• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Benimde 3 4 gün öyle oldu birden Bişey boşalır gibi oluyordu Bi koşuyorum bakmaya birşey yok iç çamaşır su gibi ıslak sonra olmadı biz çok düşününce vücutta dalgamı geçiyor nee😅😅
Hah aynen oyle oluyor ya vucud benimle dalga geciyor ama pnunede gecemiyorum surekli aklimda 😂

Yok canımxgecikme olmadı iki günüm var daha üç aydır aynı durumu yaşıyorum ya testlerin sıkıntılısı bana denk geliyor ya da kimyasal oluyor sürekli. Çok teşekkür ederim bu arada🥰🤲🏻
Bazen aksilik oldumu üstt üste geliyor ama gecikiyorsa güzelleştiriyordur Rabbim inşallah hayırlıısyla güzel haberler veririsin🌸🌸😍

Bazen aksilik oldumu üstt üste geliyor ama gecikiyorsa güzelleştiriyordur Rabbim inşallah hayırlıısyla güzel haberler veririsin🌸🌸😍
Allahım inşallah çok teşekkür ederim canım benim o güzel içten duan için Allahım senin de hep kalbine göre versin inşallah ❤️❤️🤲🏻🤲🏻

Kizlar ozur dilerim ama benim su gibi beyaz akintim var ic camasirimi islatiyor bu normalmi ay 1 yildir hersey gebelik belirtisi benim icinde 😂 ikna olmuyorum bit ruelu bi sormak istedim
Benimde 3 4 gün öyle oldu birden Bişey boşalır gibi oluyordu Bi koşuyorum bakmaya birşey yok iç çamaşır su gibi ıslak sonra olmadı biz çok düşününce vücutta dalgamı geçiyor nee
Hah aynen oyle oluyor ya vucud benimle dalga geciyor ama pnunede gecemiyorum surekli aklimda 😂
Bakalım ak koyun kara koyun belli olacak😅 senin bat nezamn

Kızlar sonuç negatif o zaman bu geçen ayki kullandığım test geçen ay da silik çıkarmıştı o zaman onda da yoktu kimyasal olmadı o zaman. Neye güveneceğim şaşırdım. 🤷🏻‍♀️ kaldı 2 adet dönemi. 3 ay olmazsa doktor gel dedi @pozitifbiri Papatyamaviss Papatyamaviss trkn0709 trkn0709 @Deepblues @TASUU @savascii September Wind September Wind @Safransarii unuttuğum diğer canlar
Canım testi değiştir o zaman demek ki yanlış sonuç veriyor, laboquick ten memnunum hiç bu zamana kadar yanlış sonuç vermedi. Trendyol dan alıyorum ben, inşallah en yakın zaman gebelik haberini vereceğiz moral bozmak yok

Allahım inşallah çok teşekkür ederim canım benim o güzel içten duan için Allahım senin de hep kalbine göre versin inşallah ❤️❤️🤲🏻🤲
Yaa Allah razı olsunnn 🥰Henüz sonucunu okumadan cevaplamıştım olsun vardır elbet bir hayır bundada eminim en yakın zamanda burdan müjdeli haberlerini duyacagız canı kalpten inaniyorumm tümm bekleyenlere Rabbimm nasip ettsinn 🌸😍 burda bu duyguları paylaşmak cok güzel gercekten🙏

Testler kesinlikle sahte dış kutusunda artımed yazıyor içinde başka paket çıktı hepsiburadadan almıştım ben onu. Diğer artımed test gerçek şu t1 t2 olan onlar gerçek onu da pttavm den almıştım onlarda çizgi çıkmadı zaten . Geçen ay da hepsi buradadan aldığım yanıltmıştı beni demek ki.
Bence şikayette bulunun kesinlikle peşini bırakmayın

Anladım canım kuruma çizgisi dediğin t çizgisi silik mi çıkıyor yani onu tam anlamıyorum kuruma çizgisi muhabbetini
Gebelik testinde 10 dk dan sonra t hafif silik çıkar bir genebib günlüğünde o var işte ondan yanıltır bu sebeple gebelik testini önermem ama ovulasyon testleri harikadır 4 aydır kullanırım

Kızlar mantar yaşayan yada sürekli vajinal mantar olan varmı ekimde aşırı bir mantar vardı fitil kullandm sanirm şuan gene var

Bende yeni evlendigim zaman çok olurdum Sebamed intim yıkama ile yapiyorum 6 senedir şükür bir daha olmadım cnm

Kizlar ozur dilerim ama benim su gibi beyaz akintim var ic camasirimi islatiyor bu normalmi ay 1 yildir hersey gebelik belirtisi benim icinde 😂 ikna olmuyorum bit ruelu bi sormak istedim
Temizden sıyırdık işte her ay hamileyiz hepimiz ama tek çizgi hamilelerinden 🥲🤷🏼‍♀️

Back