- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #9.681
Canım ne diyeyim cidden şaşırdım bariz bir çizgi gördük hepimiz. Hayırlısı hakkında. Hatırlarsanız ben de artimed le göremedim roll marka ile gördüm şu marka en iyisi diye birşey yok aslında. Bir ay daha dene bakalım ona göre git doktorun ne diyecek...Kızlar sonuç negatif o zaman bu geçen ayki kullandığım test geçen ay da silik çıkarmıştı o zaman onda da yoktu kimyasal olmadı o zaman. Neye güveneceğim şaşırdım. kaldı 2 adet dönemi. 3 ay olmazsa doktor gel dedi pozitifbiri Papatyamaviss trkn0709 @Deepblues T TASUU @savascii @September Wind @Safransarii unuttuğum diğer canlar
Ayyy inşallah seve seve alırım. Gözüm kulağım sizde vallahi hasta hasta elimde telefon sizi takip ediyorumKızlar ovulasyon surecım sona erdiartık 10,12 gun bekleme sürecıne gırmıs bulunmaktayım.Bu testleri asırı begendım.Gercekten güzel gösterdi pikleri.Artık hayırlısıÇok yazmasamda takıpteyım fnd_50 çok umutluydum senden ama yınede adet olmadan bılemeyız hala. pozitifbiri benide yanına al ayın 22 sınde T TASUU sendende guzel haberler beklıyorum