• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kesinlikle antibiyotik ve parol dısında agrı kesici içilmemesi gerekiyo canım benimde dişçi randevum var dı bugun ister istemez ilaç sprey vs sıkıyo agız ıcıne bunu rıske atmak ıstemedım 🥰 sıcak su torbası koyun isterseniz belinize karnınıza veya bende bel fıtıgı var böyle bir bel agrısında kantaron yagıyla güzelce masaj öneririm faydasını görmüşümdğr hep 🥰 mutlaka sıcak tutun 😊🌸
Bugün işe de gidemedim annemi çağırdım viksledi sağ olsun her yerimi şimdi biraz daha iyiyim almayacağım ilaç dayanıyorum 😍🌺

Kızlar bugün doktora gittim hamilesin dedi çok şükür ama daha çok erken dedi üç hafta sonraya ramdevu verdi iğnemide yazdı yarın başlicam inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarım inşallah darısıda tüm isteyenlere olsun inşallah dualarımdasınız hepinizde 💛
Tatlım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin darısı başımıza olsun inşş 😍🌺💙

Canım Ocak grubu var adını oraya yazdır istersen Mervenur277 Mervenur277 kız bırbırımıze paslayıp duruyoruz :KK70:
Kız hiç deme 😂😂valla yoruldum :KK70:dogru gelseler sıkıntı yok aslında kırmak da istemiyor insan ama napalim karışıklık oluyor sonra 😂♥️

Saat 7 iyi mi😊wc yi daha fazla tutmam imkansız ilkiyle yaparsak en ıyı sonucu verır bıze🥰 T TASUU anlastıkmı sekerler
O gün şehir dışı planımız var
Aynen 6-7 gibi kalkar yaparım 😉
Eşim bu akşam tutturdu şimdi yap, kendisine üroloji randevusu aldım Çarşamba gününe, hani hamileysem gitmek istemiyor.
Pazartesi akşam yumurtam çatladı, daha bir hafta oldu çıkmaz dedim.

Doktorluk birşey varmı benim bir kızım var 7 yaşında 6 aydır deniyoruz ama olmuyor doktorada gittim birşey temiz dedi folio ile clomen verdi birde bu ay papatya çayı ve arvigo masajı yapıyorum Bi fizyo terapist önerdi istersen Bi araştır bu mesajla hamile kalan çok var bende bu ay yapıyorum böyle bakalım ne olacak
Benim de kızım 7 yaşında canim.
6-7 aydır bizde deniyoruz olmadı.
3 ay önceki hormon testlerim normal çıktı.
Bu ay da klomen kullandim bakalım.

Eşim bu akşam tutturdu şimdi yap, kendisine üroloji randevusu aldım Çarşamba gününe, hani hamileysem gitmek istemiyor.
Bu erkekler niye böyle Allah ım 😂😂

Canoo bak enişte de bizden, erkenci 🙃🙃🙃😅kırma sen enişteyi yap yarın sabah veya çarşamba sabahhhh, söz efekt yok 🙈🙈🙈tek ayağımı kaldırıyor olabilir🤪🎈

Canım aynı anda birden fazla kür uygulanmaz diye biliyorum dikkat et iyice araştır Rabbim gönlüme göre versin inşallah 🤲🏻
Canım sadece kür olarak soğan kürü var diğerleri hep aparatif multivitamin folik asit gibi ballı macunu akciğerler için de tavsiye ediyorlarmış çörek oturandan dolayı her şeye deva çörek otu ya hayıt tohumuda öğlen kahve yerine içiyorum hipofiz bezini çalıştırıyor ay bunları yapmazsam yumurtam büyüyüp kendiliğinden çatlamıyor orda öyle bekliyor napıyım 😂😂

Kizlar selam 🧟😂 ovulasyon testim yine saolsun hergun ters köşe yapıyor beni. Ay pik olacak ertesi gün diye üst üste deniyoruz ama çizgiler öyle yanıltıcı ki!!! Ne yapacağımı şaşırdım. Sizce pik yakın mi yoksa gördüğünüz 7 Aralık ve 11 Aralık çizgiler pik mi 🙈 kalpler ilişkin olan günler. Tedt uzmanlarını bekliyorum bir el atın bana yaaaa😂😂😂
Polikistikover var mı sizde 🤲🏻😊

Back