Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

fnd_50 canım adetin umarım gelmez ama olur da adet olursan, temizlendikten sonra şu hepsiburadadan aldığın testlerden varsa elinde yapsana çok merak ettim, ne çıkacak resmen duygusal sömürüüüü
Tamam aşko ama dediğim gibi bu ay çok etkilenmedim bu aydan çok beklentim yoktu zaten o yüzden fazla üzülmedim. Yumurtlamayı çok hissedemedimbu ay kaliteli olduğunu düşünmüyorum fitil de kullandım akıntı için o yüzden tutsa sürpriz olurdu :) şimdi önümüzdeki aya odaklanacağım iki ay daha olmazsa zaten doktora gideceğiz Allahım herkesin gönlüne göre versin tüm kızlar destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim

Testleri hangi satıxıdan aldın canım hepsiburadan
Canım geçen ay hepsiburadadan efrent diye bir satıcıdan aldım bu ay trendyolda arel ticaret yazıyordu ondan aldım ama paketleri içinden değişik çıktı ikisinden de aynı çıktı. Pttavm den aldığımda paketin içinde orijinal paketli çıktı aşagıya bırakıyorum kutudan çıkan paketleri. Orijinal paket çıkanda zaten negatif çıktı diğerinde ikinci çizgi çıktı geçen ay da ikinci çizgi çıkmıştı o testte. İki aydır umutlanmıştım bu ay kan verdim negatif olduğunu görünce testte sorun olduğunu görmüş oldum

Eklentiler

• A248B021-E908-40D1-B765-CFE17BC496E8.jpeg
    136,8 KB · Görüntüleme: 43
Hgc testini kullandın mı onlar nasıl canım ?
Evet kullandım aynı ovulasyon şeklinde sadece hcg yazıyor üstünde biraz kuruma çizgisi gösteriyor diğer kullandığım testlerde o olmadı hiç.yani gebelik testini tavsiye etmem ama ovulasyon testleri harika ir

Demekki senin o geçen ayki aldığın test bozuk canım sen bundan sonra artimed alma canom farklı bir markaya geçiş yap en azından sebebin ne olduğunu öğrenmiş olduk iyiki kan vermişsin

Evet kullandım aynı ovulasyon şeklinde sadece hcg yazıyor üstünde biraz kuruma çizgisi gösteriyor diğer kullandığım testlerde o olmadı hiç.yani gebelik testini tavsiye etmem ama ovulasyon testleri harika ir
Anladım canım kuruma çizgisi dediğin t çizgisi silik mi çıkıyor yani onu tam anlamıyorum kuruma çizgisi muhabbetini

Demekki senin o geçen ayki aldığın test bozuk canım sen bundan sonra artimed alma canom farklı bir markaya geçiş yap en azından sebebin ne olduğunu öğrenmiş olduk iyiki kan vermişsin
Aslında artımedin orijinali doğru sonuç verdi ama diğer aldığım artımed Farklı sonuç verdi ben onun artımed olduğuna inanmıyorum artık çünkü kutudan Farklı bir paket çıktı. Ama ben artık laboquick alırım çünkü oğlumda da onda öğrenmiştim hiç yanıltmamıştı beni. İyi ki kan verdim ben de onu diyorum çok şükür

13 aralıkta olmam gerekiyordu regli şuan geldi 2 gün önce ovülasyon testine göre, kremit rengi olarak.

Vakti bu ay değil demekki inşallah tez vakit kolaylıkla olur bebişin canım benim. Rabbim hepimizin gönüllerine göre hayırlı zamanda Anne olmayı nasip etsin inşallah ❤❤

Kizlar ozur dilerim ama benim su gibi beyaz akintim var ic camasirimi islatiyor bu normalmi ay 1 yildir hersey gebelik belirtisi benim icinde ikna olmuyorum bit ruelu bi sormak istedim
Benimde 3 4 gün öyle oldu birden Bişey boşalır gibi oluyordu Bi koşuyorum bakmaya birşey yok iç çamaşır su gibi ıslak sonra olmadı biz çok düşününce vücutta dalgamı geçiyor nee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…