• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kızlar embriyolog aradı şimdi elim ayağım titreyerek açtım detaylı bilgi verdi 🥹 4 yumurtadan ikisi kötüymüş hiç döllenmemis ikisi döllenmiş 1. Gün biri bozulmuş biri kalmış. Kalanın kalitesi güzel cuma günü transfer yapalım dedi. Bende korktuğumu söyledim cumaya kadar bişey olur mu ya o da giderse diye. Böyle bir ihtimal çok düşük isterseniz yarın da transfer yapabiliriz dedi ama hoca cuma gününü uygun gördü dedi.cumaya karar verdik inşallah cuma transfer olacak 🥹
İnşallah sonucun güzel olar da emegının karşılığını bularsın 🥰

Bende hacamat yaptırmak istiyorum. Kızlar birde bir yerde okudum Meryem Ana otu cima öncesi suya konup içilirse vesile olduğu olmuş. Bende diyorum transferden bir gün önce suya koyup içeyim Meryem süresini okuyup kaynatilmiyor sadece suda bekletiliyor
Bence de yaptır cnm bn de transfer öncesi yaptırdım. Peygamber sünneti sonuçta. Şifa olur inşallah 🤲🏻

Kızlar embriyolog aradı şimdi elim ayağım titreyerek açtım detaylı bilgi verdi 🥹 4 yumurtadan ikisi kötüymüş hiç döllenmemis ikisi döllenmiş 1. Gün biri bozulmuş biri kalmış. Kalanın kalitesi güzel cuma günü transfer yapalım dedi. Bende korktuğumu söyledim cumaya kadar bişey olur mu ya o da giderse diye. Böyle bir ihtimal çok düşük isterseniz yarın da transfer yapabiliriz dedi ama hoca cuma gününü uygun gördü dedi.cumaya karar verdik inşallah cuma transfer olacak 🥹
Çok güzel hadi sırayı sana savdik.sabirla bekle az kaldı bak❤️

Kızlar embriyolog aradı şimdi elim ayağım titreyerek açtım detaylı bilgi verdi 🥹 4 yumurtadan ikisi kötüymüş hiç döllenmemis ikisi döllenmiş 1. Gün biri bozulmuş biri kalmış. Kalanın kalitesi güzel cuma günü transfer yapalım dedi. Bende korktuğumu söyledim cumaya kadar bişey olur mu ya o da giderse diye. Böyle bir ihtimal çok düşük isterseniz yarın da transfer yapabiliriz dedi ama hoca cuma gününü u

Canım yanlışlıkla senin msji okurken naptim bilmiyorum yanlışlık oldu kusura bakma 5 ci güne gitsin de birtane olsun canım onlar emindir 5 ci güne gideceğinden riske atmazlar kesin gözüyle bakıyorlar rahat ol stres yapma herşey güzel olucak

Canım yanlışlıkla senin msji okurken naptim bilmiyorum yanlışlık oldu kusura bakma 5 ci güne gitsin de birtane olsun canım onlar emindir 5 ci güne gideceğinden riske atmazlar kesin gözüyle bakıyorlar rahat ol stres yapma herşey güzel olucak
Estağfurullah canım ne oldu ben anlamadım bir şey görmedim yani bana bildirim gelmedi. Evet muhtemelen kesin gözünü ile bakıyorlar ki transfere çağırdılar haberi verene kadar kalbim küt küt atıyordu ve geriye kalmadıysa diye korktum 😍

Back