• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Yok 😂
Ama 2019 senesinde meme kanseri geçirdim. Tedavim sebebiyle 2.5 sene geçici menapozda kaldım. Reglim doneli 4 ay oldu 😊 27 28 gunde bir oluyorum ama yumurtlama günleri değişkenlik gösteriyor 😊 biraz şaşırttı beni o sebeple.
Çok geçmiş olsun ☺️Sağlığına tekrar kavuşmana çok sevindim 💜

Bugün işe de gidemedim annemi çağırdım viksledi sağ olsun her yerimi şimdi biraz daha iyiyim almayacağım ilaç dayanıyorum 😍🌺
Çok iyi yapmıssın bel ağrısı cok çektim iyi bilirim vikslede masjadan sonra strecleyebilirsn sonra sıcak su torbası tutmaya devam ben havlu koup ütületİyodum cok iyi geliyo 🤩Rabbim şifa versinn sanada tümm şifa bekleyenlerede 🌸🥰🙏

Tüm kızlar sizce nasılım başka yapmam gereken bir şey var mı öneriler - Melekk1919 Melekk1919 ya sizden daha önce bikaç konuda bilgi almıştımya hormonlarıma normal demiştiniz doktorda sizde 😊şuanki sürecimi bi anlatmak istedim adetin 3. Günü hayıt tohumu içmeye başladım adet bittikten iki gün sonra sabah aç karna soğan kürü içiyorum sonra çörek otu bal tarçın macunu yiyorum sonra kahvaltı vs derken öğle yemeğinden sonra folik asit ve multivitamin takviyesi içiyorum ikindiye doğru açken bi bardak hayıt suyu içiyorum güzelce demleyip akşamda yine yemeklerden önce aç karna soğan kürü içiyorum en son gece yatmadan yarım saat önce çörek otu bal tarçın macununu bol suyla yiyip yatıyorum sağlık beslenmeye dikkat ediyorum arada yürüyüşe çıkıyorum 2 güne bi nasıl ya bu ay çok istiyorum hayırlıca sağlıklıca bebek 🤲🏻
Canım yeni gördüm kusura bakma. Vallahi hatırlayamadım ama hormonların normalse bu kadar fazla kür yumurtalarını aşırı geliştirebilir bence dikkatli kullan. İnşallah emeğinin karşılığını alırsın 🙏 ben de bu ay regl olursam tarçın bal çörekotu kürüne başlayacam 😊

Benim de kızım 7 yaşında canim.
6-7 aydır bizde deniyoruz olmadı.
3 ay önceki hormon testlerim normal çıktı.
Bu ay da klomen kullandim bakalım.
Aynıymışız🥰 bukadar denk olur🤭 inşallah güzel haberler alırız bu ay sen clomen kullanınca edetinde ve sonrasında bi farklılık yaşadın mı

Bat:beklenen adet tarihi
Sat:son adet tarihi canım aramıza hoş geldin 😊
Tesekkurler :) o zaman benim bat : 25 aralik
Sat: 28 kasim
Bu arada ben 8 aralıktan bu yana çalışmalara başladım her gün kendimi dinliyorum midem ha bulandı ha bulunacak diye ne zaman belirti başlar acaba 😑

Tesekkurler :) o zaman benim bat : 25 aralik
Sat: 28 kasim
Bu arada ben 8 aralıktan bu yana çalışmalara başladım her gün kendimi dinliyorum midem ha bulandı ha bulunacak diye ne zaman belirti başlar acaba 😑
Canım belirtiler bulantı öyle hemen olmuyor ben kızımda 3 ay bittikten sonra yaşadım kıramp kasıkta batma gögüslerde sızlama hassasiyet gibi burda bu belirtilerle öğrenenler arkadaşlar var ama ben kızımda hiç belirti yaşamamıştım herkeste olmuyor insallah güzel haberler alırsın canım benim bildiklerim bu kadar😊

Aynıymışız🥰 bukadar denk olur🤭 inşallah güzel haberler alırız bu ay sen clomen kullanınca edetinde ve sonrasında bi farklılık yaşadın mı
Benim yumurtlamadan bir gün önce çok sancım oldu ve az kanamam oldu.
Ertesi gün yumurtladim.
Aynı günün akşamı da yumurtam çatladı.
Ovulasyon takibi yaptığımdan biliyorum.
Başka da bir farklılık olmadı.

Arkadaşlar yumurtlAmis miyimdir bide çizgi nedeen çekmiyor hiç

Eklentiler

• IMG_20221213_064750.jpg
    IMG_20221213_064750.jpg
    128,3 KB · Görüntüleme: 56
Yok 😂
Ama 2019 senesinde meme kanseri geçirdim. Tedavim sebebiyle 2.5 sene geçici menapozda kaldım. Reglim doneli 4 ay oldu 😊 27 28 gunde bir oluyorum ama yumurtlama günleri değişkenlik gösteriyor 😊 biraz şaşırttı beni o sebeple.
Çok geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın 🤲

Back