- 9 Aralık 2022
- 169
- 79
- 18
- 22
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #9.661
fnd_50 inşallah vardir canim rabbim boş döndurmesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam kuzum haber edeyim ama benimki ovülasyonAy banada haber ettt boype cift cizgi gorunce sanki benim cikmis gibi mutlu oluyorum
Ayyy inş kuzummmmm duarım seninle kuzucum benimde gelmedi hala regli acaba yerleşme mi bu anlamlandıramadım canım. 4 gündür regli sancısı gibi sancı çekiyorum.bu kadar uzun regli sancısı hiç çekmedim bu yaşıma kadar regli sancısı çektiğim gibi bi kaç saate regli oluyordum. Dün gece yine şiddetli bel ağrım oldu kesin geldi dedim ama hiç gelmemiş.dünde çok çok açık kahve alıntılı peçeteye sildikçe içe doğru bastırarak sildikçe geliyor yoksa akıntı şeklinde de yok. Sabah bi terlemişim üştümü açtım tabi o terle sabah 36.2-36,4 gibi ölçtüm sabah erkendi yataktan kalkmamıştım bi kaç saat sonra ölçtüğümde 36,7 gördüm hiç bir şey anlamadım ben bugünki ateşimden.Kızlar kan verdim 1-1.5 saat sonra çıkar dedi doktor e nabıza düşermiş beklemedeyim dua eksik etmeyin çok umudum yok ama Papatyamaviss pozitifbiri @Deepblues T TASUU trkn0709 September Wind L lavinya- Safransari savascii ve heyecandan etiketlemeyi unuttuğum canlar duanızı bekliyorum
Hayırlısı olsun canimKızlar sonuç negatif o zaman bu geçen ayki kullandığım test geçen ay da silik çıkarmıştı o zaman onda da yoktu kimyasal olmadı o zaman. Neye güveneceğim şaşırdım. kaldı 2 adet dönemi. 3 ay olmazsa doktor gel dedi pozitifbiri Papatyamaviss trkn0709 @Deepblues T TASUU savascii September Wind @Safransarii unuttuğum diğer canlar
O hepsıburada dan aldığın test dımı kuzum at gıtsın onları evden vallaKızlar sonuç negatif o zaman bu geçen ayki kullandığım test geçen ay da silik çıkarmıştı o zaman onda da yoktu kimyasal olmadı o zaman. Neye güveneceğim şaşırdım. kaldı 2 adet dönemi. 3 ay olmazsa doktor gel dedi pozitifbiri Papatyamaviss trkn0709 @Deepblues T TASUU savascii September Wind @Safransarii unuttuğum diğer canlar
18inde bat 7 gün varKaç günün vardı canım
Evet ben fıltre çok yapıyorum edıyorum ama aslında çokta net degıl al bende sımdı ıkı oynasam bı cızgı çıkartırsın elbet ama onunla umutlanmak yanlış belırgın cızgı olmadığı süreceHayırlısı olsun canim
Demekki çok belirgin çizgi görmedikce, hayalet çizgiyle, filtreye de kafa karistirmamak gerek
Kızlar sonuç negatif o zaman bu geçen ayki kullandığım test geçen ay da silik çıkarmıştı o zaman onda da yoktu kimyasal olmadı o zaman. Neye güveneceğim şaşırdım. kaldı 2 adet dönemi. 3 ay olmazsa doktor gel dedi pozitifbiri Papatyamaviss trkn0709 @Deepblues T TASUU savascii September Wind @Safransarii unuttuğum diğer canlar
Hayırla sağlıkla gelsin kuzun canım, Rabbim en güzel zamanı bilendirKızlar sonuç negatif o zaman bu geçen ayki kullandığım test geçen ay da silik çıkarmıştı o zaman onda da yoktu kimyasal olmadı o zaman. Neye güveneceğim şaşırdım. kaldı 2 adet dönemi. 3 ay olmazsa doktor gel dedi pozitifbiri Papatyamaviss trkn0709 @Deepblues T TASUU savascii September Wind @Safransarii unuttuğum diğer canlar
Hepimizden canım, bekleyen isteyen herkeslere hayırlı haberler olsunKızlar ovulasyon surecım sona erdiartık 10,12 gun bekleme sürecıne gırmıs bulunmaktayım.Bu testleri asırı begendım.Gercekten güzel gösterdi pikleri.Artık hayırlısıÇok yazmasamda takıpteyım fnd_50 çok umutluydum senden ama yınede adet olmadan bılemeyız hala. pozitifbiri benide yanına al ayın 22 sınde T TASUU sendende guzel haberler beklıyorum
Testler kesinlikle sahte dış kutusunda artımed yazıyor içinde başka paket çıktı hepsiburadadan almıştım ben onu. Diğer artımed test gerçek şu t1 t2 olan onlar gerçek onu da pttavm den almıştım onlarda çizgi çıkmadı zaten . Geçen ay da hepsi buradadan aldığım yanıltmıştı beni demek ki.Hayırla sağlıkla gelsin kuzun canım, Rabbim en güzel zamanı bilendir
o zaman o içi farklı paket olan testler sahte miinsanların hayalleriyle oynuyorlar ya
Ptt avmden aldığım testler gerçek arkadaşlar. Hepsiburadadan aldığım testler gerçek değilmiş demek ki. Pttavm den alınan testlerde sıkıntı yok güvenebilirsinizPttavmde test alan arkadaşlar bakabilirler mi, içteki paket nasıl
Kuzum ben PTT den aldım gecen Ay kımyasalda kullandıklarım t1 t2 var , fndnın aldığı başka söylesen ve farklı kutusu testı tek t lıArtimed in testleri t1 t2 li, fnd_50 'nin pozitif veren testi tek t liydi.
Yani bundan sonra laboquickten devam. Aslında ptt avm den aldığım t1 t2 yazan artımedler doğru soncu verdi onlar yanıltmadı. Hepsiburadadan aldığım artımed kutularının içinden başka pakette testler çıktı şüphelendim zaten artımede benzemiyor dedim. Onlarda silik çıktı. Ptt avm den aldığım artımedler güvenilir yani sıkıntı yok onlardaHayırlisi olsun canım benim dediğin gibi belkide geçen ay kimyasal olmadı benim de artimedde güvenim azaldı artık
En güzeli ve net sonuç kırmızı olacak ondan sonra artık bende var mı yok mu efekt yapalım modundan cikicam o
T1 t2 ler güvenilir onlar ptt avm den. Benim diğeri hepsiburadadan aldığım. O güvenilir değilKuzum ben PTT den aldım gecen Ay kımyasalda kullandıklarım t1 t2 var , fndnın aldığı başka söylesen ve farklı kutusu testı tek t lı