- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #10.241
Çoktan koydum kıPapatyamaviss canım seni etiketlemeyi unutmuşum banada artık bir hamile emojisi koyabilirsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çoktan koydum kıPapatyamaviss canım seni etiketlemeyi unutmuşum banada artık bir hamile emojisi koyabilirsin inşallah
Evet canim iki yıldır hiç olmadiAmin canım inşallah göreceksin cift cizgiyi ilk cocukmu
Hakkında hayırlısı olsun canım rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Benim 2 düşüğüm oldu. Düşükten sonra adetim gecikmişti bu testi yaptığımda. Meğer beta sıfırlanmamış adetle birlikte sıfırlandı. O yüzden silik çıkmışDevam ediyor ama 3 gün sonra yanibugun kan verdiğimde 26 çıktı. 2 kat artış olmadı doktor progestan verdi Çarşamba testi tekrarla dedi hayırlısı artık. Senin kaç değerin sonra hiç baktırdın mi ?
Doktorluk birşey varmı benim bir kızım var 7 yaşında 6 aydır deniyoruz ama olmuyor doktorada gittim birşey temiz dedi folio ile clomen verdi birde bu ay papatya çayı ve arvigo masajı yapıyorum Bi fizyo terapist önerdi istersen Bi araştır bu mesajla hamile kalan çok var bende bu ay yapıyorum böyle bakalım ne olacakEvet canim iki yıldır hiç olmadi
Hayırlı uğurlu olsun tatlım sağlıkla ilerlesin insallahhKızlar bugün doktora gittim hamilesin dedi çok şükür ama daha çok erken dedi üç hafta sonraya ramdevu verdi iğnemide yazdı yarın başlicam inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarım inşallah darısıda tüm isteyenlere olsun inşallah dualarımdasınız hepinizde
benide eklermisiniz bat 3 ocakAteş ölçen bebişler:
@Deepblues : 615927 Ovulation charts on FertilityFriend.com
@pozitifbiri : 78a23e Ovulation charts on FertilityFriend.com
Papatyamaviss 6e5665 Ovulation charts on FertilityFriend.com
@fnd_50 : 78b8bf Ovulation charts on FertilityFriend.com
Hoşgeldiniz Hanımlar
*Yumurtlamadan en az 10-12 gün geçmeden test yapmıyoruz.Herkes gruba girdiğinde bunu okusun ve kendine, duygularına hakim olsun
Geç olsun Güç olmasın diyerek bu ayı ben açmak istedim
Anne Adaylarımız SAT BAT DURUM Papatyamaviss 10 Kasım 15 Aralık@fnd_50 13 Kasım 13 Aralık@Bearhug 9 Kasım 5 Aralık@maman @smgsmgsmg
8 Kasım 5 Aralık@trkn0709
6 Kasım 4 Aralık@savascii
22 Kasım 20 Aralık@Mevsimlisan
3 Aralık 31 Aralık@melegim can
31 Kasım 25 Aralık@1ebe knickerbockerbande @fatsek 9 Kasım 6 Aralık@Ihlamurseven @bebekheyecani 5 Aralık 31 Aralık@knickerbockerbande 11 Aralık@Kristialia
@beyons 30 Kasım 27 Aralık@pozitifbiri @yanbaz 13 Aralık@Feyzacim 9 Aralık@trueliving_ 5 AralıkSeptember Wind 26 Kasım 24 Aralık@Evimmis @ozayse 26 Ekım 1 Aralık@zorunlualanlar 11 Kasım
2 Aralık @Niqu @Angels900 11 Kasım 2 Aralık@Sura33 2 Kasım 1 Aralık@Devakus 9 Aralık@mydreams93 @lavinya- 14 Kasım 10 Aralık@Seyda kefir 14 Kasım 13 Aralık@Wanda Maximoff 13 Aralık@Miss ela 15 Aralık@mssmaya07 4 Kasım 2 Aralık@DilekHanim 4 Kasım 5 Aralık@Ncct 15 Kasım 11 Aralık@gullcun 3 Kasım 1Aralık@pascal1634 31 Ekim@mgev 13 Aralık@babypink00 15 Kasım 11 Aralık@Sunshine597 12 Kasım 12 Aralık@Simgeklcc 6 Kasım 3 Aralık@angel0003 Cey1an 17 Kasım 18Aralık@melisaa93 18 Kasım 18 Aralık@Aden2023 11 Aralık@Pandolfini 2 Aralık@çgh 10 Kasım 6 Aralık@keug03 @Sudemsade 18 Kasım 20 Aralık@mooncrown2001 18 Kasım 20 Aralık@Cicekcicek20 4 Aralık@ozlemem 7 Kasım 5 Aralık@aysesngul 20 Aralık@ebrumsumsu 25 Kasım@TASUU 24 Kasım@canancan11 24 Kasım 7 Aralık@Usagitsukino 23 Kasım 18 Aralık@sevayd 24 Kasım 20 Aralık@Deepblues 26 Kasım 21 Aralık@yelif10 27 Kasım 27 Aralık@imagination forever 27 Kasım 22 Aralık@mutluanne2779 09 Kasım 7 AralıkMervenur277 27 Kasım 23 Aralık@Karakuzu12 11 Ekim 9 Aralık@Sirius2023 28 Kasım 27 Aralık@gulumse02 5 Aralık@Hayat sevince guzel27 9 Kasım 9 Aralık@bitliKedi 01 Kasım 27 Aralık@Hayirlisi123 6 Kasım 7 Aralık@genc1kadin 14 Aralık@esma324546 8 Aralık @nazende333 @Veziir 21 Kasım 21 Aralık @Gezenlady 20 Kasım 18 Aralık
@monimoni 17 Aralık @Kaplann @mrblt 21 Kasım 19 Aralık @eylulum3434 @ekimm24
Canim bilenen biseyim yok. Olsa doktor sorduğumda söylerdi belki de göremiyor bilmiyorum. Hsg de çektirmistim. Olmamasını bazı sebeplere bağlıyor bu yüzden tedavi deniyoruz çatlatma denemistik tutmadı. Eşimde de bilinen problem yok değerleri iyi normalde. Aşılama da tutmadı gibi görünüyor. Bu aya ara verip diğer ay başka doktor var ona gideceğim alanında çok iyiymis. Eğer bi problem varsa açıkçası bize de sürpriz olacak. Bahsettiğin masajı bazı kadınlar yapıyor onu mu diyorsun acaba yumurtalıklara?Doktorluk birşey varmı benim bir kızım var 7 yaşında 6 aydır deniyoruz ama olmuyor doktorada gittim birşey temiz dedi folio ile clomen verdi birde bu ay papatya çayı ve arvigo masajı yapıyorum Bi fizyo terapist önerdi istersen Bi araştır bu mesajla hamile kalan çok var bende bu ay yapıyorum böyle bakalım ne olacak
Aynı şeyden bahsediyorsak eğer ben onu Şubat ve Mart aylarında işi bilen birine yaptırdım sadece karnıma dokunarak yapıyor adet biter bitmez. Buna inanmayan da var ama bizzat bi yakınım ve arkadaşım yaptıkları ay gebe kaldı. Hatta arkadaşımın iki sebepsiz düşüğü vardı çoktan doğum yaptı. Uzun süre gebe kalamayan var ise bunu araştırmasını öneririmDoktorluk birşey varmı benim bir kızım var 7 yaşında 6 aydır deniyoruz ama olmuyor doktorada gittim birşey temiz dedi folio ile clomen verdi birde bu ay papatya çayı ve arvigo masajı yapıyorum Bi fizyo terapist önerdi istersen Bi araştır bu mesajla hamile kalan çok var bende bu ay yapıyorum böyle bakalım ne olacak
Yumurtalıklara rahime karnın komplesine yutuptan yazarsan çekiyor yabancı bir kadın yaparak anlatıyor fizyo terapist bana cok uzak 4 saat o yüzden bunu izleyerek yap dedi birde Bi doktor var kuzenim ilk denemede tutmuştu baya iyi diyordu ismini yerini öğrenip yazarım sanaCanim bilenen biseyim yok. Olsa doktor sorduğumda söylerdi belki de göremiyor bilmiyorum. Hsg de çektirmistim. Olmamasını bazı sebeplere bağlıyor bu yüzden tedavi deniyoruz çatlatma denemistik tutmadı. Eşimde de bilinen problem yok değerleri iyi normalde. Aşılama da tutmadı gibi görünüyor. Bu aya ara verip diğer ay başka doktor var ona gideceğim alanında çok iyiymis. Eğer bi problem varsa açıkçası bize de sürpriz olacak. Bahsettiğin masajı bazı kadınlar yapıyor onu mu diyorsun acaba yumurtalıklara?
Kırmızılar gelmezse cumartesi bende bir test patlatırımCumartesı sabahı sabah kaca randevulasıyoruz
Canım Ocak grubu var adını oraya yazdır istersen Mervenur277 kız bırbırımıze paslayıp duruyoruzbenide eklermisiniz bat 3 ocak
Aynen canım aynısı ben yurt dışındayım burda bazı uzman fizyo terapistler yapıyor türkiyede ebeler yapıyor ama buradakiler her sabah yapılması lazım diyor Rabbım şifayı neyle verir bilemeyiz umutla çabayla gelicek inşallahAynı şeyden bahsediyorsak eğer ben onu Şubat ve Mart aylarında işi bilen birine yaptırdım sadece karnıma dokunarak yapıyor adet biter bitmez. Buna inanmayan da var ama bizzat bi yakınım ve arkadaşım yaptıkları ay gebe kaldı. Hatta arkadaşımın iki sebepsiz düşüğü vardı çoktan doğum yaptı. Uzun süre gebe kalamayan var ise bunu araştırmasını öneririm
Haklısın canım ben de şahit olmasam denemezdim ama ben de işe yaramadı bir gün bu sır perdesi aralanacak bakalım ne zaman?Aynen canım aynısı ben yurt dışındayım burda bazı uzman fizyo terapistler yapıyor türkiyede ebeler yapıyor ama buradakiler her sabah yapılması lazım diyor Rabbım şifayı neyle verir bilemeyiz umutla çabayla gelicek inşallah
Bazen bir kereyle olmuyor düzelmeye biliyormus hep yumurtlamayı cogaltmak hem ters olan birşey varsa onu düzeltmek bu ay olmazsa regli oldugun günden başla yapmaya inşallah görürsün faydasınıHaklısın canım ben de şahit olmasam denemezdim ama ben de işe yaramadı bir gün bu sır perdesi aralanacak bakalım ne zaman?
Çok teşekkür ederim canımYaa maşallah çok sevindimm Sağlıkla kucagınada alırsın inşallah
Teşekkür ederim canım. Kasık ağrım oluyor öylede anlıyorum sonra bir yada iki gün sonra jelimsi akıntım oluyor öyle anlıyorumYumurtlama belirtilerini nasl hissetinz yani nelerdi birde belirtilerden iki üç gün sonra yumurtlama yani catlama oluyor diyorlar Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Benim dediğim mutlaka yumurtlama başlamadan olmalı,her gün değildi senin dediğine bi bakayım canim tesekkur ederimBazen bir kereyle olmuyor düzelmeye biliyormus hep yumurtlamayı cogaltmak hem ters olan birşey varsa onu düzeltmek bu ay olmazsa regli oldugun günden başla yapmaya inşallah görürsün faydasını
Yaaa canım çok teşekkür ederim merak ettim tahminin tutacak mı diye hayırlısı tabiCey1an canikomm sağlıkla gelsin kuzun ve ilk tahmin benden nur topu gibi bir erkek bebiş hissediyorum, Almanlara inat en kara kaşlı kara gözlüsündenhakkınızda hayırlısı, sağlıklısı olsun bebemm
@Safransari kellemi giyotinle uçuracak seviyoreee seni kanka, panpaamaksat kafa dağatma moral bulma buldurmaa
Tamam bebeğim dayanacağım artık acılara :)Bence içme canım sadece parol iç
Çok teşekkür ederim canımHayırlı uğurlu olsun tatlım sağlıkla ilerlesin insallahh