişeliyim bata 7 gün kala yatım pozitif çıktı cuma yine yapıcam
Allah isteyen herkese nasip etsin. Ben daha hiç testte pozitif görmedim o yüzden çok merak ediyoruminşallah canım güzel sevinçlern olsun insan pozitifi görünce tutulup kalıyor
Kız iyi sabırlısın vallahi sabah öğlen akşam yapardım benHiç ovulasyon kullanmadım canım ondan yok cuma sabahı test var