- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
Benimkide aynisini dedi olmuyorsa olmuyor zorlamaya gerek yok dediİlk defa eşimde bugün yeter artık dedi
İlk defa olmuyorsa olmuyor bunu kabul edelim çok yoruldum dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkide aynisini dedi olmuyorsa olmuyor zorlamaya gerek yok dediİlk defa eşimde bugün yeter artık dedi
İlk defa olmuyorsa olmuyor bunu kabul edelim çok yoruldum dedi
seni okadar iyi anlıyorum kiii biz normalde daha düşünmüyorduk sonra bu covid/aşı muhabbetine ben korunmayı bıraktım. Orası biraz karışık sonra dedik olsun bari. olmayınca buseferdoğamız gereği beklentiye gridk falan şansıma yıllardır cocuk yapmayan herkes cocuk yaptı elimi sallasam gebeye vuruyor. Olsun ama bizimde bebişimiz gelicek en güzel zaman da inanıyorum ben :)Rabbim müjdeli haberi almayı nasip etsin inşallah canım
Ay hayırlısıyla bebek gelsin de bu ağrılar acılar geçer katlanırız yani
Bende 24 yaşındayım canım iki yıllık evliyim hiç korunmadım eşim çok istiyordu bebek bana kalsa 1 2 sene istemiyordum. Nasıl olduysa eşim bana da aşıladı bu fikri kontrole falan gittik derken bir baktım bebek diye yanıp tutuşuyorum. Birde dün akşam 3 ay önce evlenen kaynım eşimi aradı amca oluyorsun dedi. Ya içim öyle bir yandı ki anlatamam onlar için sevindim o ayrı konu da biz daha dün doktordan geldik tedavi ilaç falan uğraşırken böyle bir haber beni çok etkiledi. Bide şey diyor Allah size de göstersin ya nasıl anlatsam iyi niyetle dese bile sanki nispet yapıyor gibi anlıyor insan. Yani anlayacağın akşamdan beri iyi değilim eşim de çok üzüldü güç bela kendimi toparlayıp onun da kafasını dağıtmaya çalıştım. Kimseye anlatamayınca insan çok yoruluyor anneme anlatıyordum ilaç tedavisini o da tutmamış teyzemlere anlatmış. Artık anneme de bişey anlatamıyorum sınava çalışıyorum istemiyorum bebek falan diye geçiştirdim. Off çok uzattım yine Neyse İnşallah yarın güzel haberler alırsın canım herşey yolundadır inşallah
Eşimin değerleri yükseldi mi ben en cok onu merak ediyorum doktor keşke yeniden test felan istese ben desem gidip yaptırmaz doktor istese mecbur yaptirir..Yukselmediyse her ay ugraşsak yine boş..Zaten bu ay o verimli anda olmadiysa bundan sonra pek olacağını sanmıyorum da ışte Allahtan umut kesmek istemiyorumm..Nerdeyse 1 buçuk sene olacak yordu artıkHaydaaa olsun kuzum bu ay olcak insallah inancım tam benim şöyle bi temizlen güzelce her şey oluruna varır
Canım hiç kendini bosuna strese sokma en hayırlı zamanında gelecek o merak etme sen Zamanlarını bekliyorlarEşimin değerleri yükseldi mi ben en cok onu merak ediyorum doktor keşke yeniden test felan istese ben desem gidip yaptırmaz doktor istese mecbur yaptirir..Yukselmediyse her ay ugraşsak yine boş..Zaten bu ay o verimli anda olmadiysa bundan sonra pek olacağını sanmıyorum da ışte Allahtan umut kesmek istemiyorumm..Nerdeyse 1 buçuk sene olacak yordu artık
Kuzum ovülasyon testleri zaten yumurtanın boyutunu vermez. Yumurta çatlayınca zaman LH hormonu Salgılanmaya başlayınca yükselir çatlama aşamasına da düştü için biz silik görürüz. Yani senin yumurtan gelişiyordur ama çatlamıyordur bu bu anlama geliyor ovülasyon testi ile alakalı değil…Bu arada 21mm yumurtama rağmen gene ovulasyon testi dün akşam silik cıkarmıştı. Bu saatten sonra o testlere gereksiz para harcamayı düsünmüyorum ben kızlar. Kocaman yumurtayı görmüyo ikidir
İkisi de baya netKızlar bat 4 Aralık. Üstteki ovulasyon alttaki gebelik testi. 5 dkda çıktı ikisi de. Var mı sizce?
Kuzu ışıkla sadece görünüyorsa o test negatiftir.Fotoğraf da gözükmüyor denedim ama ışık tutunca bi çizgi gözüküyor tabi hayal görmüyorsam ben pedictor testler yanlış çıkıyo demiş hem biri belki de yanlış bakalım yarın kan vercem zaten o zaman kesinleşir
Kesinlikle düşünmekle alakalı. 2020 kasım ve aralıkta korunmadım ocakta gebe kaldığını öğrendim. 10. Haftada kalp durması oldu ve eşim çok istiyordu bebek ben pek istemiyordum hazır hissetmediğini için yumurtlama belirti şu bu takmıyor düşünmüyordum. Düzenli ilişkiye giriyorduk hemen oldu. Korunma süres bitince bu sefer bende istemeye başladım bir kere hissettim çünkü. Hemen ovulasyon testleri aldım düzenli yaptım şu bu aşırı kafama taktım ve 4-5 ay denedik olmuyor. Testleri yaptırmıştık en başta tekrar yaptırdık yine sorun yok. Ama olmuyor kesinlikle çok kafaya taktığım her gün düşündüğüm için. Kaşığım ağrısa yumurtladım mı, belirti mi vs hep kendimi ateşe soktum. Ve çoğu gebe kalanda hep ümidi kesince öğreniyor bende deneyimledim ama işte insanın hep aklında çevremde arkadaşlarım gebe ,çocuklarını doğurdu. İnş bizlere de nasip olur en güzel şekildeKuzum ben zaten ovulasyon testlerine de inanmıyorum artık diyorum ya bugün ultrasonda 21mm yumurta gördük ama ovu testim silik cizgiydi. O testlerin doğru cıkması icin cok düzenli adet olan bi insan olmak falan lazım herhalde. Bu yüzden ebru ceylanıda cok takip eden biride değilim acıkcası. Mehmet beye forumda cok sık rastlayınca bakmıs bulundum. Evet onun karısımını almadım onun yerine gidip arifogluuçnunkini aldım. Birde bende arıcıdan alınma %100 doğal petek balı vardı. Doktorum geçen hafta yumurtan yok bu aydan ümidi kes istersen diyince hergün 1 tatlı kasıgı bal yedim bugün 21mm idi yumurtam. Belki onun faydası vardır belki yoktur bilemem… doktora sordugumda o da bende bilemem zaten zararı olmaz sana o karısımların dedi. Ama %100 garanti yumurta spermde etkilidir de diyemem dedi. Doktorum zaten tanıdık o yüzden benden kar amaçlı bir şey gütmüyor. Sadece biraz daha tıbbi yaklaşıyor o olaya.
Bende düsünmüstüm bi ara karısımı almayı ama sonra dedim ki en iyisi kafaya hiç takmamak kökten kesmek o stresi. Olacağı varsa karısımsızda olur. Yakın bi arkadasım pko . İlk coguna 1 sene sonra tam ümidi kestigi zaman hamile kaldı. Suan 2.ye hamile onun icinde 6-7 ay korunmadılar ve sonra hop hamile kaldı. Olay tamamen takip etmemekle alakalı bence. Stres olmucak hergün takip olmucak. Gün icinde cok aklımıza getiriyoruz bu yüzden kaybediyoruz biz bence. Stres hormonları düsündügümüzden daha kötü etkiliyor. Zaten bir kadın 12 ayda sadece 8-9 kere sağlıklı bir şekilde yumurtlayabilirmiş. Elbet bi ay sağlıklısı denk gelecek. Düzgün beslenme kesinlikle şart bol yeşillik,avokadolar,ballar vs ona katılıyorum. Hatta düzenli yürüyüş vücutta kan akışı olması için kesinlikle gerekli. Ama bu süreçte kafaya gene takarsan malesef gene elin boş kalır…
Kuzum anlatmak istediğim aslında şu. Benım 21mm olan yumurtam bugün ultrasonda catlama belirtisi göstermiyordu. Yanı ben yarında ovulasyon testi yapsam gene silik cıkacaktı ve ben kendimi strese sokacaktım gereksiz yere. Belkide o yumurta catlayamayacaktı kistleşecekti bir ton uğraşacaktım sonra. Ovulasyon testi sadece çatlama oldugunda gösteriyor ama o catlama sağlıklı mı sağlıksız mı bunları göstermiyor. Sonra ama catlamıştı niye olmadı diye kendimizi strese sokuyoruz. Yada benım gibi göremeyenler hala niye olmadı bu bende sorun ne diye kendini yiyip bitiriyor. Pkolu hanımlara ovulasyon testini asla önermiyorum ben. 28 günde bir düzenli olanlarda yumurtlama haftasında yapsın yeter zaten. Tek günü beklemek planlamak bile o gün ilişkiye girerken insan zorlanıyor yani psikolojikman bi kereKuzum ovülasyon testleri zaten yumurtanın boyutunu vermez. Yumurta çatlayınca zaman LH hormonu Salgılanmaya başlayınca yükselir çatlama aşamasına da düştü için biz silik görürüz. Yani senin yumurtan gelişiyordur ama çatlamıyordur bu bu anlama geliyor ovülasyon testi ile alakalı değil…
Biliyorum ümitlenmedim zaten ya bu ay dinlenemedim edemedim pozitif beklemiyordum zaten aşılı halimle çalıştırdılar beni negatif den başka bi şey beklemiyordum bakalım yarın kanda verelim netleşsin 2. Aşılamaya yönelelimKuzu ışıkla sadece görünüyorsa o test negatiftir.
Çünkü testin zaten pozitif olduğu noktada kontrol çizgisi gibi çizgi var sadece ışıkla tuttuğumuz da görebiliyoruz. Sen de de aynısıysa normalde görünmüyorsa silik dahi olsa o test negatif hiç ümitlenme…
Adet döngünüz kaç gün normalde... Sanki biraz daha devam etmeniz gerekiyor gibi... Dalgalanmada olabilir.Bugun de boyle kizlar 28 yumurtlama gibi dimi sanki en koyu oydu cunku pazar ve pazartesiyi degerlendirdik
Senin bünyen demekki çok hassas. Sen bence de doktorun yönlendirmesi dışında birşey tüketme.. Şimdi ne kullanıyorsun. Baktı mı doktor gerçekten rahim duvarı inceliği mi?Daha başlamadık biz zaten başlayınca ne kur ne başka bise yapacağım başına bi sogandan neler geldi canim ya
Hatta 5 üşengeçprenses de hamileOoooo kızlar Aralık gelmeden 4 arkadaş hamiş çıkmış. Aralığa güzel giricez gibi tebrikler hepinize
Adet döngünüz kaç gün normalde... Sanki biraz daha devam etmeniz gerekiyor gibi... Dalgalanmada olabilir.
B Ballgirll17 canim benim bu ay güzel haberler kutlayacağız geçmiş aya çizgi cekiyoruzBugun adet oldum canım 6 gün gecikme oldu Letu kaynakli sanirim artık adetimin uzerinden 10 gün geçmeden test yapmam
evet evet genetik testimizde sıkıntı yok eşimde de bendedeGenetik test yaptırdinmi pıhtılaşma da bu önemliymiş burda okumuştum pıhtılaşma için tedavi uygulamislar ama doz ayarını düşük veriyorlarmis standart prosedüre göre yine kayıp yaşamış 2 defa üst üste sonra genetik test yaptırmış verilen doz çok düşük olduğunu anlamışlar test sonucuna göre 6 doz alması gerekiyormus ona uygulanan 2 doz Muş
aa bak bun bilmiyordum.. neyse bir hamile olalım da yeter ki tüylere dokunmayalım Ben lazere devam ediyorum şuan eğer ama hamilelik olursa dediğini dikkate alırım..Canım ben evlenmeden önce lazer yaptırıyordum evlenince de yılda bir yaptırdım. Hamileyken bazılarında çok tüylenme oluyor göbek bölgesinde bile onlara sakın dokunmayın onları alırsanız doğumdan sonra da kalıyor hiç dokunmazsanız doğumdan sonra dökülüp normale dönüyor. Arkadaşım hamilelikte mıkan tüylere komple ağda yaptırdı doğumdan sonra erkek gibi kıllı kaldı. Şöyle düşün hamilelikte bebeğin kemik ve organ gelişimi tüylenmesi sorasında bizde de tüyler artıyor onlara hiç dokunmazsak yok oluyor. Ben hamilelikte hep normalde aldığım yerleri epilatörle aldım hatta doğumdan 1 gün önce vajinal bölgemi bile epilatör le aldım doğumdan sonra diğer tüyler döküldü. Normal lazerli Halime döndüm. Bişey olmaz korkmayın.