- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
Korkma gözünü de korkutma varsa ne mutlu yoksa da vardır zamanı Rabbım sağlık versin yeter ki zamanndan bol ne var insallah vardırYa korkuyorum iste oyuzden cesaret toplamam lazim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkma gözünü de korkutma varsa ne mutlu yoksa da vardır zamanı Rabbım sağlık versin yeter ki zamanndan bol ne var insallah vardırYa korkuyorum iste oyuzden cesaret toplamam lazim
Ben sonraki idrarlarla da yaptım yine çıkıyor vakti geldiyse. Belirti ne bekliyorsun ki? Ben de belirti olarak bir sey anlamamistim. Bir tek adet gününe yakın ağrım oldu, normalde o ağrı şiddetlenir ve sancıya dönerdi sonra regl olurdum. Ertesi gün kalktım ağrı yok, regl yok, şüphelendim ve test yaptım. Belirtim olmadı.Sen ilk idrarda mı yaptın canını vakit akşam test yapıyorum belirtim de yok zaten ama işte bugün 28. Günüm 3 aydır 28. Gün regl oluyorum
yok canım aksam da varsa cıkıyor, 3saat falan su ıcme ,ınsallah vardırKızlar sizce bu ilk idrar olayı doğru mu bugün akşam su içmeden 4 saat sonra yapsam çıkmaz mı
Benim idrarim son 2 gündür hiç olmadığı kadar koyulasti gebelik le ilgisi olabilir mi acabaİlk idrar şart değil bence ama idrarın su gibiyse yapma, yarını bekle. Eğer sarıysa yapabilirsin.
Benim de bir onceki düşürdüğüm aynen böyle olmustuBen sonraki idrarlarla da yaptım yine çıkıyor vakti geldiyse. Belirti ne bekliyorsun ki? Ben de belirti olarak bir sey anlamamistim. Bir tek adet gününe yakın ağrım oldu, normalde o ağrı şiddetlenir ve sancıya dönerdi sonra regl olurdum. Ertesi gün kalktım ağrı yok, regl yok, şüphelendim ve test yaptım. Belirtim olmadı.
Cok tesekkur ederim insallahKorkma gözünü de korkutma varsa ne mutlu yoksa da vardır zamanı Rabbım sağlık versin yeter ki zamanndan bol ne var insallah vardır
Hamileyken işin daha kolay kullanmıyosa benımki fosur fosur iciyo valla canımı cektiriyoBebeler doğsun doğduğu an fosur fosur içeriz kızlar bende onun hayalini taşıyorum benim işim daha zor eşim sigara kullanmıyor
Sağolasın çiçeğim şimdi gidiyorum dua edin bana nolurGuzel düşün güzel olsun canim bize de haber ver cikinca
Kadınların gücünü bilmiyorlar henüz bebeğiniz sımsıkı sarılsın size
Canim varsa her türlü çıkar zaten yumurtlama gününü biliyor musunuz
Merhaba. Biz yeni yaptırdık sperm testi arkadaşım. Önce sizin gibi hastanelere baktık fakat her hastanede yapılmadığını öğrendik o yüzden labaratuara gitti eşim zaten hastaneler de laba gönderiyor örnekleri. Mavi labaratuar kozyatağı şubesinde yaptırdık. Özel hastanelere sormuştuk 350-400 fiyat vermişlerdi burası 200 liraydı bu aradaMerhaba arkadaşlar konuda açtım daha çok cevap alabilmek için ama buraya da yazmak istedim.
İstanbul Anadolu yakasında memnun kaldığınız üroloji doktoru tavsiyelerini yazar mısınız?
Öncelikle devlet hastanesi önerisi istiyorum. Erkek için.
Bir yıl geçtiği halde bebeğimiz olmadı ilk defa muayene olacak. Formda bakındığım kadarıyla sperm testi falan yapılıyormuş.
Bu konuda tecrübesi olanlardan bilgilendirme istiyorum.
Oladabilir olmayadabilir canım hamile kalmadıgım aylarda da koyulasma ve tortu bile olmuştu kesin belirti değilBenim idrarim son 2 gündür hiç olmadığı kadar koyulasti gebelik le ilgisi olabilir mi acaba
hakikisin canım tabi sende yaniBen de ailem konusunda çok hassasım ne acılar ne zorluklar çektik şimdi haklarına öyle gelişi güzel konuşması canımı sıkıyor
Aminnn canım aminnnnnHerseyin hayirlisi Rabbım hayirli insanlarla karşılaştırsın Allahtan korkan kuldan utanan
Tortumu ben dün test yaptığımda idrarim afedersin kokusunu aldım yani önceden almazdım birde bardakta beyaz beyaz tortular vardı anlamadım hatta şimdi sen yazınca yazim dedim canimOladabilir olmayadabilir canım hamile kalmadıgım aylarda da koyulasma ve tortu bile olmuştu kesin belirti değil
Hayır az sıvı tüketmenle alakası olabilirBenim idrarim son 2 gündür hiç olmadığı kadar koyulasti gebelik le ilgisi olabilir mi acaba
Bende öyle çok belirgin göğüs ağrısı yok her şey hem belirti olabilir hem de olmayabilir. Çok takılmamak gerekBenim de bir onceki düşürdüğüm aynen böyle olmustu
Tek fark gogus agrisi olmustu suan yok.. belirsizlik kafa yoruyor var mi yok mu insan bilmek istiyor
Biliyorum sivi tüketirim hatta ordan anlarım çoğu zaman ama bu iki gündür olan baska turku bir kötülük sivi alimim da ayni biraz nette bakayim .. değişik geldi banaHayır az sıvı tüketmenle alakası olabilir
Bende öyle çok belirgin göğüs ağrısı yok her şey hem belirti olabilir hem de olmayabilir. Çok takılmamak gerek
Yarın çıkarmış sonuç kitleri yokmuş Allah kerimhakikisin canım tabi sende yani
Hayırlısı olsun canım insAllah hakkında her konuda bebek içinde dua et rabbim hayırlı olanı nasip etsin banada haber edersinYarın çıkarmış sonuç kitleri yokmuş Allah kerim