Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vala canım geçen ay 3. Gün gecikmeli olduğum için şu anda beklemedeyim açıkçası o topa bir daha girmem şu an için bakayım olmaz isem eğer hafta sonuna vs kan veririm zaten 31 randevum var k.d gideyim bir baksın nedir ne değildir durum neden böle oluyor 🤗🌼
Kimyasal olmuşta olabilir canım 2 kez üst üste olursa araştırılması lazım sanırım hic rahim filmi cektirmiş miydin?

Ovulasyon sonrası kaçıncı gün yaşadınız yerleşme kanamasını 😊
Ay ben iğneyle oldum ya kuzum, iğneyle takip ediliyorsa şayet bugün 13.gunum 🙄 yanlış söyledim kesin 😂

maviss_34 maviss_34 sagol canim benim doktorumla konustum panik yapma yat ayaklarinin altina yastık koy dedi (kan pihtilasmam var) risk olusmasin diyeymis,persembe sabah kana gidicem

Ay ben iğneyle oldum ya kuzum, iğneyle takip ediliyorsa şayet bugün 13.gunum 🙄 yanlış söyledim kesin 😂

maviss_34 maviss_34 sagol canim benim doktorumla konustum panik yapma yat ayaklarinin altina yastık koy dedi (kan pihtilasmam var) risk olusmasin diyeymis,persembe sabah kana gidicem
He o zaman kan sulandirici ilaç yada iğne olacaksın canim sağlıkla ilerlesin insallah 🤩

Allah sağlıkla tamamına erdirsin kucağınıza alın 🥰🥰

Kızlar bugün 6 gün bitti 7.gün ve tam olarak adet olacakmış gibi kramplar yaşamaya başladım, biraz daha hafif sadece. Ve belime batmalar oluyor. Dün hastalanınca beta hcg de almıştım negatifti ama çok erkendi değil mi ümitsiz olmiyim🙏

Kızlar bugün 6 gün bitti 7.gün ve tam olarak adet olacakmış gibi kramplar yaşamaya başladım, biraz daha hafif sadece. Ve belime batmalar oluyor. Dün hastalanınca beta hcg de almıştım negatifti ama çok erkendi değil mi ümitsiz olmiyim🙏
Canım sen hamile değil misin pozitif çıkmıştı sonuç dime

Gecen ay reglimin düzensiz olmasi bu ay herseyi bozdu ya.. kacinci gun reglim gecmis olacak onu bile anlamayacagim normal de 28 gunde bir hastalanirim .. asla değişmez gecen ay 33. Gunde hastalandim🙈 takvim sasti
Bugun döngümun 25. Gunu ..
Ne kadar beklesem dogru olur bilmiyorum

X