- 11 Mart 2021
- 518
- 165
- 32
Yok cnm vermedim daha. Ben bi kere kaset test yaptm onda da pozitf çıktı ama kanda durum nedir noluyo blmiyom halaKan verdin mi canım sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok cnm vermedim daha. Ben bi kere kaset test yaptm onda da pozitf çıktı ama kanda durum nedir noluyo blmiyom halaKan verdin mi canım sen
Analdim canım hayırlısı bakalım ama çıkar versen çok geçti üzerinden seninYok cnm vermedim daha. Ben bi kere kaset test yaptm onda da pozitf çıktı ama kanda durum nedir noluyo blmiyom hala
Tabi cnm yüzde yüz çıkar. Çalışıyorum iş yerini cuma ya ayarladm cuma sabahı kan vercemAnaldim canım hayırlısı bakalım ama çıkar versen çok geçti üzerinden senin
Sende haklısın geçen bir arakadas bildigin çift çizgi çıktı burda ama sonra düştü değer hayırlısı olsun artık vala yaTabi cnm yüzde yüz çıkar. Çalışıyorum iş yerini cuma ya ayarladm cuma sabahı kan vercem
Bi de biraz daha ilerlesin yani sonucta belli ne oldgnu önemli olan beta artışı normal mi kese yerinde mi vs vs bunlar önemli bnm için pozitiflikten ziyade
Onun değer düştü derken betası mı düştüSende haklısın geçen bir arakadas bildigin çift çizgi çıktı burda ama sonra düştü değer hayırlısı olsun artık vala ya
Tam hatırlamıyorum ama beta düştü geliba yanlış olmasın daOnun değer düştü derken betası mı düştü
Ovulasyon sonrası kaçıncı gün yaşadınız yerleşme kanamasınıAynen kuzum,pembemsi cok cok hafif test yaptım şükür gittikce koyulasiyor icim az rahatladi ama doktorumu aricam tabii ben sana erken yapma demedim mi dicek
Doktor müdahalede bulunmuyorsa eşinizdeki çok sorun olacak bir değer değildir belki. Biz takviyelere başladık ama bunlar ilaç değil sonuçta. Doktor çok önemli ama alanı infertelite olan biriyle ilerlemek lazım yaşadığınız yerde üniversite varsa bu konuda çalışan illa ki bir hoca vardır. Tez zamanda güzel haberler alırsınız inşallahEsime doktor hicbir takviye vermiyor ben bunu da anlamiyorum iste o ayri mesele onlarda tup bebek diyolar ama suanda onu yaptirmaya gücümüz yok malesef yoksa zaten aklımdaki o cunku 2.5 senelik evliyim 1.5 seneden beri deniyoruz ama olmuyor iste bilemiyorum bugun gecikeli 3.gunum dun aksam kan verdim deger 2.30 hic ustunu goremedim bilmiyorum kafam cok allak bullak sastim kaldim inanin
Kimyasal gebelik falan geçiriyodur ondandır RABBİM hayırlı sağlıklı sıhatli hamilelik nasip etsin hepimize inşallah. İşte o yüzden pozitifi görünce iş bitmiyo devamı da var daha takip edilicekTam hatırlamıyorum ama beta düştü geliba yanlış olmasın da
Aminnnnn Evet önemli olan sonrasi işte hayırlısıKimyasal gebelik falan geçiriyodur ondandır RABBİM hayırlı sağlıklı sıhatli hamilelik nasip etsin hepimize inşallah. İşte o yüzden pozitifi görünce iş bitmiyo devamı da var daha takip edilicek
Allah Allah nasıl oluyor anlamıyorum.varsa vardır yoksa yoktur seninki niye böyle çıkıyor anlamıyorum.benim yaptığımda akşama kadar baktıysamda silik bile görmemiştim.bekle bakalım bir kaç gün adet gelmedikçe umut vardırYaptım çıkmadı biraz bekleyince çok hayali gorunuyor
Canım ben göremedim amaBu günkü yaptığım test kızlar frely marka buda
Eki Görüntüle 2977782
Vallahi bende anlamıyorum canım işte böle dio herkes varsa vardır yoksa da ertesi güne kadar beklesemde cikmaz diolar aramasına sordum onunda var 2 çocuğu ilk defa sende görüyorum dedi hatta senin dediğini aynısını dedi vala anlamıyorum bu belirsizlik zaten insanı üzüyor cumaya randevum var zaten almıştım önceden bakım gideyim ne der Dr da yani hayirkisi olsunAllah Allah nasıl oluyor anlamıyorum.varsa vardır yoksa yoktur seninki niye böyle çıkıyor anlamıyorum.benim yaptığımda akşama kadar baktıysamda silik bile görmemiştim.bekle bakalım bir kaç gün adet gelmedikçe umut vardır
Bugündü değilmi adet tarihin olsa daha net çıkardı diye biliyorum ama inşallah yanılıyorumdurFiltreli Halide bu
Eki Görüntüle 2977817
Bu gün evet diğer uygulama da 2 gün sonra ama FLO takibimdir hep o bu gün gösteriyorBugündü değilmi adet tarihin olsa daha net çıkardı diye biliyorum ama inşallah yanılıyorumdur
Çatlama gününü biliyorsan eğer 14gün sonra adet oluyorsun genelde 3 4gün kala bile daha net çıkıyor bence yoktur canım yine de belli olmaz geç döllenme olayıda varBu gün evet diğer uygulama da 2 gün sonra ama FLO takibimdir hep o bu gün gösteriyor
Bilmiyorum canım floya göre 10 16 arası ovulosyon dönemi diyor şuÇatlama gününü biliyorsan eğer 14gün sonra adet oluyorsun genelde 3 4gün kala bile daha net çıkıyor bence yoktur canım yine de belli olmaz geç döllenme olayıda var
Kırmızılar gelene kadar umut varBilmiyorum canım floya göre 10 16 arası ovulosyon dönemi diyor şu