Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence sen yeniden yumurtladın ondan olmadın 🥳 bende kasımda döngümün 33.gününde yumurtladım sonra adet olmadım 39.günde bidaha yumurtlamıştm adetimde tee 53.gün geldi yani 2.yumurtlamaya göre
Yumurtlamaya anladığınız akinti beyaz ve uzayan akıntı mi ? Ben tekrar mi yumurtluyorum acaba

Canım burda 4-5 gün üst üste pik gördükten sonra catlayıp hamile kalan cok oldu. Bu kadar stres yapmayın devam edin ilişkiye. Bu stresle catlıcagı varsa da catlamıcak valla:KK70:
Öyle mii ❤ işte bunları duymak istiyorum 😂 ilk defa ovulasyon deniyorum valla stres heyecan dorukta ama bu mesajın rahatlattı beni çok sağol ❤

Böyle canım inşallah kist falan olmaz tecrübeli olan kızlar siz ne diyorsunuz o kadar havuç yedim
Canım hurda 3 gün pik olmamış ki ortadaki daha koyu
T çizgisi c den koyu öyle olunca pik oluyor zaten
Bugün de düne göre daha silik yani esitlenmis muhtemelen çatladı bugun

Böyle canım inşallah kist falan olmaz tecrübeli olan kızlar siz ne diyorsunuz o kadar havuç yedim
Bak dün yaptigin t cizgisi c den koyu dün pik yapmış
Bugünde esitlenmis çizgiler hatta t çizgisi silinmiş c ye göre bu da demektir ki çatlamış
Böyle olunca 3 gün pik olmuyor yani
T çizgisi c den koyu olduğunda pik olmuş oluyor
Ertesi günde t çizgisi siliklesirse çatlamış oluyor

Canım hurda 3 gün pik olmamış ki ortadaki daha koyu
T çizgisi c den koyu öyle olunca pik oluyor zaten
Bugün de düne göre daha silik yani esitlenmis muhtemelen çatladı bugun
Aslında 27 de pikti canım bekledikçe rengi değişmiş 27 ve 28 net bi şekilde pikti bugün pik gibi değil tam ama baya koyu ben baya siliklescek diye beklediğim için stres yaptım pembe zeminli olan 27 aralik diğeri 28 aralik

Eklentiler

• 20211227_170856.jpg
    20211227_170856.jpg
    151,8 KB · Görüntüleme: 38
  • 20211228_175006.jpg
    20211228_175006.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 37
Bak dün yaptigin t cizgisi c den koyu dün pik yapmış
Bugünde esitlenmis çizgiler hatta t çizgisi silinmiş c ye göre bu da demektir ki çatlamış
Böyle olunca 3 gün pik olmuyor yani
T çizgisi c den koyu olduğunda pik olmuş oluyor
Ertesi günde t çizgisi siliklesirse çatlamış oluyor
Inşallah çatladıysa sevindim ilk defa deniyorum ondan biraz acemilik var 😂

Aslında 27 de pikti canım bekledikçe rengi değişmiş 27 ve 28 net bi şekilde pikti bugün pik gibi değil tam ama baya koyu ben baya siliklescek diye beklediğim için stres yaptım pembe zeminli olan 27 aralik diğeri 28 aralik
Tamam canim pko var diyorsun normal o zaman zaten
2 gün pik olmuştur bugün catlamistir çok belli o 3 tane koyduğun da bugünkü siliklesmis
Benimde öyle olmuştu çünkü eğer dün diyelim t çizgisi koyu çıktı bugünde çizgiler eşit çıktıysa çatlamış oluyor çünkü mantıken de çizgi silikleşiyor düne göre

Tamam canim pko var diyorsun normal o zaman zaten
2 gün pik olmuştur bugün catlamistir çok belli o 3 tane koyduğun da bugünkü siliklesmis
Benimde öyle olmuştu çünkü eğer dün diyelim t çizgisi koyu çıktı bugünde çizgiler eşit çıktıysa çatlamış oluyor çünkü mantıken de çizgi silikleşiyor düne göre
Sağol canım içimi rahatlattiniz valla ne stresli işler 😂 evet pco var benim lh hormonum yuksek çıkmıştı zaten onla alakalı bi durum demek ki bu inşallah tutar 🙏

X