Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Bugün işe de gidemedim annemi çağırdım viksledi sağ olsun her yerimi şimdi biraz daha iyiyim almayacağım ilaç dayanıyorum

Tatlım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin darısı başımıza olsun inşş

Canım Ocak grubu var adını oraya yazdır istersen Mervenur277 kız bırbırımıze paslayıp duruyoruz
Kız hiç deme valla yoruldum dogru gelseler sıkıntı yok aslında kırmak da istemiyor insan ama napalim karışıklık oluyor sonra

Saat 7 iyi miwc yi daha fazla tutmam imkansız ilkiyle yaparsak en ıyı sonucu verır bıze T TASUU anlastıkmı sekerler
O gün şehir dışı planımız var
Aynen 6-7 gibi kalkar yaparım
Eşim bu akşam tutturdu şimdi yap, kendisine üroloji randevusu aldım Çarşamba gününe, hani hamileysem gitmek istemiyor.
Pazartesi akşam yumurtam çatladı, daha bir hafta oldu çıkmaz dedim.

Benim de kızım 7 yaşında canim.
6-7 aydır bizde deniyoruz olmadı.
3 ay önceki hormon testlerim normal çıktı.
Bu ay da klomen kullandim bakalım.

Bu erkekler niye böyle Allah ım

Canoo bak enişte de bizden, erkenci kırma sen enişteyi yap yarın sabah veya çarşamba sabahhhh, söz efekt yok tek ayağımı kaldırıyor olabilir

Canım aynı anda birden fazla kür uygulanmaz diye biliyorum dikkat et iyice araştır Rabbim gönlüme göre versin inşallah
Canım sadece kür olarak soğan kürü var diğerleri hep aparatif multivitamin folik asit gibi ballı macunu akciğerler için de tavsiye ediyorlarmış çörek oturandan dolayı her şeye deva çörek otu ya hayıt tohumuda öğlen kahve yerine içiyorum hipofiz bezini çalıştırıyor ay bunları yapmazsam yumurtam büyüyüp kendiliğinden çatlamıyor orda öyle bekliyor napıyım

Polikistikover var mı sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…