• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ayy ciddi misinn😍 Evet canım predictor early aldım daha iyi sonuç gösterir diyee
Predictor normal daha güzel gösteriyor 😂😂😂 benim de early böyleydi, bak atıyorum sana. Ertesi sabah yaptığım normal daha netti.
IMG_5146.webp

Ayy canım yaa gidip normal alayım bi tanede o zamannn 😍 Early nin daha hassas olması gerekmiyormuydu🙈😂 Kaçıncı gününde öğrenmiştinn
Benim biraz erkendi, 5. Gün müydü neydi 😂 ama sabah ilk idrarla yap. Yani evet daha hassas olması lazım ama işte 😂😂😂

Ayy evet erkenmiş canım ya 😁 Ahahahah çok enteresan ya bu testler🙈 sabah test yapcağımı düşünerek gece uyuyamıyorum ya🙈😂
Sabret kız 😂😂😂 testten sonra daha kese için beklemen lazım, sonra bebişi görmek için, sonra sonra sürekli bekliyorsun 😂😂 sonra 11-12. haftalarda acaba kalbi atıyor mu of of 😂 hareket de yok tabi bu haftalarda, delir dur 😂😂

Sabret kız 😂😂😂 testten sonra daha kese için beklemen lazım, sonra bebişi görmek için, sonra sonra sürekli bekliyorsun 😂😂 sonra 11-12. haftalarda acaba kalbi atıyor mu of of 😂 hareket de yok tabi bu haftalarda, delir dur 😂😂
Ayy huniyi takayım ben şimdiden😂😂 Sabır bende sıfır ya aşırı tezcanlıyımm🙈 İnşallah bütün süreçlerimiz sağlıkla geçer🥰

Ayy huniyi takayım ben şimdiden😂😂 Sabır bende sıfır ya aşırı tezcanlıyımm🙈 İnşallah bütün süreçlerimiz sağlıkla geçer🥰
Valla normalde ben de tezcanlıyımdır, yavaşlığa hiç tahammülüm yoktur. Bu süreçte en çok sabretmeyi öğrendim 😂😂😂 sen de öğrenirsin 😂

Back
X