- 21 Kasım 2022
- 466
- 808
- 33
- 35
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #10.261
Geçmiş olsun tatlım, içmeyeyim en iyisi :/Yanı ben ıctım ama mevburen kum doktüm
Bugün işe de gidemedim annemi çağırdım viksledi sağ olsun her yerimi şimdi biraz daha iyiyim almayacağım ilaç dayanıyorumKesinlikle antibiyotik ve parol dısında agrı kesici içilmemesi gerekiyo canım benimde dişçi randevum var dı bugun ister istemez ilaç sprey vs sıkıyo agız ıcıne bunu rıske atmak ıstemedımsıcak su torbası koyun isterseniz belinize karnınıza veya bende bel fıtıgı var böyle bir bel agrısında kantaron yagıyla güzelce masaj öneririm faydasını görmüşümdğr hep mutlaka sıcak tutun
Tatlım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin darısı başımıza olsun inşşKızlar bugün doktora gittim hamilesin dedi çok şükür ama daha çok erken dedi üç hafta sonraya ramdevu verdi iğnemide yazdı yarın başlicam inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarım inşallah darısıda tüm isteyenlere olsun inşallah dualarımdasınız hepinizde
Teşekkür ederim kuzum amin inşallah hepinizedeTatlım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin darısı başımıza olsun inşş
Rica ederim canim inşallah faydasını görürsün burdaki herkese canı gönülden her namazda dua ediyorumBenim dediğim mutlaka yumurtlama başlamadan olmalı,her gün değildi senin dediğine bi bakayım canim tesekkur ederim
Kız hiç deme
O gün şehir dışı planımız var
Benim de kızım 7 yaşında canim.Doktorluk birşey varmı benim bir kızım var 7 yaşında 6 aydır deniyoruz ama olmuyor doktorada gittim birşey temiz dedi folio ile clomen verdi birde bu ay papatya çayı ve arvigo masajı yapıyorum Bi fizyo terapist önerdi istersen Bi araştır bu mesajla hamile kalan çok var bende bu ay yapıyorum böyle bakalım ne olacak
Bu erkekler niye böyle Allah ımO gün şehir dışı planımız var
Aynen 6-7 gibi kalkar yaparım
Eşim bu akşam tutturdu şimdi yap, kendisine üroloji randevusu aldım Çarşamba gününe, hani hamileysem gitmek istemiyor.
Pazartesi akşam yumurtam çatladı, daha bir hafta oldu çıkmaz dedim.
Canoo bak enişte de bizden, erkenciO gün şehir dışı planımız var
Aynen 6-7 gibi kalkar yaparım
Eşim bu akşam tutturdu şimdi yap, kendisine üroloji randevusu aldım Çarşamba gününe, hani hamileysem gitmek istemiyor.
Pazartesi akşam yumurtam çatladı, daha bir hafta oldu çıkmaz dedim.
Amin İnşAllah çok teşekkür ederimMaşallah canım daha ne olsun patlamaya hazır bomba gibi olmuşsundur. O zamaan bu ay bebegin saglıkla gelsin inşallah
Canım sadece kür olarak soğan kürü var diğerleri hep aparatif multivitamin folik asit gibi ballı macunu akciğerler için de tavsiye ediyorlarmış çörek oturandan dolayı her şeye deva çörek otu ya hayıt tohumuda öğlen kahve yerine içiyorum hipofiz bezini çalıştırıyor ay bunları yapmazsam yumurtam büyüyüp kendiliğinden çatlamıyor orda öyle bekliyor napıyımCanım aynı anda birden fazla kür uygulanmaz diye biliyorum dikkat et iyice araştır Rabbim gönlüme göre versin inşallah
Polikistikover var mı sizdeKizlar selamovulasyon testim yine saolsun hergun ters köşe yapıyor beni. Ay pik olacak ertesi gün diye üst üste deniyoruz ama çizgiler öyle yanıltıcı ki!!! Ne yapacağımı şaşırdım. Sizce pik yakın mi yoksa gördüğünüz 7 Aralık ve 11 Aralık çizgiler pik mi kalpler ilişkin olan günler. Tedt uzmanlarını bekliyorum bir el atın bana yaaaa
Jel ne için kullanılıyor nasıl bilginiz var mıKızlar cumartesi regl günüm eger olursam ben de jel alıcam gynoseed umarım ise yarar
Dogurganlık jeli canım öyle duymuştumJel ne için kullanılıyor nasıl bilginiz var mı
Onuda kullanayım tam olsunDogurganlık jeli canım öyle duymuştum
YokPolikistikover var mı sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?