- 31 Ağustos 2012
- 22.082
- 35.275
- 798
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #10.661
Aynı anda havuç ye canim 3 taneBugun de silikleşmemiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı anda havuç ye canim 3 taneBugun de silikleşmemiş
yok bebısım ama cok fazla agrım var söküldü sökülcek gibi valla resmenPapatyamaviss aşkım naptın gelen giden yok dimi
Dün 1 tane havucu zor yedimAynı anda havuç ye canim 3 tane
bende burdayım 5 aralık
BendeeeKız sen Kayserili misin bende.
Çok geçmiş olsun.
Kuzum hamıssen kendını pozitifbiri ağustos annelerıne kaydettır gel gel bak saana taze hamış buldumMerhabalar 33yasindayim Kasım 11.regal günüm Aralık 14.ve 4+4 gebeyim benide eklermisiniz
Kuzum hamıssen kendını pozitifbiri ağustos annelerıne kaydettır gel gel bak saana taze hamış buldum
Selamlar hemsoBendeee
Canım bir beceremedim vallaha yazmaya çalıştım nere gidiyor anlamadım
Canim sende durumlar nasıl ?2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı
Amcamın çocukları ikiz Anladım canım bence seninkiler de ikiz 😌😌🤭🤭🥰🥰 ben net bi şekilde görüyorum. Bunca yıllık ultrason tecrübelerime dayanarak yanılcağımı sanmıyorum ya 🤭😍 hayırlısı tabi ki sağlıklı olsunlar da inşallah 🤲🏼www.kadinlarkulubu.com
Diğer testler yanımda yok canım eve geçince atayımÖnceki yaptığım testlerle üst üste koyup foto çekersen karşılaştırması daha kolay olur canim.
Çok heyecanlıyımYarın da ates çıkarsa ne ala
aynı tas aynı hamam kuzumCanim sende durumlar nasıl ?
aynı kuzum regl agrısı cekmeye devam edıyorum gelemedı bıCanim sende durumlar nasıl ?
Aynen canım sen pozitif mi gördün hadi gözün aydın sağlıklı ilerlesin inşallahAynen canım sağlıkla gelsinler yeterki burda hiç karından bakılmıyor test önerin için teşekkür ederim canim bende tek satılan günlük testlerden aldım cuma sabahı tekrar yapıcam böyle takip edicem erken gebelik testleri yanıltıyor die onu almıyorum artık hepimiz için hayırlısı
Tatlım konudan bağımsız bi şey dicem, pozisyonu söylediğini okuduğum an kahkaha attım helal et servisteyim herkes bana bakıyo şu anÇok uzun süre yatmadim canım. Benim eşim zaten cekimserdi. Benim isteğimle içe boşaldı. Onun isteksiz olduğunu bildigimden 1 dk sonra kalktim hemen duşa girdim , ona rağmen tutmuş doggy pozisyondaydik. Olacağı varmış ya 6 ay oldu yasmini biraktim ben , her ay böyle kaçaklar oluyordu ama hiçbirinde tutmamisti