• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Vallahi ben hiç bilgili değilim bu konularda doktorun tedavi için en uygun olanı uygular .

Ama eğer bu durum senı sonradan etkileyecekse dondurulmus transfer yapalım de . Sonra öyle olmasaydı böyle olurdu die kendını hırpalama inşallah sonuç pozitif olsun ama tedbiri de sağlamlaştır .

Biliosun stres en önemli faktör
Yok canım stresim yok elhamdülillah ama merak ediyor insan. Tek embriyo ya düştüğü için dondurup çözdürme riskini almak istemiyolar

İnşallah canım. Kızlar birde bişey soracağım ben bu döngüde taze transfer olursam eğer lekelenmelerim ve ağrılarım hâlâ bitmedi sorun olur mu acaba
Ya keşke dondursalar biraz rahim dinlense sende biraz daha iyi olurdun.ama doktorlardan iyi bilecek değiliz

Hadi bakalım seninle bizde bekliyoruz güzel haberler gelsin meraktayim valla temizliğe basladim ara ara açıp kontrol ediyorum taze olsaydı seni bugün cagirmazmiydi bugün 3 olmuyor mu senin
Kız hatun az önce bi konu okudum 7 sene bebiş aramış bulamamış mucizevi bi şekilde hacamat yaptırıp doğal yoldan hamiş kalmış direk aklıma sen geldin

Kız hatun az önce bi konu okudum 7 sene bebiş aramış bulamamış mucizevi bi şekilde hacamat yaptırıp doğal yoldan hamiş kalmış direk aklıma sen geldin
Gerçekten mi valla bu hacamatta bir sır var yaptırmak lazım da burda yapan varmı diye sorusturdum bulamadım yakın olsam sana gelirdim 😃

Hadi bakalım seninle bizde bekliyoruz güzel haberler gelsin meraktayim valla temizliğe basladim ara ara açıp kontrol ediyorum taze olsaydı seni bugün cagirmazmiydi bugün 3 olmuyor mu senin
Taze olunca 5. Gün yapılıyor canım . Aramadilar hâlâ bende bekliyorum merakla belki Ögle arasından sonra ararlar

Bende hacamat yaptırmak istiyorum. Kızlar birde bir yerde okudum Meryem Ana otu cima öncesi suya konup içilirse vesile olduğu olmuş. Bende diyorum transferden bir gün önce suya koyup içeyim Meryem süresini okuyup kaynatilmiyor sadece suda bekletiliyor

Tuz ve şekerle alakalı değil ki ilaçlar ödem yapıyor 😂 beslenmeme çok dikkat ediyorum çünkü hemoroid oldum 😬
Kız tuz, turşu yemezsen vücut ödemini atar. Bol bol su iç. Kimi duysam 5-10 kilo arası rahat alıyorlar. Hatta böylesi normalmiş. Diyetisyenim 20-25 kilo ilaçtan dolayı alanlar bildiğin yemişler hiç dikkat etmemişler sonra veremiyorlar diye söylemişti. Çok hormon ilacı kullanıyoruz kuzum. Kolay mı? Kimi kaç kere tekrar tekrar deniyor. Vücut napsın. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi🥰oldu sevincini yaşayalım inşallah 🤲🤲

Bende hacamat yaptırmak istiyorum. Kızlar birde bir yerde okudum Meryem Ana otu cima öncesi suya konup içilirse vesile olduğu olmuş. Bende diyorum transferden bir gün önce suya koyup içeyim Meryem süresini okuyup kaynatilmiyor sadece suda bekletiliyor
Canım rahim açılsın diye kullanılıyor. Bence transfer öncesi farklı deneme zaten doktor açıp koyacak ya. Hormonlarını oynatmasın

Kız tuz, turşu yemezsen vücut ödemini atar. Bol bol su iç. Kimi duysam 5-10 kilo arası rahat alıyorlar. Hatta böylesi normalmiş. Diyetisyenim 20-25 kilo ilaçtan dolayı alanlar bildiğin yemişler hiç dikkat etmemişler sonra veremiyorlar diye söylemişti. Çok hormon ilacı kullanıyoruz kuzum. Kolay mı? Kimi kaç kere tekrar tekrar deniyor. Vücut napsın. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi🥰oldu sevincini yaşayalım inşallah 🤲🤲
Yediğimiz de doğrudur şimdi tabi diyet yapmadık 😂😂

herkes içiyor onu gebelik için şifa niyetiyle Mekke’den medıneden getirtip . Ama bak internette kolay doğum ıcın yazıyor onu bi araştır sen şimdi transfer öncesi yapma istersen

ordan Konya uzak olur bacım sen az daha yakın mevki araştır 🤣
Kızlar embriyolog aradı şimdi elim ayağım titreyerek açtım detaylı bilgi verdi 🥹 4 yumurtadan ikisi kötüymüş hiç döllenmemis ikisi döllenmiş 1. Gün biri bozulmuş biri kalmış. Kalanın kalitesi güzel cuma günü transfer yapalım dedi. Bende korktuğumu söyledim cumaya kadar bişey olur mu ya o da giderse diye. Böyle bir ihtimal çok düşük isterseniz yarın da transfer yapabiliriz dedi ama hoca cuma gününü uygun gördü dedi.cumaya karar verdik inşallah cuma transfer olacak 🥹

Back