- 16 Ağustos 2024
- 1.690
- 2.099
- 48
Ya benim de böyleydi ilki, hatta ben çizgi görmedim ama buradakiler gördüBöyle canım benimkide![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya benim de böyleydi ilki, hatta ben çizgi görmedim ama buradakiler gördüBöyle canım benimkide![]()
Ayy tamam canım inşallah artar hepimizin betahcgsi yaCanim bir günde çok koyulaşmaz ki zaten her gün takip et bakalım![]()
Ayy ciddi misinnYa benim de böyleydi ilki, hatta ben çizgi görmedim ama buradakiler gördüPredictor mu bu?
Predictor normal daha güzel gösteriyorAyy ciddi misinnEvet canım predictor early aldım daha iyi sonuç gösterir diyee
Ayy canım yaa gidip normal alayım bi tanede o zamannnPredictor normal daha güzel gösteriyorbenim de early böyleydi, bak atıyorum sana. Ertesi sabah yaptığım normal daha netti.
Eki Görüntüle 3539324
Benim biraz erkendi, 5. Gün müydü neydiAyy canım yaa gidip normal alayım bi tanede o zamannnEarly nin daha hassas olması gerekmiyormuydu
Kaçıncı gününde öğrenmiştinn
Ayy evet erkenmiş canım yaBenim biraz erkendi, 5. Gün müydü neydiama sabah ilk idrarla yap. Yani evet daha hassas olması lazım ama işte
![]()
Sabret kızAyy evet erkenmiş canım yaAhahahah çok enteresan ya bu testler
sabah test yapcağımı düşünerek gece uyuyamıyorum ya
![]()
Bide belirti yoksa tamam artık bebek nerde bisey mi oldu die delirSabret kıztestten sonra daha kese için beklemen lazım, sonra bebişi görmek için, sonra sonra sürekli bekliyorsun
sonra 11-12. haftalarda acaba kalbi atıyor mu of of
hareket de yok tabi bu haftalarda, delir dur
![]()
Ayy huniyi takayım ben şimdidenSabret kıztestten sonra daha kese için beklemen lazım, sonra bebişi görmek için, sonra sonra sürekli bekliyorsun
sonra 11-12. haftalarda acaba kalbi atıyor mu of of
hareket de yok tabi bu haftalarda, delir dur
![]()
Valla normalde ben de tezcanlıyımdır, yavaşlığa hiç tahammülüm yoktur. Bu süreçte en çok sabretmeyi öğrendimAyy huniyi takayım ben şimdidenSabır bende sıfır ya aşırı tezcanlıyımm
İnşallah bütün süreçlerimiz sağlıkla geçer
![]()
Allah ım nasip etsinde sağlıklı bebişlerimizi öğrenelim valla canımValla normalde ben de tezcanlıyımdır, yavaşlığa hiç tahammülüm yoktur. Bu süreçte en çok sabretmeyi öğrendimsen de öğrenirsin
![]()
Senin böyle çıktıysa ben hiç yapmayayim 5. Günüm benimde tek emriyoAyy tamam canım inşallah artar hepimizin betahcgsi yaBiran önce sağlıkla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza
![]()
Herkeste farklı canım ya bak belki erkenden tutunmuşturSenin böyle çıktıysa ben hiç yapmayayim 5. Günüm benimde tek emriyo
Şükür pozitif çıktı canım ..böyle kolaylıkla devam eder inşallahLadyNurr gunaydın verdin mi kan
Hadi hayırlı olsun annesi bebişinŞükür pozitif çıktı canım ..böyle kolaylıkla devam eder inşallah
Ayy Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah canımŞükür pozitif çıktı canım ..böyle kolaylıkla devam eder inşallah