• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ben bazı insanları gerçekten anlayamıyorum asla alakasi olmayan bir konuya gelip "zorlamamak lazım" "biz yaptık boşuna cabalamayin olmuyor" gebe kaldım pişmanım vs yazmak ne kadar akıl kârı. İnsanlar burda birbirini motive ediyor deneyimlerini paylaşıyor yardimlasiyor. Ama birileri sürekli kamçılamaya çalışıyor. Yazmayin arkadaşlar destek olmayacaksaniz açık ve net ! Böyle düşünenlerdenim diyorsanız düşüncenizi kendinize saklayın bizim ihtiyacımız yok.

Birsey olmuyorsa çokta zorlamamak lazım diye düşünenlerdenim.
Kusura bakmayın, bana tüplerin kapalı dediler. O zaman o gün bırakmalıydım mı diyosunuz ? Bence bu tip yorumlarınızı biraz kendinize saklayın. Burada herkes bir umut, moral peşinde. Bu şekilde konuşmanız doğru değil

Ben bazı insanları gerçekten anlayamıyorum asla alakasi olmayan bir konuya gelip "zorlamamak lazım" "biz yaptık boşuna cabalamayin olmuyor" gebe kaldım pişmanım vs yazmak ne kadar akıl kârı. İnsanlar burda birbirini motive ediyor deneyimlerini paylaşıyor yardimlasiyor. Ama birileri sürekli kamçılamaya çalışıyor. Yazmayin arkadaşlar destek olmayacaksaniz açık ve net ! Böyle düşünenlerdenim diyorsanız düşüncenizi kendinize saklayın bizim ihtiyacımız yok.
Çok haklısın canım yani olmuyor diye çaba sarf etmeyelim mi nasıl ki ev yada araba almak için insan çalışıp çabalıyorsa olması için çocuk da aynısı olmuyorsa bunun içinde teknoloji ilerlemişken neden kimse uğraşmasın insanın maddi manevi gücü olduğu sürece niye uğraşılmasın bazen önce imtihan olursun sonra Rabbim sana çok çaba verdikten sonra verecektir çok şükür Rabbim bizlere o imkanı vermiş en azından uğraşabiliyoruz yani herkesin düşüncesi farklı olabilir ama gelip böyle bir platformda böyle şeyler yazmak ne kadar etik bilmiyorum bu kadar insan evlat hasretiyle yanıp tutuşurken sıkıntıdan üzüntüden başka birşey vermiyorlar herkes düşüncesini kendine saklasa ne kadar güzel olurdu 🥲

Birsey olmuyorsa çokta zorlamamak lazım diye düşünenlerdenim.
Anneniz ve babanızda inşallah sizi dünyaya getirken zorlamamış ilk deneme de olmuşsunızdır yoksa sizde olmazdınız ! Kendi absürt yorumunuzu kendinize saklayın. Burda asla çocuğunuz olmaz diyen insanlar olduğunu paylaştı. Allah var olduğu sürece ihtimal hep vardır. Buda demek oluyor ki ölene kadar her zaman ihtimaller var.

Bana sağlıklı çocuğunuzun olması çok zor dediler. Çünkü eşimin spremleri yok denilecek kadar az doğal olarak döllenme bazen hiç olmuyor bazen de 2-3 tane kalıyordu. 7 defa opu oldum ve 5 tanesinden elim boş döndüm. Ama çok şükür suan 5 tane Ngs giden sağlıklı embriyom var. Eğer dediğinizi yapsaydım belki ileride hiç olmayacaktı. Herkesin anne olma isteği farklıdır. Demek ki siz çok istemiyorsunuz yoksa gelip burda yanlış yönlendirmezdiniz. Kendi kötü düşüncelerinizi kendinize saklayın. Ve kaos çıkarmadan sayfayı isgal etmeyin kendi kötü yorumlarınızla. Ben etkilenmem yorumlardan ama etkilenen güzel arkadaşlarım var.

Çok haklısın canım yani olmuyor diye çaba sarf etmeyelim mi nasıl ki ev yada araba almak için insan çalışıp çabalıyorsa olması için çocuk da aynısı olmuyorsa bunun içinde teknoloji ilerlemişken neden kimse uğraşmasın insanın maddi manevi gücü olduğu sürece niye uğraşılmasın bazen önce imtihan olursun sonra Rabbim sana çok çaba verdikten sonra verecektir çok şükür Rabbim bizlere o imkanı vermiş en azından uğraşabiliyoruz yani herkesin düşüncesi farklı olabilir ama gelip böyle bir platformda böyle şeyler yazmak ne kadar etik bilmiyorum bu kadar insan evlat hasretiyle yanıp tutuşurken sıkıntıdan üzüntüden başka birşey vermiyorlar herkes düşüncesini kendine saklasa ne kadar güzel olurdu 🥲
Yani çabasız gayretsin insanlar hayatta hiç bişey i elde edemezler. Hop diye eline gelmez hiç bişey. Kendin çabalaman gayret etmen lazım. Rutin tedavisiz olan çocuklarda bile bir çaba bir hareket var ki sonucunda oluyor hiç bişey kendi kendine olmaz bazı insanlar büyüse de öğrenemiyor sanırım 🥹 biz tüm zorluklara rağmen bu kadar stresin için gelecek küçük bir haberle sevince boğuluyorz bu da tabiki imtihan sırrı bizim bu yönde çabamız fazlasıyla olmalı

Anneniz ve babanızda inşallah sizi dünyaya getirken zorlamamış ilk deneme de olmuşsunızdır yoksa sizde olmazdınız ! Kendi absürt yorumunuzu kendinize saklayın. Burda asla çocuğunuz olmaz diyen insanlar olduğunu paylaştı. Allah var olduğu sürece ihtimal hep vardır. Buda demek oluyor ki ölene kadar her zaman ihtimaller var.

Bana sağlıklı çocuğunuzun olması çok zor dediler. Çünkü eşimin spremleri yok denilecek kadar az doğal olarak döllenme bazen hiç olmuyor bazen de 2-3 tane kalıyordu. 7 defa opu oldum ve 5 tanesinden elim boş döndüm. Ama çok şükür suan 5 tane Ngs giden sağlıklı embriyom var. Eğer dediğinizi yapsaydım belki ileride hiç olmayacaktı. Herkesin anne olma isteği farklıdır. Demek ki siz çok istemiyorsunuz yoksa gelip burda yanlış yönlendirmezdiniz. Kendi kötü düşüncelerinizi kendinize saklayın. Ve kaos çıkarmadan sayfayı isgal etmeyin kendi kötü yorumlarınızla. Ben etkilenmem yorumlardan ama etkilenen güzel arkadaşlarım var.
Ben amacını anlayamadım yani buraya gelip böyle bişey yazmakta gaye nedir 😂

U Umayis bi yorumunu gördüm 🤣
Bence de erkeklerin kız bebek aşkı çok fazla eşim göbüşle konuşuyor .
bi tarafa oğlum diyor konuşuyor falan - bide diğer yana geçerken gözleri parlıyor kızımmmmm babaaamm diyişi var ki ömre bedel 🥰
Yani sağlıklı olsunlar bi önemi yok ama görüyorum yani şimdiden o aşkı 🙈

Azcık dengem bozulmuş durumda
Eşim yemem dediğim şeyleri sana almadım karışma diyip ağzıma tıkıştırıyor nerden duyar gelir bilmem kaşar peyniri ve muz olarak şekillenme yolunda ilerliyorum bebeklere kilo aldırıyor die duymuş 🤣 zamanında oğlumda bilmiyordum diyip oğlana da 1,5 kilo aldırdı yedire yedire 🤣iyi oldu çocuğumun ağzına yüzüne et geldi tabi de bunun sonu nolur oğlan spor yüzme hadi korur kendını ya ben 🤣ben nolucam 🤣

ben 75-80 olurum herhalde doğuma kadar (benım aldığım kilonun bebelere etkisi olmayacağının da farkında bu arada 🙈🤣)

Sabah gözünü açıyor adam göbek öpüyor evden çıkıyor göbek gelıyor yine göbek yatıyor yine göbek gece uykusunda dönerken bile bi elini atıyor yokluyor kıskanıyorum artıkın 🤣🤣

Bak çok şişicem yırtılcam diyorum ben seni bi severim kendınden haberin olmaz die bide beni yağlıyor 🤣 5,5 kilo almışım saygılar 🤣evdeki yeni ismim küçük tüp yuvarlacık oldum
Kuşum kaşar ve muza son ay dayan. Şimdi yersen sana kilo olur. Ben ilk 6 ay sadece 800 gram aldım . 6. Aydan sonra bebişin iştahı artıyor , o zaman bol yersin. Ben 36+2 de doğum yaptım. Maşallah ı vardı bebişin. Ama sona doğru muz ve kaşar günde bir defa yedim. Özellikle erken doğum riski olanlar yesin. Bebiş en azından toplu doğar.

Kuşum kaşar ve muza son ay dayan. Şimdi yersen sana kilo olur. Ben ilk 6 ay sadece 800 gram aldım . 6. Aydan sonra bebişin iştahı artıyor , o zaman bol yersin. Ben 36+2 de doğum yaptım. Maşallah ı vardı bebişin. Ama sona doğru muz ve kaşar günde bir defa yedim. Özellikle erken doğum riski olanlar yesin. Bebiş en azından toplu doğar.
Ben tedaviye başladığımdan beri 5 kilo aldım bile 😬

İnşallah canım. Kızlar birde bişey soracağım ben bu döngüde taze transfer olursam eğer lekelenmelerim ve ağrılarım hâlâ bitmedi sorun olur mu acaba
Vallahi ben hiç bilgili değilim bu konularda doktorun tedavi için en uygun olanı uygular .

Ama eğer bu durum senı sonradan etkileyecekse dondurulmus transfer yapalım de . Sonra öyle olmasaydı böyle olurdu die kendını hırpalama inşallah sonuç pozitif olsun ama tedbiri de sağlamlaştır .

Biliosun stres en önemli faktör

Back