Ya evet evet çok gaz var suyu zor içiyorum kefir falan da tüketmeye çalışıyorumBende ağrı vs yok ama çok gaz oluyor afedersin birde suyu 3,5 litre iç dedi ısrarla suya abaniyorum devamlı çişe gidiyorum haliyle onun şişliği o kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya evet evet çok gaz var suyu zor içiyorum kefir falan da tüketmeye çalışıyorumBende ağrı vs yok ama çok gaz oluyor afedersin birde suyu 3,5 litre iç dedi ısrarla suya abaniyorum devamlı çişe gidiyorum haliyle onun şişliği o kadar
Evet konusu geçmişti lokmalarınBenimde kuzenım manısa da yaşıyor
Şifa olsun inşallah bende geceden 1 bardak suya 3 kayısı atıp sabah içiyorum kayisilarida yiyorum kabızlık vs olmaması içinYa evet evet çok gaz var suyu zor içiyorum kefir falan da tüketmeye çalışıyorum
İçini ferah tut miniğin de orda rahat olsunEstağfurullah canım ne oldu ben anlamadım bir şey görmedim yani bana bildirim gelmedi. Evet muhtemelen kesin gözünü ile bakıyorlar ki transfere çağırdılar haberi verene kadar kalbim küt küt atıyordu ve geriye kalmadıysa diye korktum
İnşallah canımmb.bbu kez tutacakÇok sevindim sağlıkla alıp geleceksin inşallah herşey güzel olacak
Ay birkaç gecedir uyuyamıyordum aklıma takıliyordu. Allah bebeği kuvezde falan kalan annelere yardım etsin biz daha embriyo için bu kadar telaslaniyiruzİçini ferah tut miniğin de orda rahat olsun
Evet gerçekten yigenim kaldı 2 ay 600 Gr doğdu elimiz kadardı minicik bir şeydi gerçekten ben hala olarak çok sabırsızlanıyordum beklemek çok zordu benim icin annesi hergün hastane kapısına gidiyordu yine göremiyordu ama şimdi maşallah kerata görsen o el kadar doğan bumu dersin boyu uzun kilosu iyi yaşıtlarına göre rabbim ol desin inan herşey oluyorAy birkaç gecedir uyuyamıyordum aklıma takıliyordu. Allah bebeği kuvezde falan kalan annelere yardım etsin biz daha embriyo için bu kadar telaslaniyiruz
Müthiş bir haber elhamdulillah çok sevindim adına duygulandım 2-3 aydır bu sayfayı terk etmedik hepimiz birbirimizden güzel haberler bekledik çok şükür oluyor herşey yoluna giriyor sankiKızlar embriyolog aradı şimdi elim ayağım titreyerek açtım detaylı bilgi verdi 4 yumurtadan ikisi kötüymüş hiç döllenmemis ikisi döllenmiş 1. Gün biri bozulmuş biri kalmış. Kalanın kalitesi güzel cuma günü transfer yapalım dedi. Bende korktuğumu söyledim cumaya kadar bişey olur mu ya o da giderse diye. Böyle bir ihtimal çok düşük isterseniz yarın da transfer yapabiliriz dedi ama hoca cuma gününü uygun gördü dedi.cumaya karar verdik inşallah cuma transfer olacak
Gerçekten de öyle Şubat topigi açtık ama burdan ayrılmıyorum bağ kurduk hepimiz telefon gelince bende çok duygulandım bir yandan korku bir yandan heyecan elhamdülillah güzel haber geldi inşallah sağlıcakla tutunur. Senin transfer yarın değil mi nasıl hissediyorsun hazırlık yaptın mıMüthiş bir haber elhamdulillah çok sevindim adına duygulandım 2-3 aydır bu sayfayı terk etmedik hepimiz birbirimizden güzel haberler bekledik çok şükür oluyor herşey yoluna giriyor sanki
Hayırlısıyla kolaylıkla gerçekleşsin. Pozitifle sonuçlansin inşallah cnmTransfer öncesi yetişmez beni muhtemelen ya cuma günü transferim var çünkü
İnşallah canım yarın 9 da trasnfer olucam Allah’ın izniyle tutacak inancım tam heyecanlıyım bebişlerime kavuşacağım içinGerçekten de öyle Şubat topigi açtık ama burdan ayrılmıyorum bağ kurduk hepimiz telefon gelince bende çok duygulandım bir yandan korku bir yandan heyecan elhamdülillah güzel haber geldi inşallah sağlıcakla tutunur. Senin transfer yarın değil mi nasıl hissediyorsun hazırlık yaptın mı
İnşallah bebislerin sana sımsıkı tutuncak heycan olmazmi bizde bile oluyor burda kıpır kiprsindir şuan rabbim sizinle olsun alda gel onlarıİnşallah canım yarın 9 da trasnfer olucam Allah’ın izniyle tutacak inancım tam heyecanlıyım bebişlerime kavuşacağım için
Ayy bu günlere getiren Allah a şükürler olsun benimde inancım tam yarın bebiklerini alıp geleceksin inşallahİnşallah canım yarın 9 da trasnfer olucam Allah’ın izniyle tutacak inancım tam heyecanlıyım bebişlerime kavuşacağım için
İnşallah canım Allah'ın izniyle dualarımız seninleİnşallah canım yarın 9 da trasnfer olucam Allah’ın izniyle tutacak inancım tam heyecanlıyım bebişlerime kavuşacağım için
Amin amin inşallah bu kez olacakHayırlısıyla kolaylıkla gerçekleşsin. Pozitifle sonuçlansin inşallah cnm
Allah razı olsun canım benden sonra sıra sende peş peşe güzel haberler verelim hepimizİnşallah canım Allah'ın izniyle dualarımız seninle
Aynen canım inşallah veririz ben senden hemen sonra ki günAllah razı olsun canım benden sonra sıra sende peş peşe güzel haberler verelim hepimiz
Çok yalnıs düşünüyorsunuz ben insanın kaderini çabasına bağlı kıldım diyor rabbim o zaman 7 8 10 defa deneyen herkes yanlış mı yapıyor 7defa denedim iyiki denedim 7.denemede ikizlerme kavuştum darısı herkese insanın maddi durumu el verdikçe sperm yumurta olduğu sürece kimse pes etmesin rabbim nasip etmeyeceği hayalin peşinden koşturmazBirsey olmuyorsa çokta zorlamamak lazım diye düşünenlerdenim.
Yani insanların aklı var fikri var sen yapma dedin diye yapmayacak değiller dimi o zaman kendi fikrini kendine sakla verdiğin fikir ise yapacaksa konuş ama yaramayacaksa susmakta bir erdemdirkaynanam 4.debemede olmazsa artık zorlamayın yeter koydugunuz para vuruldugun iğneler dedi verdiğin para kadar konuş dedim iğneler bana değil sana batırılca fikrini beyan et dedim destek değilsin madem kostekte olma aklımız var fikrimiz var dimi bugüne kadar 5 kuruş vermemiş insansın sana ne koyduğum paradan dimi yaniBen amacını anlayamadım yani buraya gelip böyle bişey yazmakta gaye nedir