Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Konuya çok müdahil degilim ama erkekler aile konusunda çok hassastır haksız da olsalar korumaya geçiyorlar çenemi kapatmakta buldum careyi
Ben de ailem konusunda çok hassasım ne acılar ne zorluklar çektik şimdi haklarına öyle gelişi güzel konuşması canımı sıkıyor

Evet birazdan kan vermeye gideceğim inşallah bebeğim benimledir 🤲🏻🙏🏻 Bebeği duyduğunda da sevinmedi zaten o yokmuş gibi davranıyordu bugün ne zaman söyleyeceksin dedi kalp atışını duyunca dedim valla ben ne zaman uygun görürsem o zaman söylerim aileme dedi orda koptu olay zaten
Bence sizin eşiniz kendisi cahil yani ve bencil kusura bakmayın

Evet ama canim aile konusunda bence her iki taraf da hassas olabilir herkesin ailesi kendine tabi ama hakkı yada haksız hangi taraf ise sonuç bu olmamalı bence haksız olan kendi tarafim dahi olsa her zaman haklının yanindayimdir ve bu huyumu da çok seviyorum olması gerekn bu ama ama kimsenin ahi kimsede kalmaz zaten de işte ne gerek var üzücü malesef
Haklısın canım bende öyleyim ama eşim farklı düşünüyor biraz kendi aileme nasilsam onlara da öyleyim kötü hissediyorum sonra. Rabbime çok şükür adaleti asla sasmadi bugüne kadar kim bana ne yaşattıysa hepsi de beterini yaşadı gözüme de gösterdi o sebeple ağzımı açıp moralimi bozmuyorum Rabbım sen büyüksün diyorum susuyorum😇

Öyle, kusurluk bir şey yok eşim diye laf kondurmayanlardan değilim hak edene hak ettiği gibi davranırım salak salak konuşuyor lafın nereye gideceğini bilmiyor.
Şu an sadece sizi ve bebeğinizi düşünmesi gerekir size odaklanması lazım yani seni bu şekilde uzmemesi lazım gönlünce olsun canım ne denir ki yani

Ben de ailem konusunda çok hassasım ne acılar ne zorluklar çektik şimdi haklarına öyle gelişi güzel konuşması canımı sıkıyor
Tabii ki öyle canim öyle de olması gerekiyor burda biraz eşiniz kabahatli durumunuzu bildiği halde üzerinize gelmiş böyle durumlar da ortamı terk etmekte fayda var en azından bebisiniz için

Haklısın canım bende öyleyim ama eşim farklı düşünüyor biraz kendi aileme nasilsam onlara da öyleyim kötü hissediyorum sonra. Rabbime çok şükür adaleti asla sasmadi bugüne kadar kim bana ne yaşattıysa hepsi de beterini yaşadı gözüme de gösterdi o sebeple ağzımı açıp moralimi bozmuyorum Rabbım sen büyüksün diyorum susuyorum😇
İyi olanlar her zaman kazanır canım aslında iki günlük dünya yapmamak gerekir ama işte örnek olamıyorlar olamadıkları gibi örnek insanları örnek de alamıyorlar ya ❤️ malesef

İyi olanlar her zaman kazanır canım aslında iki günlük dünya yapmamak gerekir ama işte örnek olamıyorlar olamadıkları gibi örnek insanları örnek de alamıyorlar ya ❤️ malesef
Herseyin hayirlisi Rabbım hayirli insanlarla karşılaştırsın Allahtan korkan kuldan utanan 😇🥰

Şu an sadece sizi ve bebeğinizi düşünmesi gerekir size odaklanması lazım yani seni bu şekilde uzmemesi lazım gönlünce olsun canım ne denir ki yani
Ya kendi bileceği iş valla şimdiden böyleyse 9 ayı düşünemiyorum Allahtan başka kimseden çekincem yok kimseye de bağımlı değilim elhamdulillah hep ben çırpındım hep ben düzeltmeye çalıştım ee enayi de değilim yani o istediği gibi davransın bağırsın çağırsın ben her şeyini sineye çekeyim yok öyle bir dünya

Tabii ki öyle canim öyle de olması gerekiyor burda biraz eşiniz kabahatli durumunuzu bildiği halde üzerinize gelmiş böyle durumlar da ortamı terk etmekte fayda var en azından bebisiniz için
Güzelim salmıyor ki kendi kendime ağlayayım üzerime geldikçe geliyor ben de konuşunca kötü oluyor etrafta ne varsa kırıyor döküyor psikolojik şiddetin vücut bulmuş hali kendisi

Ya kendi bileceği iş valla şimdiden böyleyse 9 ayı düşünemiyorum Allahtan başka kimseden çekincem yok kimseye de bağımlı değilim elhamdulillah hep ben çırpındım hep ben düzeltmeye çalıştım ee enayi de değilim yani o istediği gibi davransın bağırsın çağırsın ben her şeyini sineye çekeyim yok öyle bir dünya
İlk bebeginiz mi olacak

Bilmiyorum sabahtan beri bunu düşünüyorum..
Bir yilbasi aksamo geçsin 1 ocak yapayım diyorum.. 31 aralik yapayım diyorum simdi de yarin sabah ilk idrarla yapıp negatif çıkarsa yeni seneye bunu artik düşünmeyerek kendimi sifirlayarak gireyim diyorum
Yardim edin cok kararsizim
Bende aynı fikirdeyim benim bat 1 Ocak ben de yarın yapacağım

Güzelim salmıyor ki kendi kendime ağlayayım üzerime geldikçe geliyor ben de konuşunca kötü oluyor etrafta ne varsa kırıyor döküyor psikolojik şiddetin vücut bulmuş hali kendisi
Böyle bir ortamda da gebeliğini de yaşayamazsın cocuk da büyütemezsn belki biraz sert olacak ama lütfen kendinize ve karninizdaki sabiye bunu yapmayin🤔😔 çok üzgünüm suan

Böyle bir ortamda da gebeliğini de yaşayamazsın cocuk da büyütemezsn belki biraz sert olacak ama lütfen kendinize ve karninizdaki sabiye bunu yapmayin🤔😔 çok üzgünüm suan
Annemin evine giderim eğer gebeliğim devam ediyorsa kendim de bakarım çocuğuma en alasından ona ihtiyacımız yok o zannediyor ki ona muhtacım

Evet de böyle giderse o da olmayacak yani inşallah düşmemiştir ben sadece bebeğimi düşünüyorum artık kendisi umrumda değil
Guzel düşün güzel olsun canim bize de haber ver cikinca
Annemin evine giderim eğer gebeliğim devam ediyorsa kendim de bakarım çocuğuma en alasından ona ihtiyacımız yok o zannediyor ki ona muhtacım
Kadınların gücünü bilmiyorlar henüz bebeğiniz sımsıkı sarılsın size🥰
Kızlar sizce bu ilk idrar olayı doğru mu bugün akşam su içmeden 4 saat sonra yapsam çıkmaz mı
Canim varsa her türlü çıkar zaten yumurtlama gününü biliyor musunuz

X