Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya ben bi erken gebelik testi aldım ama hiç bilmedim bi marka partum diye marka doğru çıkarıyor mu bilen var mı adete 4 gün kaldı bi yapim dedim ilk idrar değil ama en azından negatifse de önceden hazırlıyayım kendimi

Adetime 5 gün var gebelik ağrısı olduğunu zannetmiyorum başka belirtim yok çünkü ama bugünü değerlendirelim öyleyse. Artık ya tutarsa hesabı 🤷‍♀️ Teşekkürler bilgi için 🌼
Aynen ara ara ağrır korkma burda çoğu insanın ağrıyo bende dahil geçen ay da çatladı ağrı oldu bu ay fazla yumurtam var üstelik çatladı yine ağrım var benim öğrenmeme az kaldı adete 4 gün kaldı umarım tutmuştur 🤲🏻🙏🏻

Kızlar ya ben bi erken gebelik testi aldım ama hiç bilmedim bi marka partum diye marka doğru çıkarıyor mu bilen var mı adete 4 gün kaldı bi yapim dedim ilk idrar değil ama en azından negatifse de önceden hazırlıyayım kendimi
Benim de 4 gün kaldımkan testimi yapsam diyorum bir yandan da yapasım yok korkuyorum

Aynen ara ara ağrır korkma burda çoğu insanın ağrıyo bende dahil geçen ay da çatladı ağrı oldu bu ay fazla yumurtam var üstelik çatladı yine ağrım var benim öğrenmeme az kaldı adete 4 gün kaldı umarım tutmuştur 🤲🏻🙏🏻
İnşaallah. Rabbim burada isteyen herkese hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻🌼

Kuzum adet oldum 3. Gunundeyim 😮‍💨
Adet bitince rahim filmi cekilixem tekrardan yarında femaraya başlıcam
Letu ile aynı femara dedi olsun onu da kullanayım artik dedim
2 kere letu 2 kere klomen kullanmıştım
Hiç olmazsa artık eşim de gidecek zaten dogum kontrol hapina gecicem kist için
Sende canım bi git özele bakalım orda ne diyecekler
Bu ay bende çok isterdim femara falan kullanmayı ama adetim bitti benimde yeni bu ay da hayıt içeyim bir şey yapmış olayım diye içeceğim onu da ama sanmıyorum hiç bu ayda boş geçiriyorum sayılır anlayacağın senin adına sevindim bir de bunu dene bu şekilde kalan çok var

Benim de 4 gün kaldımkan testimi yapsam diyorum bir yandan da yapasım yok korkuyorum
Kan testini en sona bırak bence çünkü kan verip negatif alınca daha büyük bi hayal kırıklığı oluyor önce idrar testini yap adet günün geçmediyse canım

Bende aynıyım erken gebelik testi aldım ama elim yapmaya gitmiyor kiminin 4 gün kala falan öğrendi ams ben hiç gebelik elde etmedim o kadar negatif gördüm Kİ bu da negatif görmekten korkuyorum
Ben bugün kan vermeyi düşünüyordum sanırım bekleyip yarın erken gebelik testi yapacağım ama hiç belirtim yok o yüzden çok umutsuzum

Su an hastanedeyim. Doktorun tavri cok canimi sıkti. Kargolariyla ilgilendi. Kendi kendine konusuyor, bisey anlamiyorum. Idrara sıkısık gelmemi soylemisti, ama erken muayene oldugu icin degildim. Adetimin 5.gununde 2 folikul var demisti. Simdi 18mm birbyumurta var. Digeri kucuk sanirim. Biri buyuyunce digerini bastirir zaten dedi. Kac tane olmasi lazim dedim, bize bir tane yetiyor dedi. 5 gun klomen kullandim ama 1 dozu icmeyi unuttum. Her neyse 2gun sonra 29unda otri igne vurunacakmisim. 30, 1 ve 3 ocak iliski dedi. Sonra otur tutsun diye dua et dedi. Cok hizli agizinin icinden konusuyor. Gecen sefer sakin sakin konusmustu, tavri bana guven vermisti. Burada alttan muayene yapildigi soylenmisti. Benim karindan bakti. Yani catlamazsa ne olacak. Diger ufak, kiste donusur mu kafamda bir suru soruyla kalakaldim. Regl olursam 3-5.gununde gel, 3 ay bu sekilde klomen kullanicaz dedi. Yani ben klomen kullanmadan yumurtam buyuyor mu buyumuyor mu bilmiyorum ki. Şu kist konularindan cok korkuyorum. 1 yumurtanin buyumus olmasi kotu bisey mi. Diger ufak olan ne olacak. Biri beni aydinlatabilir mi? Kesinlikle moral bozucu bir surec.

Aynen ilk gittiğimde tüm testleri hsg vs yaptım sorun yok gayet iyi dediler bana her şey. Klomen+ iğne+estrofem verdi ilk aydan hiç ilaç almamış birine sonuç ohss. İkinci sadece klomen verdi sonraki ay içine kanamalı kist oldu o ay doğum kontrol hapı kullandım ki bebek isteyen birinin d.k. hapı kullanması cidden zoruna gidiyor insanın. Üçüncüde bu sefer rahmin kalın gibi dedi histereskopi dedi e o da sonuncuydu zaten bi aşılama parasını öyle böyle buraya döktüm sonuç sadece maddi, fiziksel, manevi yıpranış. Eşime dedim bak sağlığım bozuluyor artık denemek istiyorum ama çok şükür bi sorun yokken birden sorunlar çıkıyor bu ilaçlar yüzünden. Aşılama veya tüp bebek dışında daha adımımı atmam hiç bir kliniğe ya da hastaneye.
Ne yapalım elimiz mecbur.belki bir sorun var ondan olmuyor diye gidiyoruz.bir umut işte bende doktoruma dediğim halde bu ilaçlar bana gelmiyor kist oluyor dediğim halde kullandırdı en sonunda hormon hapı verdi gönderdi.ondan sonra birdaha gitmedim zaten inşallah gerek kalmazda kendiliğinden olur.siz ne zamandır deniyorsunuz ilk çocuk mu olacak

Ben bugün kan vermeyi düşünüyordum sanırım bekleyip yarın erken gebelik testi yapacağım ama hiç belirtim yok o yüzden çok umutsuzum
Var benim biraz ama korku işte göğsümün ucu acıyo bi de dün gece şişme dolgunluk oldu beyaz akıntı sık idrar ama psikolojik değildir umarım bi de kaşık ağrısı o arada yokluyo baş dönmem oluyo bazen ama onu gebelik belirtisi demiyorum

Bu ay bende çok isterdim femara falan kullanmayı ama adetim bitti benimde yeni bu ay da hayıt içeyim bir şey yapmış olayım diye içeceğim onu da ama sanmıyorum hiç bu ayda boş geçiriyorum sayılır anlayacağın senin adına sevindim bir de bunu dene bu şekilde kalan çok var
Canım letu ile femara aynıymış. Ben 2 ay letu kullanmıştım bi faydasını goremedim. Şimdi hem rahim filmi hem femara nasıl olacak bakalım
Böyle de tutmazsa yapacak biseyim yok ki artık

X