• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Gercektenmi su hariç başka birsey sürmeyin ph bozulur vs diyorlar benmde kafam karıştı iki ay öncesi fitil kullandm şuan hafif tekrar var ona modum düştü biraz

Canım benim kadın doğum doktorum soylemisti çok olunca birde ayda 2 kez olduğum oluyordu bana çözüm o oldu şükür bir sorunda olmadı

Kızlar bu ateş ölçme olayı nedir acaba ?🙊
Canım her gün yataktan çıkmadan aynı saatte ateşini ölçüp fertility diye bir program var oraya kaydediyorsun. Senin ateşine göre yumurtladığın zamanı da gösteriyor birkaç ay yapınca program senin hakkında bilgi sahibi oluyor sen de az çok artık biliyorsun ne zaman yumurtlayacağını. Yumurtlama öncesi ateşin senin normal kendi ateşin oluyor yumurtlama olayı bittikten sonra ateşin yükseliyor ve adet gününe kadar yüksek seyrediyor ateşin düştüğü an adet olacağını anlıyorsun ya adetten iki üç gün önce ateşin düşmeye başlıyor ya da tam adet günü ateşin düşüyor. Ateşin düşmezse hamilesin :) çok zevkli, daha az stresli ve daha net bilgi veriyor :)

Canım testi değiştir o zaman demek ki yanlış sonuç veriyor, laboquick ten memnunum hiç bu zamana kadar yanlış sonuç vermedi. Trendyol dan alıyorum ben, inşallah en yakın zaman gebelik haberini vereceğiz moral bozmak yok
Aynen kuzum aslında ben de hep laboquick kullanıyordum hatta oğlumu da laboquick ile öğrenmiştim tekrar ona dönüş yapacağım :) inşallah canım benim çok teşekkür ederim desteğin için inan iyiyim moralim bozulmadı ama teste sinir oldum

Kızlar birşey sorucam şimdi 2ay gebelik düşüncesinde ovulasyon testi yapmadım ben
Şimdi her yumurtadan sonra 14 gün sonra adet oluyorsak
Benim yumurtlama dönemlerin takvimin gösterdiği günler değil hep 16. Günde olmuş oluyor geçmiş adet gunlerini hesaplarsak..
Yani sormak istedigim her yumurtadan sonra 14 gün sonra mutlaka adet baslarmi

Ama benim olduğum adet gunlerini baz alırsak 14 günde yumurtalamam olmamış hiç 16-17 günde olmuş 🙄🙄

Mesela benim Kasım ayı yumutlamasina göre 20 21 gösteriyordu yumurtlama gününü ben son ilişkimi 22 Kasım'da yaşadım ve diğer kalp olanlarda ama Aralık'ta ki adetim 4 gün gecikince yeni bilgileri girince benim 24-25 zamanı yumurtalama gösteriyor o dönemde ilişki olmadı beynim yandı pozitifbiri pozitifbiri Papatyamaviss Papatyamaviss fnd_50 fnd_50

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-11-21-45-28-811_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    Screenshot_2022-12-11-21-45-28-811_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    81,4 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar birşey sorucam şimdi 2ay gebelik düşüncesinde ovulasyon testi yapmadım ben
Benim yumurtlama dönemlerin takvimin gösterdiği günler değil hep 16. Günde olmuş oluyor geçmiş adet gunlerini hesaplarsak..

Ama benim olduğum adet gunlerini baz alırsak 14 günde yumurtalamam olmamış hiç 16-17 günde olmuş 🙄🙄
Yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet geliyor canım ben ne zaman yumurtladıysam tam iki hafta sonra adet oldum kaç tane doktordan da bunu duydum okudum gördüm kendimde de şahit oldum

Yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet geliyor canım ben ne zaman yumurtladıysam tam iki hafta sonra adet oldum kaç tane doktordan da bunu duydum okudum gördüm kendimde de şahit oldum

Mesela baksana burda 25 Aralık'ta yumurta gözüküyor yine 16 güne denk geliyor.
Ve adetimi 6 Ocak gosteriyor testler ile bakicam doğru ise ben 3 aydır 16 günde bir yumurtlama yapıyorum ve o dönemler ilişki olmamış hiç bu uygulamayı baz aldığım için yanlış hareket etmişim çok üzüldüm şuan

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-11-21-50-07-935_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    Screenshot_2022-12-11-21-50-07-935_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    81,6 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar mantar yaşayan yada sürekli vajinal mantar olan varmı ekimde aşırı bir mantar vardı fitil kullandm sanirm şuan gene var
Bende sık oluyordum. İç çamaşırınızı sürekli kuru tutmaya çalışın ben ona dikkat edince baya düzeldi birde artık hep pamuklu iç çamaşırı kullanıyorum artık. Kaşıntı olursada sadece travazol kullanıyorum anında kesiyor rahatlatıyor.

Kizlarr hepinize iyi aksamlar.pozitifleri tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucağıniza alirsnz.ben dun aksam test yaptim yani 40.gunde ama negatif silik bile değil.regllerim cok duzensizlestigi icin ovulasyon kullanmak istiyorum onereceginiz bir marka var midir ? İlk defa kullanacagim.bir de inofolik kullanan var mi ? Ben kizima hamile kaldigim ay kullanmistim cok etkisi oldugunu dusunuyorum sanirim bu ay alacam yine

Canım her gün yataktan çıkmadan aynı saatte ateşini ölçüp fertility diye bir program var oraya kaydediyorsun. Senin ateşine göre yumurtladığın zamanı da gösteriyor birkaç ay yapınca program senin hakkında bilgi sahibi oluyor sen de az çok artık biliyorsun ne zaman yumurtlayacağını. Yumurtlama öncesi ateşin senin normal kendi ateşin oluyor yumurtlama olayı bittikten sonra ateşin yükseliyor ve adet gününe kadar yüksek seyrediyor ateşin düştüğü an adet olacağını anlıyorsun ya adetten iki üç gün önce ateşin düşmeye başlıyor ya da tam adet günü ateşin düşüyor. Ateşin düşmezse hamilesin :) çok zevkli, daha az stresli ve daha net bilgi veriyor :)
🥰🤩 aaa çok ilginç vallahi ilk defa duyuyorum burda surekli okuyodum ama ne oldugunu bilmiyordum ama cok zevkliymiş 🙊 ck tesekkur ederim bu guzel bilgiler içinn 😍😍

Mesela baksana burda 25 Aralık'ta yumurta gözüküyor yine 16 güne denk geliyor.
Ve adetimi 6 Ocak gosteriyor testler ile bakicam doğru ise ben 3 aydır 16 günde bir yumurtlama yapıyorum ve o dönemler ilişki olmamış hiç bu uygulamayı baz aldığım için yanlış hareket etmişim çok üzüldüm şuan
Pardon 23 aralik fnd_50 fnd_50

Benim 10-11 gün sonra oluyor hep canim.
Yani 10-14 arası günler oluyoruz. Normali bu.

Back