• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Estağfurullah canım ne oldu ben anlamadım bir şey görmedim yani bana bildirim gelmedi. Evet muhtemelen kesin gözünü ile bakıyorlar ki transfere çağırdılar haberi verene kadar kalbim küt küt atıyordu ve geriye kalmadıysa diye korktum 😍
İçini ferah tut miniğin de orda rahat olsun 🐣🐣

Ay birkaç gecedir uyuyamıyordum aklıma takıliyordu. Allah bebeği kuvezde falan kalan annelere yardım etsin biz daha embriyo için bu kadar telaslaniyiruz
Evet gerçekten yigenim kaldı 2 ay 600 Gr doğdu elimiz kadardı minicik bir şeydi gerçekten ben hala olarak çok sabırsızlanıyordum beklemek çok zordu benim icin annesi hergün hastane kapısına gidiyordu yine göremiyordu ama şimdi maşallah kerata görsen o el kadar doğan bumu dersin boyu uzun kilosu iyi yaşıtlarına göre rabbim ol desin inan herşey oluyor

Kızlar embriyolog aradı şimdi elim ayağım titreyerek açtım detaylı bilgi verdi 🥹 4 yumurtadan ikisi kötüymüş hiç döllenmemis ikisi döllenmiş 1. Gün biri bozulmuş biri kalmış. Kalanın kalitesi güzel cuma günü transfer yapalım dedi. Bende korktuğumu söyledim cumaya kadar bişey olur mu ya o da giderse diye. Böyle bir ihtimal çok düşük isterseniz yarın da transfer yapabiliriz dedi ama hoca cuma gününü uygun gördü dedi.cumaya karar verdik inşallah cuma transfer olacak 🥹
Müthiş bir haber elhamdulillah çok sevindim adına♥️ duygulandım 2-3 aydır bu sayfayı terk etmedik hepimiz birbirimizden güzel haberler bekledik çok şükür oluyor herşey yoluna giriyor sanki🫶

Müthiş bir haber elhamdulillah çok sevindim adına♥️ duygulandım 2-3 aydır bu sayfayı terk etmedik hepimiz birbirimizden güzel haberler bekledik çok şükür oluyor herşey yoluna giriyor sanki🫶
Gerçekten de öyle Şubat topigi açtık ama burdan ayrılmıyorum bağ kurduk hepimiz 🥹 telefon gelince bende çok duygulandım bir yandan korku bir yandan heyecan elhamdülillah güzel haber geldi 🥹 inşallah sağlıcakla tutunur. Senin transfer yarın değil mi nasıl hissediyorsun hazırlık yaptın mı 🥰

Gerçekten de öyle Şubat topigi açtık ama burdan ayrılmıyorum bağ kurduk hepimiz 🥹 telefon gelince bende çok duygulandım bir yandan korku bir yandan heyecan elhamdülillah güzel haber geldi 🥹 inşallah sağlıcakla tutunur. Senin transfer yarın değil mi nasıl hissediyorsun hazırlık yaptın mı 🥰
İnşallah canım🫶 yarın 9 da trasnfer olucam Allah’ın izniyle tutacak inancım tam 🥰 heyecanlıyım bebişlerime kavuşacağım için♥️

Birsey olmuyorsa çokta zorlamamak lazım diye düşünenlerdenim.
Çok yalnıs düşünüyorsunuz ben insanın kaderini çabasına bağlı kıldım diyor rabbim o zaman 7 8 10 defa deneyen herkes yanlış mı yapıyor 7defa denedim iyiki denedim 7.denemede ikizlerme kavuştum darısı herkese insanın maddi durumu el verdikçe sperm yumurta olduğu sürece kimse pes etmesin rabbim nasip etmeyeceği hayalin peşinden koşturmaz

Arkadaşlar merhaba, tecrübelerinizden faydalanmak için geldim :)) benim doktor bana uygulayacağı transfer protokolünü verdi. Sizce her şey normal mi ve yeterli mi? Verdiği protokol bir hastanenin ve orası hakkında çok olumsuz yorumlar okuduğum oldu bu forumda :)
Reçetede estroferm, progestan tablet ve progesteton dex var şimdilik.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    261,7 KB · Görüntüleme: 20
Ben amacını anlayamadım yani buraya gelip böyle bişey yazmakta gaye nedir 😂
Yani insanların aklı var fikri var sen yapma dedin diye yapmayacak değiller dimi o zaman kendi fikrini kendine sakla verdiğin fikir ise yapacaksa konuş ama yaramayacaksa susmakta bir erdemdir😊kaynanam 4.debemede olmazsa artık zorlamayın yeter koydugunuz para vuruldugun iğneler dedi verdiğin para kadar konuş dedim iğneler bana değil sana batırılca fikrini beyan et dedim destek değilsin madem kostekte olma aklımız var fikrimiz var dimi bugüne kadar 5 kuruş vermemiş insansın sana ne koyduğum paradan dimi yani

Back