Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Var benim biraz ama korku işte göğsümün ucu acıyo bi de dün gece şişme dolgunluk oldu beyaz akıntı sık idrar ama psikolojik değildir umarım bi de kaşık ağrısı o arada yokluyo baş dönmem oluyo bazen ama onu gebelik belirtisi demiyorum
Sende bayağı bayağı çoğu belirti var benim yumurtlama dönemimden sonra 5 gün çok göğüsüm ağrıdı şimdi hatta daha fazla şimdi regle yaklaşırken sadece dolgunşuk var ağrı yok bi bel ağrım var başka sabit şey yok

Merhaba herkese adetim 1 gun gecikti 2.5 seneden beri ugrasiyoruz ama olmadi hsg hormonlarim hepsi temiz esimin sperm hizi düşük doktorda takviye vermedi bu ay saldim kendimi sadece yumurtlama zamanını degerlendirmistim ovulasyonda takip etmiştim ama olmadi 5 gun kala erken gebelik aldim negatif çıktı 2 gun kala kaset aldim oda negatif napcagimi bilmiyorum kanda yine negatifi gorecegim icin baktirmak istemiyorum gercekten cok yoruldum benim gibi olaniniz warmi acaba
Selamlar, sizin kadar olmadı deneyeli ama durumumuz benzer. Hsg yi bu ay çektirdim, sperm hızı için beslenme takviyesi ile proxeed plus vitamini başladık. Ben hiç adet gecikmesi yaşamadım bile yine de kendime belirti yaratıp kaset test yapmışlığım kan testi vermişliğim var. Umut etmesi bile güzel ama Allah emeklerimizin karşılığını versin. Siz tüp bebek aşamasını düşünmediniz mi ben 1 yılın ardından o yolu düşünüyorum artık

Sende bayağı bayağı çoğu belirti var benim yumurtlama dönemimden sonra 5 gün çok göğüsüm ağrıdı şimdi hatta daha fazla şimdi regle yaklaşırken sadece dolgunşuk var ağrı yok bi bel ağrım var başka sabit şey yok
Ne bilim artık gün azaldıkça psikolojik diye düşünüyorum geçen ay sadece kaşık ağrısı oldu ve negatif

Selamlar, sizin kadar olmadı deneyeli ama durumumuz benzer. Hsg yi bu ay çektirdim, sperm hızı için beslenme takviyesi ile proxeed plus vitamini başladık. Ben hiç adet gecikmesi yaşamadım bile yine de kendime belirti yaratıp kaset test yapmışlığım kan testi vermişliğim var. Umut etmesi bile güzel ama Allah emeklerimizin karşılığını versin. Siz tüp bebek aşamasını düşünmediniz mi ben 1 yılın ardından o yolu düşünüyorum artık
Esime doktor hicbir takviye vermiyor ben bunu da anlamiyorum iste o ayri mesele onlarda tup bebek diyolar ama suanda onu yaptirmaya gücümüz yok malesef yoksa zaten aklımdaki o cunku 2.5 senelik evliyim 1.5 seneden beri deniyoruz ama olmuyor iste bilemiyorum bugun gecikeli 3.gunum dun aksam kan verdim deger 2.30 hic ustunu goremedim bilmiyorum kafam cok allak bullak sastim kaldim inanin

S Simge3421 bu markayı biliyor musun ya partum diye diye ben hiç kullanmadı bu markayı doğruluğundan emin olamıyorum o yüzden erken gebelik testi

Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım 😊😊

İSİMBATSONUÇ
@Senemm64561 ARALIK👼😊👼
@Fatimeesss1 ARALIK👼😊👼
@byzz11 ARALIK👼😊👼
@Hemsiree2e1 ARALIK❌
@Okeanos_p1 ARALIK❌
esarp esarp 1 ARALIK❌
@Leyla19931 ARALIK❌
@kizinbiri91 ARALIK❌
@Pimpiriklianneee1 ARALIK❌
@RAU1 ARALIK❌
@aykizb1 ARALIK👼😊👼
@Mirune1 ARALIK👼😊👼
S Simge3421 1 ARALIK❌
@Lavinya581 ARALIK❌
@35kvk1 ARALIK👼😊👼
@Feyzaakncc2 ARALIK❌
@zeynobt2 ARALIK❌
@ELIF70072 ARALIK❌
@Denizkumsal352 ARALIK❌
@Petunya5082 ARALIK❌
BaharDarcan48 BaharDarcan48 3 ARALIK❌
@Yesilkahverengi3 ARALIK❌
@Selin19983 ARALIK❌
@nvn843 ARALIK❌
@Gulsenmug344 ARALIK❌
@Christmasvibes4 ARALIK👼😊👼
@arin164 ARALIK❌
@ayyuk4 ARALIK❌
@Aslim asli4 ARALIK👼😊👼
@Monarosa014 ARALIK❌
@Noonameee4 ARALIK❌
@Gulela gul4 ARALIK❌
@efsunyel4 ARALIK❌
@beyzosh4 ARALIK👼😊👼
@imobessed4 ARALIK❌
@zeynobt4 ARALIK❌
@Hasret_2064 ARALIK👼😊👼
@usengecpirenses5 ARALIK👼😊👼
@Gulsenmug345 ARALIK👼😊👼
@Gazel21105 ARALIK❌
@Gzos5 ARALIK👼😊👼
@Ftxxx5 ARALIK❌
@mihralin5 ARALIK❌
@Hayalimvarr6 ARALIK❌
@mochuisle6 ARALIK❌
@miaselinam6 ARALIK👼😊👼
@greengirl16 ARALIK❌
@Ozlmerva6 ARALIK❌
@Emek017 ARALIK❌
@maviss_347 ARALIK❌
@zngnsglm7 ARALIK❌
@Hadibakalimdemetakalin7 ARALIK❌
@Linalya8 ARALIK❌
@yyaprak8 ARALIK❌
@HaticeK068 ARALIK👼😊👼
@defne458668 ARALIK❌
@Yasemincemm8 ARALIK❌
@suksuk8 ARALIK❌
@ffenci8 ARALIK❌
@Kafanfilm0009 ARALIK❌
@victoriaslan10 ARALIK❌
@Brs169110 ARALIK❌
@zeynepmuratselo10 ARALIK❌
@zynppp93931110 ARALIK❌
@hummy10 ARALIK❌
@Manoly3410 ARALIK❌
@gokceoz0911 ARALIK❌
@mmmeyra11 ARALIK❌
@gulsahkrylmz11 ARALIK❌
@ozlemem11 ARALIK❌
@Ruyaperisi11 ARALIK❌
@Merco755511 ARALIK❌
@Pandolfini11 ARALIK❌
@cerenay00012 ARALIK❌
@sweetdreams198512 ARALIK❌
@Teach_12 ARALIK❌
@Sdtzynp13 ARALIK❌
@Bbyyzzrr13 ARALIK❌
@fatmur13 ARALIK❌
@Manoly3413 ARALIK❌
@ladymiracle13 ARALIK❌
@yeshll13 ARALIK❌
@Gizemsu0713 ARALIK❌
@shtc13 ARALIK❌
@corpus13 ARALIK❌
@Ceviz hanim14 ARALIK❌
@Hayalperestttttttt14 ARALIK❌
@melikebekliyor14 ARALIK❌
@L u n a15 ARALIK❌
@Uykucupandaa15 ARALIK❌
- Janna - - Janna - 15 ARALIK👼😊👼
@Mystery88815 ARALIK❌
@HTCNM15 ARALIK❌
@jajinda15 ARALIK❌
@espumante15 ARALIK❌
@Begumbetulx16 ARALIK❌
@orjinal1916 ARALIK❌
@Drybgtr16 ARALIK❌
@Selizay16 ARALIK❌
@Bulut0616 ARALIK❌
@kzlaryardm16 ARALIK❌
@mucizeanne2017 ARALIK👼😊👼
@Ebruszrr17 ARALIK❌
@Selin154817 ARALIK❌
@Mervis269017 ARALIK❌
@umutlu_17 ARALIK❌
@csemlis17 ARALIK❌
@Asi kedi18 ARALIK❌
@Papatya386618 ARALIK👼😊👼
@H a s s a18 ARALIK❌
@Arianaa18 ARALIK❌
@Mlkkrt301819 ARALIK❌
@Selin n20 ARALIK❌
@Vejetaryen Pirana20 ARALIK❌
@Annesiyim12320 ARALIK❌
@Celikkf20 ARALIK❌
@kivircikkuala20 ARALIK❌
@Annedayi21 ARALIK❌
@turuncu_girl21 ARALIK❌
@papatyamveben21 ARALIK❌
@Tubiss32121 ARALIK❌
@Spicelover21 ARALIK❌
@Hanimelibahar21 ARALIK❌
@Emine199021 ARALIK❌
@prof2021 ARALIK❌
@redapple251822 ARALIK❌
S skulentvera 22 ARALIK❌
@Mavis1623 ARALIK❌
@Ozlem94923 ARALIK❌
@cileklipapatya24 ARALIK❌
@senalidya24 ARALIK❌
@Dogayikoru24 ARALIK❌
@Salihefeninannesi24 ARALIK❌
@mavi guzel24 ARALIK❌
@Random3324 ARALIK❌
@Hopeful34524 ARALIK👼😊👼
@dua644124 ARALIK❌
MaviNAZLI MaviNAZLI 25 ARALIK❌
@E L B A25 ARALIK❌
@Derin111126 ARALIK❌
@charlottes26 ARALIK👼😊👼
@Pimpiriklianneee27 ARALIK👼😊👼
@OKYANUS30228 ARALIK👼😊👼
esarp esarp 28 ARALIK👼😊👼
@RAU29 ARALIK👼😊👼
@Lavinya5829 ARALIK❌
@Sina763629 ARALIK
@Zennep29 ARALIK❌
@turuncu_girl30 ARALIK
@Eylul lina30 ARALIK
@Ayyuzlu1130 ARALIK
@Sely8730 ARALIK
@Ballgrill31 ARALIK
BaharDarcan48 BaharDarcan48 31 ARALIK
@mutlutablo31 ARALIK👼😊👼
MaviNAZLI MaviNAZLI 31 ARALIK
Canım ya şu listeye 2 ayrdir hamiş diye kayıt ediliyorum ama geçen ay olmadı bu ayda halen adet olmadım test bir pozitif bir negatif kafa yicem yaaaa🙋

Canım letu ile femara aynıymış. Ben 2 ay letu kullanmıştım bi faydasını goremedim. Şimdi hem rahim filmi hem femara nasıl olacak bakalım
Böyle de tutmazsa yapacak biseyim yok ki artık
Ah diloşum oluyor bana da umutsuzluk karamsarlık çöküyor ama emin ol geçecek gidecek bu zamanlar femara diğerlerine göre daha kuvvetli tutunmasında sıkıntı oluyor bence bizimkilerin ya kavuşturamıyoruz ya tutuşturamıyoruz 😂😂😂 ben de deneyeceğim ama beynimizi sakinleştirmemiz lazım olacak eninde sonunda olacak az kaldı bence ☺️

Aşırı şişkinlik ve akinti hem beyaz hem ıslaklık olarak.. goguslerimde dolgunlasti
Ben erken gebelik testi yaptım partumun negatif umudum bitti artık ocağa gidiyorum artık ben bu kadar belirti yaşayıp negatif olması saçma psikiyatri ye mi gitsem madem napcam bilmiyorum artık psikolojik yaptım sanırım bende sözler de umutlarda bitti

Sende muhtemelen agustos sonu dogurursun canım🥳🤗
Ay hadi inşallah bat 26 aralık testim dün böyleydi
A4B7EAD1-A222-4AC8-AA69-DAD991FEDE31.jpeg

S Simge3421 bu markayı biliyor musun ya partum diye diye ben hiç kullanmadı bu markayı doğruluğundan emin olamıyorum o yüzden erken gebelik testi
Bende duymadım ama canım 4 gün kala çıkar bence her türlü diye düşünüyorum yarın sabah ilk idrar ile yap bende comfort var galiba bende onla yapacağım

Bende duymadım ama canım 4 gün kala çıkar bence her türlü diye düşünüyorum yarın sabah ilk idrar ile yap bende comfort var galiba bende onla yapacağım
Bende duymadım pek de güvenmedim açıkçası ama bakalım olmadı birazdan çıkar pediktor erken gebelik testi alırım onu çok hassas diyolar bakalım ne zaman cesaret edip yaparım bilen yok

Ben erken gebelik testi yaptım partumun negatif umudum bitti artık ocağa gidiyorum artık ben bu kadar belirti yaşayıp negatif olması saçma psikiyatri ye mi gitsem madem napcam bilmiyorum artık psikolojik yaptım sanırım bende sözler de umutlarda bitti
Oyle mi
Erken değil mi test için
Yarin obur gun bir tane daha yapardın.. beni de korkuttun simdi..

Bende duymadım pek de güvenmedim açıkçası ama bakalım olmadı birazdan çıkar pediktor erken gebelik testi alırım onu çok hassas diyolar bakalım ne zaman cesaret edip yaparım bilen yok
Bence erken yapmışsın nette biraz bakındım idrarda regl geçmeden gormek cok zor kan da belki

Ah diloşum oluyor bana da umutsuzluk karamsarlık çöküyor ama emin ol geçecek gidecek bu zamanlar femara diğerlerine göre daha kuvvetli tutunmasında sıkıntı oluyor bence bizimkilerin ya kavuşturamıyoruz ya tutuşturamıyoruz 😂😂😂 ben de deneyeceğim ama beynimizi sakinleştirmemiz lazım olacak eninde sonunda olacak az kaldı bence ☺️
Bende onu düşünüyorum artık tutunamiyor mu acaba diye bir de benim sola dönük ya rahim kafam karışıyor işte. Amaan valla sıkıldım artık da dusunmekten bile nasipte varsa neler neler oluyor ne diyelim artık canım Allah hayırlısını versin hepimize. Sebep bulucaz diye kafayı da bu kadar yormaya gerek yok napalım elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahin takdiri

X