- 21 Haziran 2021
- 640
- 463
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen elinizden geleni yapıp bırakmak lazım da iste bazen aabir olmuyor..Bende onu düşünüyorum artık tutunamiyor mu acaba diye bir de benim sola dönük ya rahim kafam karışıyor işte. Amaan valla sıkıldım artık da dusunmekten bile nasipte varsa neler neler oluyor ne diyelim artık canım Allah hayırlısını versin hepimize. Sebep bulucaz diye kafayı da bu kadar yormaya gerek yok napalım elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahin takdiri
Valla en son aşılama da tutmayınca önce bi yıkıldım ağladım, sonra çok sinirlendim, şimdide bosvermislik moduna doğru gidiyorum artık. Başka hiç bisey kalmadı ki elimden gelen yapayım mecbur bekleyip hayata devam etmek kafadan atmaya çalışmakAynen elinizden geleni yapıp bırakmak lazım da iste bazen aabir olmuyor..
Hic ummadığın zaman gekecek Allahin izniyle
Bugünde yaptın mı testCanım ya şu listeye 2 ayrdir hamiş diye kayıt ediliyorum ama geçen ay olmadı bu ayda halen adet olmadım test bir pozitif bir negatif kafa yicem yaaaa
6 aydır bu ay farklı bir şey yapmadım sağlıklı beslenmeye dikkat ettim ilişki günleri ise benim takvime göre 12 Aralık yumurtlama günüydü ben o günü değil de ertesi günleri değerlendirebildim olmayacağını düşünüyordum bata 4 gün kala kaset testte öğrendim inşallah size de tez zamanda nasip eder RabbimTebrikler kaç aydır deniyorsunuz
Bu ay farklı bir şey yaptınız mı
İlişki günleriniz nasıl oldu
Canım sen bi kan testi mi versen acaba böyle muallakta kaldıkCanım ya şu listeye 2 ayrdir hamiş diye kayıt ediliyorum ama geçen ay olmadı bu ayda halen adet olmadım test bir pozitif bir negatif kafa yicem yaaaa
yok zaten adet olmazsam tekrar yapcam ama geme de üzüldüm umudum kırıldıBence erken yapmışsın nette biraz bakındım idrarda regl geçmeden gormek cok zor kan da belki
Kahve pembemsi kuzumKızlar, yerleşme kanaması yaşayan var mı? Varsa rengi nasıl oluyor?
Ay sevinsem mi bilemedim ki, görünce aglamaya başladım hemen eşime de yazdım size de sormak istedimKahve pembemsi kuzum
Akıntı mi geldi canimAy sevinsem mi bilemedim ki, görünce aglamaya başladım hemen eşime de yazdım size de sormak istedim
Vala canım geçen ay 3. Gün gecikmeli olduğum için şu anda beklemedeyim açıkçası o topa bir daha girmem şu an için bakayım olmaz isem eğer hafta sonuna vs kan veririm zaten 31 randevum var k.d gideyim bir baksın nedir ne değildir durum neden böle oluyorCanım sen bi kan testi mi versen acaba böyle muallakta kaldık
Aynen kuzum,pembemsi cok cok hafif test yaptım şükür gittikce koyulasiyor icim az rahatladi ama doktorumu aricam tabii ben sana erken yapma demedim mi dicekAkıntı mi geldi canim
Yaptım çıkmadı biraz bekleyince çok hayali gorunuyorBugünde yaptın mı test
Canım ya şu listeye 2 ayrdir hamiş diye kayıt ediliyorum ama geçen ay olmadı bu ayda halen adet olmadım test bir pozitif bir negatif kafa yicem ya
Kız benide ekleyin bu listeye bat 22 aralıkKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Rengi kırmızı olmadığı müddetçe korkmana gerek yok canim olabiliyor bu donem deAynen kuzum,pembemsi cok cok hafif test yaptım şükür gittikce koyulasiyor icim az rahatladi ama doktorumu aricam tabii ben sana erken yapma demedim mi dicek
Kan verdin mi canım senKız benide ekleyin bu listeye bat 22 aralık
Hayirlisi canim..Valla en son aşılama da tutmayınca önce bi yıkıldım ağladım, sonra çok sinirlendim, şimdide bosvermislik moduna doğru gidiyorum artık. Başka hiç bisey kalmadı ki elimden gelen yapayım mecbur bekleyip hayata devam etmek kafadan atmaya çalışmak
Hastaneye git gel sürekli insan kafasından da atamıyorda benim için son ay sonra yaza kadar deneyememde zaten
Bilmiyorum o zaman ne zaman gelecek 1 yıl 6 ay olduHayirlisi canim..
Cok isterken kafadan atmak ta zor da zamanını bekliyor demek ki..
Beni deeKız benide ekleyin bu listeye bat 22 aralık