Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Reglime 10 gün var, psikolojik mi bilmem ama göğüslerim dünden beri çok hassas acıyor. Normalde reglime 3-4 gün kala göğuslerim acıyordu.İş yerinde yemekhane kokusuna kusmadım ama resmen bağırarak öğürdüm, rezil oldum 😅 Hayırlısı bakalım

Evet canım. Cmt 5,9 idi bugün 5,6. Doktor kimyasal kayıp dedi, konu kapandı. Bu ay yine aşılama deneyeceğiz. Doktor yine ham spermle deneyelim diyor ama ben mikroçip mi ne onu yapalım istiyorum. Cuma gideceğiz doktora konusacağız bakalımmmm.
Senin adetin hafifledi mi biraz?
Bu arada kan verdikten sonra yine test yaptım 😁
Artı med markası, 5,6’yı böyle gösterdi.
Testler üzerindeki deneyimlerimi paylaşıyorum 😅
Peki adet kanamanız geldi mi? Bazen kan testlerinde de hata olabiliyor çünkü

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?🥰
benim geçen ay düşüğüm oldu malesef sonrasında adet olup bittiğinde denemeye devam ettik yumurtlama günlerini özellikle. Bat 11 aralık ama sol kasığım ve belimde hafif ağrılarım var düşündüğünüz şey için daha erken olabilir mi normalmidir 😊

kuzum umarım kist felan değildir aynı sorun şimdi bende de var ne güzel heyecan yapmıştım bebiş var diye kist çıktı başıma o dediğin tortu bende de vardı.. hemen gidip bi kan var daha net sonuç alırsın umarım idrar testi bozukturdur da bebiş vardır
Çatlama oldu aslında ama çatladıktan sonrada kistleşebiliyormuş belki öyle bi durum oldu kan vermeden rahatlayamicam zaten negatif çikarsa yarın direk doktora kontrole giderim ayrıntılı baksın herşeyime söktürücü felan versin

Test negatif kasık agrılarım sızı şeklinde adet 6 sında. Ne yapacagımı bilmiyorum . 6 gün önceden kasık agrısı yasamazdım ben hatta hiç yasamamki. Adet günümde olur sadece.
Valla ben de testler negatif çıkınca bütün hisler kayboldu 🤦🏼‍♀️ İnşallah senin çift çizgiye döner canım benim de daha 5-6 gün var bakalım ne olacak

Evet. Malesef pozitif gördüğüm ilk gün adetim geldi. Çok kısa sürdü :)
Ben yazın kimyasal geçirdim ama yazlıktaydım doktora gitmemiştim testte yakaladım sonra çok üzüleceğim bir olay yaşayınca birkaç saatte karnıma sancılar girip adet oldum ama resmen içim söküldü yani normal adetten çok farklıydı aynı testten yaptım tek çizgiye dönmüştü bile 😔 kısa sürmesi ilginç adet söktürücü falan vermediyse doktor bakalım diğer kontroller ve gelecek günlerde ne olacak.

benim geçen ay düşüğüm oldu malesef sonrasında adet olup bittiğinde denemeye devam ettik yumurtlama günlerini özellikle. Bat 11 aralık ama sol kasığım ve belimde hafif ağrılarım var düşündüğünüz şey için daha erken olabilir mi normalmidir 😊
Benimde bat 3 yada 4 Aralık. Sol kaşığımda ağrı var bacağıma vuruyor 3 gündür inş kist değildir.

Ben yazın kimyasal geçirdim ama yazlıktaydım doktora gitmemiştim testte yakaladım sonra çok üzüleceğim bir olay yaşayınca birkaç saatte karnıma sancılar girip adet oldum ama resmen içim söküldü yani normal adetten çok farklıydı aynı testten yaptım tek çizgiye dönmüştü bile 😔 kısa sürmesi ilginç adet söktürücü falan vermediyse doktor bakalım diğer kontroller ve gelecek günlerde ne olacak.
Aa ilginçmiş. Benim adetimin 3. Günü ama hala değerim 0’lanmadı testte silik çıkıyor. 7 aydır ilk kez pozitif gördük biz ama heyecanı çok kısa sürdü 😃 sağlıksız olduğu için üzülmüyorum. Sağlıklı gebelikler en yakın zamanda oluşur insallah 🤗

Kizlar ben bu testleri anlamadim ya acab pco oldugu icin mi boyle gece yaptigimda catlamis gibi duruyodu simdi yine koyu gibi

Eklentiler

• 20211129_172103.jpg
    20211129_172103.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 60
Kizlar ben bu testleri anlamadim ya acab pco oldugu icin mi boyle gece yaptigimda catlamis gibi duruyodu simdi yine koyu gibi
Benim aldığım ovülasyon testinde günde iki kez aynı saatlerde kullanın diyor 11 ve 16-18 de en yüksek seviyelerinde oluyormuş

Ay kızlar bugün pozitiflere sevindik ve benim gibi dayanamayıp erken test yapanların kafası karışık her gün test yapasım var bu arada size not ben prediktör testleri internetten alıyorum 25 liraya geliyor ve son kullanma tarihi vs eczaneden de her ay 1 tane alıyorum hepsi aynı hiç kötü denk gelmedi bilginize yani eczane üstüne baya kar ekliyor. Arada stok yapmak en iyisi

Yine de tam anlamıyla pozitif olmamış normal bence o kadar hafif çizgi çıkması. 28 Kasımda pik gibi geldi bana biraz gölge vurmuş gibi tam analayamadım ama
Bak canim dun aksam boyleydi

Eklentiler

• 20211128_222252.jpg
    20211128_222252.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 52
Tarih olarak erken ancak hiç belli olmuyor bu işler hayırlısı olsun canım

X