Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin yapsan bugün de yapsan varsa çıkacaktır canimYarin 30 aralik mi yapayım testi 1 ocak mı kizlar siz yazın ben cok kararsizim..
Oylama butonu olsa ne iyi olurdu
Muayene olmadın mı canimYarın çıkarmış sonuç kitleri yokmuş Allah kerim
Ben de böyle düşünüyorumYarin yapsan bugün de yapsan varsa çıkacaktır canim
Tabiki çiçeğimHayırlısı olsun canım insAllah hakkında her konuda bebek içinde dua et rabbim hayırlı olanı nasip etsin banada haber edersin
Maalesef 4+3 te kese gözükmüyor sanırım kan testi verdimMuayene olmadın mı canim
Yeni nesil canım fulya açık emar da çekildim . Çeken uzmanda çokl rahatlatıyor insanı . Hiç korkma her yaptığımı sana haber edicem diyo . Şimdi diyo mesela sıvı vericem hiç korkma bişey olmicak felan nasıl oldu nasıl bitti anlamadım bile . Nasıl korkutmuşkar bizleri ya :)Geçmiş olsun canım, nerde çektirdin? Lu yeni nesil c kollu cihaz dedikleriyle mi? Yoksa normal hsg cihazı mı?
Canım tam bilmiyorum çünkü test yapmadım ama adetimin 15. Günü başladı 16. Gününe kadar akıntım vardıGuzel düşün güzel olsun canim bize de haber ver cikinca
Kadınların gücünü bilmiyorlar henüz bebeğiniz sımsıkı sarılsın size
Canim varsa her türlü çıkar zaten yumurtlama gününü biliyor musunuz
Sen testi ne zaman yaptın bat günü müBen sonraki idrarlarla da yaptım yine çıkıyor vakti geldiyse. Belirti ne bekliyorsun ki? Ben de belirti olarak bir sey anlamamistim. Bir tek adet gününe yakın ağrım oldu, normalde o ağrı şiddetlenir ve sancıya dönerdi sonra regl olurdum. Ertesi gün kalktım ağrı yok, regl yok, şüphelendim ve test yaptım. Belirtim olmadı.
Bat bence karışık bir kavram. 11 Aralık tek ilişki ile hamile kaldım. 24 aralıkta test yaptım, pozitifti. 27 aralık kan verdim.Sen testi ne zaman yaptın bat günü mü
Regl günün geçmiş miydiBat bence karışık bir kavram. 11 Aralık tek ilişki ile hamile kaldım. 24 aralıkta test yaptım, pozitifti. 27 aralık kan verdim.
Tamam ben bugün eve gidince 5.30 gibi yapıyorum testi bakalım ne olacak ya sanki herkes şu belirtim şu belirtim var diyince bende sadece beş ağrısı iki gündür adet olacak gibi sancı ama hemen geçiyor o var
Başka yumurtlama dönemimden sonra göğüs ağrım çok fazla oldu ama regle yaklaşınca azaldı sadece dokgunlık hissi var
Battan emin değilim işte beklenen adete 1-2 gün vardı diyelim.Regl günün geçmiş miydi
Kız onlar acıtmıyormuş zaten burada o cihazdan yokYeni nesil canım fulya açık emar da çekildim . Çeken uzmanda çokl rahatlatıyor insanı . Hiç korkma her yaptığımı sana haber edicem diyo . Şimdi diyo mesela sıvı vericem hiç korkma bişey olmicak felan nasıl oldu nasıl bitti anlamadım bile . Nasıl korkutmuşkar bizleri ya :)
Olmadım ya beş gündür bel ve karın ağrısından öldüm takvime göre dündüKuzu regl oldun mu?
Bence sen yeniden yumurtladın ondan olmadın bende kasımda döngümün 33.gününde yumurtladım sonra adet olmadım 39.günde bidaha yumurtlamıştm adetimde tee 53.gün geldi yani 2.yumurtlamaya göreOlmadım ya beş gündür bel ve karın ağrısından öldüm takvime göre dündü
Benim yumurtlamada böyle bel ve karın ağrım olmazdı ki hiç. Bu bildiğin regl ağrısı bir de sadece reglden bir gün önce ve regl günü ağrırdı belim, karnım...Bence sen yeniden yumurtladın ondan olmadın bende kasımda döngümün 33.gününde yumurtladım sonra adet olmadım 39.günde bidaha yumurtlamıştm adetimde tee 53.gün geldi yani 2.yumurtlamaya göre