- 5 Temmuz 2022
- 2.092
- 3.074
- 63
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #9.701
Allah razı olsun canım. İnşallah herkes beklediği haberi alır bir an önceCanım bir gölge var görüyorum içten sana dua ediyorum bu ay gönlündeki sevinçle gelsin inşallah
Tamam aşko ama dediğim gibi bu ay çok etkilenmedim bu aydan çok beklentim yoktu zaten o yüzden fazla üzülmedim. Yumurtlamayı çok hissedemedimbu ay kaliteli olduğunu düşünmüyorum fitil de kullandım akıntı için o yüzden tutsa sürpriz olurdu :) şimdi önümüzdeki aya odaklanacağım iki ay daha olmazsa zaten doktora gideceğizfnd_50 canım adetin umarım gelmez ama olur da adet olursan, temizlendikten sonra şu hepsiburadadan aldığın testlerden varsa elinde yapsana çok merak ettim, ne çıkacak resmen duygusal sömürüüüü
Canım geçen ay hepsiburadadan efrent diye bir satıcıdan aldım bu ay trendyolda arel ticaret yazıyordu ondan aldım ama paketleri içinden değişik çıktı ikisinden de aynı çıktı. Pttavm den aldığımda paketin içinde orijinal paketli çıktı aşagıya bırakıyorum kutudan çıkan paketleri. Orijinal paket çıkanda zaten negatif çıktı diğerinde ikinci çizgi çıktı geçen ay da ikinci çizgi çıkmıştı o testte. İki aydır umutlanmıştım bu ay kan verdim negatif olduğunu görünce testte sorun olduğunu görmüş oldumTestleri hangi satıxıdan aldın canım hepsiburadan
Bende adet oldum demin söktürücü masajşaBende masajdan sonra kırmızı kartımı aldım..bilseydim çoktan ederdim..resmen mutluyum.Hamiş olanları tebrik ediyorum.Ben gitdim yeni yıla yeni umutlarla
Evet kullandım aynı ovulasyon şeklinde sadece hcg yazıyor üstünde biraz kuruma çizgisi gösteriyor diğer kullandığım testlerde o olmadı hiç.yani gebelik testini tavsiye etmem ama ovulasyon testleri harika irHgc testini kullandın mı onlar nasıl canım ?
Demekki senin o geçen ayki aldığın test bozuk canım sen bundan sonra artimed alma canom farklı bir markaya geçiş yap en azından sebebin ne olduğunu öğrenmiş olduk iyiki kan vermişsinKızlar sonuç negatif o zaman bu geçen ayki kullandığım test geçen ay da silik çıkarmıştı o zaman onda da yoktu kimyasal olmadı o zaman. Neye güveneceğim şaşırdım.kaldı 2 adet dönemi. 3 ay olmazsa doktor gel dedi @pozitifbiri Papatyamaviss @trkn0709 @Deepblues T TASUU savascii September Wind @Safransarii unuttuğum diğer canlar
Bacım beni de etiketler misinBende masajdan sonra kırmızı kartımı aldım..bilseydim çoktan ederdim..resmen mutluyum.Hamiş olanları tebrik ediyorum.Ben gitdim yeni yıla yeni umutlarla
Anladım canım kuruma çizgisi dediğin t çizgisi silik mi çıkıyor yani onu tam anlamıyorum kuruma çizgisi muhabbetiniEvet kullandım aynı ovulasyon şeklinde sadece hcg yazıyor üstünde biraz kuruma çizgisi gösteriyor diğer kullandığım testlerde o olmadı hiç.yani gebelik testini tavsiye etmem ama ovulasyon testleri harika ir
Aslında artımedin orijinali doğru sonuç verdi ama diğer aldığım artımed Farklı sonuç verdi ben onun artımed olduğuna inanmıyorum artık çünkü kutudan Farklı bir paket çıktı. Ama ben artık laboquick alırım çünkü oğlumda da onda öğrenmiştim hiç yanıltmamıştı beni. İyi ki kan verdim ben de onu diyorum çok şükürDemekki senin o geçen ayki aldığın test bozuk canım sen bundan sonra artimed alma canom farklı bir markaya geçiş yap en azından sebebin ne olduğunu öğrenmiş olduk iyiki kan vermişsin
13 aralıkta olmam gerekiyordu regli şuan geldi 2 gün önce ovülasyon testine göre, kremit rengi olarak.Evet kullandım aynı ovulasyon şeklinde sadece hcg yazıyor üstünde biraz kuruma çizgisi gösteriyor diğer kullandığım testlerde o olmadı hiç.yani gebelik testini tavsiye etmem ama ovulasyon testleri harika ir
Amin cümlemizdenAllah razı olsun canım. İnşallah herkes beklediği haberi alır bir an öncekoyuluğu takıp etmeden sevinemiyorum
Aşılama olduğu için tam belli değil günü canim. Çünkü önceden de iğne vurduğumda değişmişti günler. Ama çarşamba sanirim. NasipAmin cümlemizdenBata kaç gün var hergün tekrarla varsa hergün artacaktır inşallah
Vakti bu ay değil demekki inşallah tez vakit kolaylıkla olur bebişin canım benim. Rabbim hepimizin gönüllerine göre hayırlı zamanda Anne olmayı nasip etsin inşallahKızlar sonuç negatif o zaman bu geçen ayki kullandığım test geçen ay da silik çıkarmıştı o zaman onda da yoktu kimyasal olmadı o zaman. Neye güveneceğim şaşırdım.kaldı 2 adet dönemi. 3 ay olmazsa doktor gel dedi @pozitifbiri Papatyamaviss @trkn0709 @Deepblues T TASUU savascii September Wind @Safransarii unuttuğum diğer canlar
Geldimi seninki?Bacım beni de etiketler misinOcak adına koşalım
Vallahi hala yapmadım
Hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruzAşılama olduğu için tam belli değil günü canim. Çünkü önceden de iğne vurduğumda değişmişti günler. Ama çarşamba sanirim. Nasip
Canım bence sen kan kırmızı çift çizgi göreceksinVallahi hala yapmadımregl olcam ben ya diyorum
Benimde 3 4 gün öyle oldu birden Bişey boşalır gibi oluyordu Bi koşuyorum bakmaya birşey yok iç çamaşır su gibi ıslak sonra olmadı biz çok düşününce vücutta dalgamı geçiyor neeKizlar ozur dilerim ama benim su gibi beyaz akintim var ic camasirimi islatiyor bu normalmi ay 1 yildir hersey gebelik belirtisi benim icindeikna olmuyorum bit ruelu bi sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?