Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Analdim canım hayırlısı bakalım ama çıkar versen çok geçti üzerinden senin
Tabi cnm yüzde yüz çıkar. Çalışıyorum iş yerini cuma ya ayarladm cuma sabahı kan vercem
Bi de biraz daha ilerlesin yani sonucta belli ne oldgnu önemli olan beta artışı normal mi kese yerinde mi vs vs bunlar önemli bnm için pozitiflikten ziyade

Bu günkü yaptığım test kızlar frely marka buda
IMG_20211228_133907.jpg

Tabi cnm yüzde yüz çıkar. Çalışıyorum iş yerini cuma ya ayarladm cuma sabahı kan vercem
Bi de biraz daha ilerlesin yani sonucta belli ne oldgnu önemli olan beta artışı normal mi kese yerinde mi vs vs bunlar önemli bnm için pozitiflikten ziyade
Sende haklısın geçen bir arakadas bildigin çift çizgi çıktı burda ama sonra düştü değer hayırlısı olsun artık vala ya

Esime doktor hicbir takviye vermiyor ben bunu da anlamiyorum iste o ayri mesele onlarda tup bebek diyolar ama suanda onu yaptirmaya gücümüz yok malesef yoksa zaten aklımdaki o cunku 2.5 senelik evliyim 1.5 seneden beri deniyoruz ama olmuyor iste bilemiyorum bugun gecikeli 3.gunum dun aksam kan verdim deger 2.30 hic ustunu goremedim bilmiyorum kafam cok allak bullak sastim kaldim inanin
Doktor müdahalede bulunmuyorsa eşinizdeki çok sorun olacak bir değer değildir belki. Biz takviyelere başladık ama bunlar ilaç değil sonuçta. Doktor çok önemli ama alanı infertelite olan biriyle ilerlemek lazım yaşadığınız yerde üniversite varsa bu konuda çalışan illa ki bir hoca vardır. Tez zamanda güzel haberler alırsınız inşallah

Tam hatırlamıyorum ama beta düştü geliba yanlış olmasın da
Kimyasal gebelik falan geçiriyodur ondandır RABBİM hayırlı sağlıklı sıhatli hamilelik nasip etsin hepimize inşallah. İşte o yüzden pozitifi görünce iş bitmiyo devamı da var daha takip edilicek

Yaptım çıkmadı biraz bekleyince çok hayali gorunuyor
Allah Allah nasıl oluyor anlamıyorum.varsa vardır yoksa yoktur seninki niye böyle çıkıyor anlamıyorum.benim yaptığımda akşama kadar baktıysamda silik bile görmemiştim.bekle bakalım bir kaç gün adet gelmedikçe umut vardır

Allah Allah nasıl oluyor anlamıyorum.varsa vardır yoksa yoktur seninki niye böyle çıkıyor anlamıyorum.benim yaptığımda akşama kadar baktıysamda silik bile görmemiştim.bekle bakalım bir kaç gün adet gelmedikçe umut vardır
Vallahi bende anlamıyorum canım işte böle dio herkes varsa vardır yoksa da ertesi güne kadar beklesemde cikmaz diolar aramasına sordum onunda var 2 çocuğu ilk defa sende görüyorum dedi hatta senin dediğini aynısını dedi vala anlamıyorum bu belirsizlik zaten insanı üzüyor cumaya randevum var zaten almıştım önceden bakım gideyim ne der Dr da yani hayirkisi olsun ❤️

Bu gün evet diğer uygulama da 2 gün sonra ama FLO takibimdir hep o bu gün gösteriyor
Çatlama gününü biliyorsan eğer 14gün sonra adet oluyorsun genelde 3 4gün kala bile daha net çıkıyor bence yoktur canım yine de belli olmaz geç döllenme olayıda var

X