• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kızlar embriyolog aradı şimdi elim ayağım titreyerek açtım detaylı bilgi verdi 🥹 4 yumurtadan ikisi kötüymüş hiç döllenmemis ikisi döllenmiş 1. Gün biri bozulmuş biri kalmış. Kalanın kalitesi güzel cuma günü transfer yapalım dedi. Bende korktuğumu söyledim cumaya kadar bişey olur mu ya o da giderse diye. Böyle bir ihtimal çok düşük isterseniz yarın da transfer yapabiliriz dedi ama hoca cuma gününü uygun gördü dedi.cumaya karar verdik inşallah cuma transfer olacak 🥹
Gözümüz sendn gelecek güzel hanerde inşallah sağ salim kavuş minnoş kızına🤲

Yani insanların aklı var fikri var sen yapma dedin diye yapmayacak değiller dimi o zaman kendi fikrini kendine sakla verdiğin fikir ise yapacaksa konuş ama yaramayacaksa susmakta bir erdemdir😊kaynanam 4.debemede olmazsa artık zorlamayın yeter koydugunuz para vuruldugun iğneler dedi verdiğin para kadar konuş dedim iğneler bana değil sana batırılca fikrini beyan et dedim destek değilsin madem kostekte olma aklımız var fikrimiz var dimi bugüne kadar 5 kuruş vermemiş insansın sana ne koyduğum paradan dimi yani
Bunları kvye mi dedin

Bunları kvye mi dedin
Evet ona dedim bı kere 5 kuruş vermiş değil aklımız var fikrimiz var yapıp yapmamak için eltimin oğlu var tek kalmasın yine deneyin dedi ona dedikten hemen sonra da bana yeter artık denediğiniz oğlum çalışıp çalışıp tüp bebeğe veriyor kuruş biriktiremedo dedi sende delik deşik oldun ivnelerden dedi bende açtım ağzımı yumdum gözümü babam veriyordu tüp bebek parasını ona ne oluyor para koyuyorsam ben koyuyorum yani düzgün üslup ile söylemedi şekerim yoksa hemen bu lafa söylenecek laflar değil yani söylemek var söylemek var çocuğu olana tekrar yaptır olana kadar yaptır deyip hiç çocuğu olmayana yeter artık denir mi ablamdan bilezik borçlanıp tedavimi devam ettirdim eltimd tüp bebek tedavisinde destek çıktılar kredi çekip k.baba ödedi bana destek yok köstek olmaya çalışıyorlar paramızın bittiğini söylediğimiz halde (hesapta olmayan masraflar çıktı)bı kere sormadılar halimizj ablamdan bilezik borç aldığımızı bildikleri gün bilezik parası edecek kadar akülü araba aldılar eltimin oğluna hediye olarak Bide bunu aynı gün yaptılar hemen ertesi gün bu lafları ediyor o zaman verdiğin kadar konuş demezler mı adama yani ilk başta arsız gelin gibi görünmüş olabilir durum 😀😀

Yani insanların aklı var fikri var sen yapma dedin diye yapmayacak değiller dimi o zaman kendi fikrini kendine sakla verdiğin fikir ise yapacaksa konuş ama yaramayacaksa susmakta bir erdemdir😊kaynanam 4.debemede olmazsa artık zorlamayın yeter koydugunuz para vuruldugun iğneler dedi verdiğin para kadar konuş dedim iğneler bana değil sana batırılca fikrini beyan et dedim
espressoc espressoc
Kız bak buraya kadarını söyledim o kadar da yüzsüz değilim gerisi benim yorumum yani yüzüne demedim gerisini ama demeyi çok isterdim 😀
Bunları kvye mi dedin

Evet ona dedim bı kere 5 kuruş vermiş değil aklımız var fikrimiz var yapıp yapmamak için eltimin oğlu var tek kalmasın yine deneyin dedi ona dedikten hemen sonra da bana yeter artık denediğiniz oğlum çalışıp çalışıp tüp bebeğe veriyor kuruş biriktiremedo dedi sende delik deşik oldun ivnelerden dedi bende açtım ağzımı yumdum gözümü babam veriyordu tüp bebek parasını ona ne oluyor para koyuyorsam ben koyuyorum yani düzgün üslup ile söylemedi şekerim yoksa hemen bu lafa söylenecek laflar değil yani söylemek var söylemek var çocuğu olana tekrar yaptır olana kadar yaptır deyip hiç çocuğu olmayana yeter artık denir mi ablamdan bilezik borçlanıp tedavimi devam ettirdim eltimd tüp bebek tedavisinde destek çıktılar kredi çekip k.baba ödedi bana destek yok köstek olmaya çalışıyorlar paramızın bittiğini söylediğimiz halde (hesapta olmayan masraflar çıktı)bı kere sormadılar halimizj ablamdan bilezik borç aldığımızı bildikleri gün bilezik parası edecek kadar akülü araba aldılar eltimin oğluna hediye olarak Bide bunu aynı gün yaptılar hemen ertesi gün bu lafları ediyor o zaman verdiğin kadar konuş demezler mı adama yani ilk başta arsız gelin gibi görünmüş olabilir durum 😀😀
Helal olsun ağzına saglık

Back