• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kızlar kan verdim 1-1.5 saat sonra çıkar dedi doktor e nabıza düşermiş beklemedeyim dua eksik etmeyin çok umudum yok ama Papatyamaviss Papatyamaviss pozitifbiri pozitifbiri @Deepblues T TASUU trkn0709 trkn0709 September Wind September Wind L lavinya- Safransari Safransari savascii savascii ve heyecandan etiketlemeyi unuttuğum canlar duanızı bekliyorum
Ayyy inş kuzummmmm duarım seninle kuzucum 😍♥️🤲🤲 benimde gelmedi hala regli acaba yerleşme mi bu anlamlandıramadım canım. 4 gündür regli sancısı gibi sancı çekiyorum.bu kadar uzun regli sancısı hiç çekmedim bu yaşıma kadar regli sancısı çektiğim gibi bi kaç saate regli oluyordum. Dün gece yine şiddetli bel ağrım oldu kesin geldi dedim ama hiç gelmemiş.dünde çok çok açık kahve alıntılı peçeteye sildikçe içe doğru bastırarak sildikçe geliyor yoksa akıntı şeklinde de yok. Sabah bi terlemişim üştümü açtım tabi o terle sabah 36.2-36,4 gibi ölçtüm sabah erkendi yataktan kalkmamıştım bi kaç saat sonra ölçtüğümde 36,7 gördüm hiç bir şey anlamadım ben bugünki ateşimden.

Eklentiler

• 7CE89432-58CA-42A8-B2D2-6292D535EC9D.jpeg
    7CE89432-58CA-42A8-B2D2-6292D535EC9D.jpeg
    79,3 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar sonuç negatif o zaman bu geçen ayki kullandığım test geçen ay da silik çıkarmıştı o zaman onda da yoktu kimyasal olmadı o zaman. Neye güveneceğim şaşırdım. 🤷🏻‍♀️ kaldı 2 adet dönemi. 3 ay olmazsa doktor gel dedi pozitifbiri pozitifbiri Papatyamaviss Papatyamaviss trkn0709 trkn0709 @Deepblues T TASUU savascii savascii September Wind September Wind @Safransarii unuttuğum diğer canlar
Hayırlısı olsun canim

Demekki çok belirgin çizgi görmedikce, hayalet çizgiyle, filtreye de kafa karistirmamak gerek 😔

Hayırlısı olsun canim

Demekki çok belirgin çizgi görmedikce, hayalet çizgiyle, filtreye de kafa karistirmamak gerek 😔
Evet ben fıltre çok yapıyorum edıyorum ama aslında çokta net degıl al bende sımdı ıkı oynasam bı cızgı çıkartırsın elbet ama onunla umutlanmak yanlış belırgın cızgı olmadığı sürece

Kızlar sonuç negatif o zaman bu geçen ayki kullandığım test geçen ay da silik çıkarmıştı o zaman onda da yoktu kimyasal olmadı o zaman. Neye güveneceğim şaşırdım. 🤷🏻‍♀️ kaldı 2 adet dönemi. 3 ay olmazsa doktor gel dedi pozitifbiri pozitifbiri Papatyamaviss Papatyamaviss trkn0709 trkn0709 @Deepblues T TASUU savascii savascii September Wind September Wind @Safransarii unuttuğum diğer canlar

Hayırlisi olsun canım benim dediğin gibi belkide geçen ay kimyasal olmadı benim de artimedde güvenim azaldı artık
En güzeli ve net sonuç kırmızı olacak ondan sonra artık bende var mı yok mu efekt yapalım modundan cikicam o

Kızlar ovulasyon surecım sona erdi😀artık 10,12 gun bekleme sürecıne gırmıs bulunmaktayım.Bu testleri asırı begendım.Gercekten güzel gösterdi pikleri.Artık hayırlısı🙏Çok yazmasamda takıpteyım🐥🐥 fnd_50 fnd_50 çok umutluydum senden ama yınede adet olmadan bılemeyız hala🙏🥰. pozitifbiri pozitifbiri benide yanına al ayın 22 sınde😍 T TASUU sendende guzel haberler beklıyorum🐥

Eklentiler

• 68B1F6ED-46A2-49A1-8E3C-EB81D65075A1.jpeg
    68B1F6ED-46A2-49A1-8E3C-EB81D65075A1.jpeg
    81,2 KB · Görüntüleme: 81
Hayırla sağlıkla gelsin kuzun canım, Rabbim en güzel zamanı bilendir🤲
o zaman o içi farklı paket olan testler sahte mi😔😔insanların hayalleriyle oynuyorlar ya🤬🤬🤬

Kızlar ovulasyon surecım sona erdi😀artık 10,12 gun bekleme sürecıne gırmıs bulunmaktayım.Bu testleri asırı begendım.Gercekten güzel gösterdi pikleri.Artık hayırlısı🙏Çok yazmasamda takıpteyım🐥🐥 fnd_50 fnd_50 çok umutluydum senden ama yınede adet olmadan bılemeyız hala🙏🥰. pozitifbiri pozitifbiri benide yanına al ayın 22 sınde😍 T TASUU sendende guzel haberler beklıyorum🐥
Hepimizden canım, bekleyen isteyen herkeslere hayırlı haberler olsun🤲🤲

Hayırla sağlıkla gelsin kuzun canım, Rabbim en güzel zamanı bilendir🤲
o zaman o içi farklı paket olan testler sahte mi😔😔insanların hayalleriyle oynuyorlar ya🤬🤬🤬
Testler kesinlikle sahte dış kutusunda artımed yazıyor içinde başka paket çıktı hepsiburadadan almıştım ben onu. Diğer artımed test gerçek şu t1 t2 olan onlar gerçek onu da pttavm den almıştım onlarda çizgi çıkmadı zaten . Geçen ay da hepsi buradadan aldığım yanıltmıştı beni demek ki.

Eklentiler

• B78F9165-B93C-4D98-986D-32EAE2B3CC41.jpeg
    B78F9165-B93C-4D98-986D-32EAE2B3CC41.jpeg
    136,8 KB · Görüntüleme: 65
Hayırlisi olsun canım benim dediğin gibi belkide geçen ay kimyasal olmadı benim de artimedde güvenim azaldı artık
En güzeli ve net sonuç kırmızı olacak ondan sonra artık bende var mı yok mu efekt yapalım modundan cikicam o
Yani bundan sonra laboquickten devam. Aslında ptt avm den aldığım t1 t2 yazan artımedler doğru soncu verdi onlar yanıltmadı. Hepsiburadadan aldığım artımed kutularının içinden başka pakette testler çıktı şüphelendim zaten artımede benzemiyor dedim. Onlarda silik çıktı. Ptt avm den aldığım artımedler güvenilir yani sıkıntı yok onlarda

Back