Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim bat yarın.. adet olacak gibi 3 gündür belim sırtım çok ağrıyor, ödem yaptı vücudum. yarın sabah test yapacağım. ayın 16sında aşılama oldum. lütfen dua edin çift çizgi göreyim yarın sabah :KK43:
Hayırlısıyla çift çizgiyi görürsün canım yarin inşallah dualarım hepinize 🤲

Kizlar ben daha regl olamadım en son buraya tarih verecektim ama bı turlu regl gelmedi şimdi bana regl olmak için tavsiye verirmisiniz dün kekik çayına başladım masaj yapıyorum ama gelmiyor nedeni anlamıyorum doktora gitmek şuan için zor zaten yılbaşı tatili girdi ne yapayım

Sanki çok silik canım 🤦🏻‍♀️
Evet canım testler markasına göre farklılık mi gösteriyor nedir dün yoktu başka test evvelki gün vardı bu gün tekrar çıktı herkes de ilk defa böle bir şey görüyoruz diyor bende şaştım yani artık bakalım olmaz isem zaten cuma randevum var birde kan veririm

Sende durum nasıl canım iyi
Evet canım testler markasına göre farklılık mi gösteriyor nedir dün yoktu başka test evvelki gün vardı bu gün tekrar çıktı herkes de ilk defa böle bir şey görüyoruz diyor bende şaştım yani artık bakalım olmaz isem zaten cuma randevum var birde kan veririm
[/QUOT
Sanki çok silik canım 🤦🏻‍♀️
Sen nasılsın canım sen oldun mu regl ❤️

Evet, eşimde sperm sayısı çok, toplam 600 milyon gibiydi ama ilk başta hızlı hareket 0, takviyeden sonra ise sadece yüzde yirmiydi. Bende belirlenen bir sorun olmadı.
yazınızı gordum de cevap vermek ıstedım, sperm sayısı ve hızı ıcın ; kecıboynuzu kaynatıp sabah aksam esınıze verebılırsınız, bıtter cıkolata muz ve kecıboynuzu pekmezıce cok etkılı. denemedıysenız deneyın derım

Bende onu düşünüyorum artık tutunamiyor mu acaba diye bir de benim sola dönük ya rahim kafam karışıyor işte. Amaan valla sıkıldım artık da dusunmekten bile nasipte varsa neler neler oluyor ne diyelim artık canım Allah hayırlısını versin hepimize. Sebep bulucaz diye kafayı da bu kadar yormaya gerek yok napalım elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahin takdiri
Aynen öyle canım Allah nasip etmiyor ki vermiyor demek ki yoksa ne engel olabilir vakti var belki de o ay bu ay belli olmaz 🙅‍♀️ umudumuzu kaybetmeyelim mücadeleye devam

Dilos6342 Dilos6342 en çok seninle dertleştim sanırım sonuç ne olursa olsun aklıma ilk sen geleceksin :KK200:
Sağolasin canım burda çoğumuzun derdi aynı, disarda bizi pek anlayan olmasa da burda derdimizi paylasabiliyoruz. O yüzden kim güzel bi haber alırsa alsın ben çok seviniyorum çünkü senin de benim gibi beklediğini biliyorum derdini anlayabiliyorum
İnşallah güzel haberler alacaksın allahin izniyle ❤❤

Kizlar ben daha regl olamadım en son buraya tarih verecektim ama bı turlu regl gelmedi şimdi bana regl olmak için tavsiye verirmisiniz dün kekik çayına başladım masaj yapıyorum ama gelmiyor nedeni anlamıyorum doktora gitmek şuan için zor zaten yılbaşı tatili girdi ne yapayım
Ayy aynı durumdayım hala adet olmadım döngünün 32. Günü her zaman aksine erken olurdum yani zaten düzensizdim son 1.5 yıldır. Ama hayatımda ilk defa adetim gecikti. Bebişte yok başıma böyle gecikme ilk defa geliyor napılır ki bu durumda. Bi sürü sivilce çıkardım resmen vücudumda :KK43:

Aynen öyle canım Allah nasip etmiyor ki vermiyor demek ki yoksa ne engel olabilir vakti var belki de o ay bu ay belli olmaz 🙅‍♀️ umudumuzu kaybetmeyelim mücadeleye devam
Aynen öyle canım çok streste geciktiriyor elimizden geleni yapicaz sonrasını Allaha birakicaz. Beni kist engelliyor diyorum mesela ama 10 cm ayni kistle kadin gebe kalmış doktor söyledi işte nasipte varsa oluyor ya başka hiç bisey engel olmuyor. Bazen hayatta biseylerin üstüne çok düştükçe kaçar ya bizden onun gibi artık biraz salmanin zamanı geldi sanirim

Takvime göre bugün regl günüm ama henüz birşey yok. Son 4 gündür belim aşırı ağrıyor. Artık reglin gelmesini bekliyorum ki hsgye gideyim
Analdim canım insAllah sonucunda hayırlı çıkar senin için hayırlısı neyse o olsun takipteyim senide gönlünce olsun insAllah ❤️

Ne yapalım elimiz mecbur.belki bir sorun var ondan olmuyor diye gidiyoruz.bir umut işte bende doktoruma dediğim halde bu ilaçlar bana gelmiyor kist oluyor dediğim halde kullandırdı en sonunda hormon hapı verdi gönderdi.ondan sonra birdaha gitmedim zaten inşallah gerek kalmazda kendiliğinden olur.siz ne zamandır deniyorsunuz ilk çocuk mu olacak
Evet iki yıla yakın istiyoruz sebebsiz infertilite. Aynen ilaçlar zaten hormon ilacı yani illaki bi hasar bırakıyor bence vücutta. İnşaallah dediğin gibi tedaviye gerek kalmaz ama ben geçen ay aşılama denedim şimdi bu ay olmazsa sonraki ay da tüp bebek düşünüyorum. Çok şükür bi sebeb görünmüyor ama bu kadar zaman olmaması da bi sorun. Siz ne zamandır düşünüyorsunuz?

Canım bak burdan bi topikte kadın test verdi negatif ti tarlusal kullandı sonra geç döllenme olduğunu öğrendi ve düşük tehlikesi oldu bu sefer. %100 emin olmadıkça bişi kullanma bence. %100 eminsen d.k. hapı kullandığım ay nane limon zahter çayı yaptım sabah akşam. 2 günde geldi adetim.

Ben varım canım umudunu kaybetme bence kısmet işi tamamen.rabbim ne zaman nasip ederse.2 bucuk sene sonra kendiğimden hiç bir tedavi almadan gebe kaldım.tam artık olmuyor deyip tüp bebeğe başlayacağım ay.
Aa ne güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallah benimde 3yıla gidiyorum hiç umudum kalmamıştı böyle görüp umut etmek istiyorum.sanki hiç olmayacak gibi geliyor artık.

Aa ne güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallah benimde 3yıla gidiyorum hiç umudum kalmamıştı böyle görüp umut etmek istiyorum.sanki hiç olmayacak gibi geliyor artık.
Banada öyle geliyordu bazen yoruluyor insan sürekli aynı döngüden ama işte zamanı var herşeyinde.herseye düzgünce baktirdiysaniz eğer amh sperm testi hsg hepsi temizse ve rahimde bir sikinti yoksa vardır bir vakti bence.benim amh 1.30 du.ogrenince OMEGA 3 ve kuenzim q10 takviyesine başladım takviyelerin 3.ayi hsg nin de 4.ayinda gebe kaldım.birinden birinin vesile oldu belkide onu bilemiyorum.

X