• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Benim yumurtlamadan bir gün önce çok sancım oldu ve az kanamam oldu.
Ertesi gün yumurtladim.
Aynı günün akşamı da yumurtam çatladı.
Ovulasyon takibi yaptığımdan biliyorum.
Başka da bir farklılık olmadı.
Benim de aynı gün çatladı ,erken çatlaması dezavantaj sayılır mı acaba

Ah kızlar ah benim bu bahtsızlığım ne olacak dün 4.30a kadar bekledim aradım tüm kanlar çıkmış beta çıkmamış hastane atlamış olabilir yarın tekrar sağlık ocağına gel dediler ben de sinirlendim bu sabah hastaneye geldim il genelinde internet çöktü muayeneler durdu ismimi bahtsız bedevi olarak değiştiricem bu kadar olmaz yaa 😂😂

Ah kızlar ah benim bu bahtsızlığım ne olacak dün 4.30a kadar bekledim aradım tüm kanlar çıkmış beta çıkmamış hastane atlamış olabilir yarın tekrar sağlık ocağına gel dediler ben de sinirlendim bu sabah hastaneye geldim il genelinde internet çöktü muayeneler durdu ismimi bahtsız bedevi olarak değiştiricem bu kadar olmaz yaa 😂😂
Hahahahah 🤣 hayattaki şansımız.

Oha ya tam sana etiket attım noldu diye sordum mesaj attın hissettinmi kız noldu😅😅😅

Oha ya tam sana etiket attım noldu diye sordum mesaj attın hissettinmi kız noldu😅😅😅
Valla delircem en sonunda gece rüyamda sürekli beta çıkmış e nabızdan bakıyorum. Uyanıyorum bakıyorum çıkmamış uyuyorum yine aynı rüya zaten her zaman şanssızdım ama bu kadarı da fazla yaaa

Valla delircem en sonunda gece rüyamda sürekli beta çıkmış e nabızdan bakıyorum. Uyanıyorum bakıyorum çıkmamış uyuyorum yine aynı rüya zaten her zaman şanssızdım ama bu kadarı da fazla yaaa
Ay nolacak şimdi sağlık ocağına bidamı kan vereceksin 🥺

Koltuk altından ölçen mi canım yoksa dijitallermi
Koltuk altından ölçen alıyorsun ama dil altından ölçüm yapmıyorsun daha sağlıklı sonuç veriyor bak foto bıraktım

Eklentiler

• BBAA54F9-2322-42AE-8ED0-4378DA52E354.jpeg
    BBAA54F9-2322-42AE-8ED0-4378DA52E354.jpeg
    30,3 KB · Görüntüleme: 27
Çok iyi yapmıssın bel ağrısı cok çektim iyi bilirim vikslede masjadan sonra strecleyebilirsn sonra sıcak su torbası tutmaya devam ben havlu koup ütületİyodum cok iyi geliyo 🤩Rabbim şifa versinn sanada tümm şifa bekleyenlerede 🌸🥰🙏
Amin canım benim, ya güldükçe veya öksürdükçe belim ve kaburgalarım sızlıyo hala çok enteresan:/ umarım hafifler de ilaçsız atlatırız

Back