Neyse inşallah sonu güzel olur canımAynen öyle canım ama biz bu konuda her denilene inanmak zorundayız diye
olsunda şunu deneyelim bunu deneyelim farketmez dediğimiz için zaten bunu ticarete döken çok var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse inşallah sonu güzel olur canımAynen öyle canım ama biz bu konuda her denilene inanmak zorundayız diye
olsunda şunu deneyelim bunu deneyelim farketmez dediğimiz için zaten bunu ticarete döken çok var
İnşallah canimNeyse inşallah sonu güzel olur canım
Geçmiş olsun bu kist gerçekten başa bela. Tüp bebekte genelde içini bosaltiyorlar ya da baskilama yöntemi yapıyorlarmış sanırım inşallah güzel sonuçlar alırsınızBenim tekrardan çikolata kistim oluşmuş 5.5 cm ikinci ameliyatımdı üçüncüyüde olabilirmişim . Yarın hsg çekilcek anestesiziz yaptırıcam inşallah sorun yaşamam . Sanırım tüp bebeğe geçicem artk doktorum dedi bu kistle en sağlıklısı tüp bebek
İnşallah canım inan sıkıldım artk sürekli tekrarlamssından . Bela gibi bişeyGeçmiş olsun bu kist gerçekten başa bela. Tüp bebekte genelde içini bosaltiyorlar ya da baskilama yöntemi yapıyorlarmış sanırım inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Acaba bu ay fazla stres yapmış olabilir misin bende korunmasız ilişki yaşıyorum ama hep düzenle en fazla 1,2 gün oynar oda oynasa çok nadir dir öyle olduğuBen hala adet olmadım bebe de yok zaten. Ocak ayı grubuna bile geçemiyom bu gidişle ne zaman olcam adet merak ediyorum. Her zaman erken olan ben bu sefer ilk defa geç oldum. Acaba korunmasız cinsel ilişki adet düzenini mi etkiliyor ki
Kaşık ağrısı bende çatlıyor büyük ihtimal yumurtan çatlıyor canım bencede boş geçirme bu günleri iyi değerlendirKızlar adetime bir hafta var. 3 gündür özellikle uyanınca ve akşamları regl ağrısı gibi ağrım oluyor. Yumurtam çatlamış olabilir mi? Akıntım yok sadece ağrı var. Değerlendirsem mi bilemedim çok yorgunum ama yumurta ağrısıysa boş geçmek de istemiyorum
Gerçekten öyle keşke kesin çözümü de bulunsaİnşallah canım inan sıkıldım artk sürekli tekrarlamssından . Bela gibi bişey
Kız kim diyo ayılan bayılan ben 3 ay önce çekindim sonomed kadıköy de. Ve hiçççç bişey anlamadım ve ben o kadar cok korkuyodum ki her girip çıkan 2 dk da cıkıyodu her cıkana sorıyodum bi acı sızı var mı diye her çıkanda yok bee hiç bişey yokmuş korkacak diyerek çıktı ve ben girdim bizzat deli gibi araştırmaktan kendimi o kdar cok korkutmuşım ki. Ama gram sızı bile hissetmedim bitti dediklernde gerçekten mi???Dedm yani başlamadılar sandım o derece yani. Bence o merkezle alakalı bi durum ve ben o zamanlar 800 tl ue olmuştum şimdi artmıştır tabi. İmkan varsa ve istanbuldaysan kesinlikle tavsiye ederim. Orda bi defter var her çıkan yazı yazmış çok basit işlemdi korkmayın hiç bişey yok diye yani düşün herkes çok mutlu ayrılmış ordanBenim geçen ay gittiğim hastanede üniversite araştırma hastanesiydi, dediğin gibi hsg yi de tüp bebek merkezinde çekiyorlar ama çok korkuyorum. Bir profesöre özel muayene olmuştum, hsg çekelim dedi. Cesaretimi topladım randevuya gittim, sıra yok dediler ama bir konuşmaya şahit oldum hemşireler arasında. Burada ayılanlar bayılanlar oluyor okadar da abartacak birşey yok dediler ama korktum yine de.
Olabilir ilk başta hiç stresli değildim zaten olursa olur olmazsa olmaz diyodum ama adet yaklaştıkça bi strese girmiştim ama bu kadarcık stres hemen etkiler mi bilemedim.Acaba bu ay fazla stres yapmış olabilir misin bende korunmasız ilişki yaşıyorum ama hep düzenle en fazla 1,2 gün oynar oda oynasa çok nadir dir öyle olduğu
Aşırı şişkinlik ve akinti hem beyaz hem ıslaklık olarak.. goguslerimde dolgunlastiKız bizle bi adet olacak kız mutlutablo öğrenmiş sonucu hamile zor tutuyorum test yapmamak için belirtin var mı peki
Gunaydiiin28 aralik tan gunaydinlar
Aynen ilk gittiğimde tüm testleri hsg vs yaptım sorun yok gayet iyi dediler bana her şey. Klomen+ iğne+estrofem verdi ilk aydan hiç ilaç almamış birine sonuç ohss. İkinci sadece klomen verdi sonraki ay içine kanamalı kist oldu o ay doğum kontrol hapı kullandım ki bebek isteyen birinin d.k. hapı kullanması cidden zoruna gidiyor insanın. Üçüncüde bu sefer rahmin kalın gibi dedi histereskopi dedi e o da sonuncuydu zaten bi aşılama parasını öyle böyle buraya döktüm sonuç sadece maddi, fiziksel, manevi yıpranış. Eşime dedim bak sağlığım bozuluyor artık denemek istiyorum ama çok şükür bi sorun yokken birden sorunlar çıkıyor bu ilaçlar yüzünden. Aşılama veya tüp bebek dışında daha adımımı atmam hiç bir kliniğe ya da hastaneye.Hangisi doğru hangisi yalan artık bizde bilmiyoruz.resmen oyun oynuyorlar sanki hadi bu ay olmazsa şunu deniyelim insanı çok yoruyorlar artık ben vazgeçtim artık gitmekten ne zaman gitsem 3 4ayda anca düzeltiyorum kendimi oluruna bıraktım biraz
4. Gün yine ağrım var hafif. Çatlama bu kadar sürer mi acaba?Kaşık ağrısı bende çatlıyor büyük ihtimal yumurtan çatlıyor canım bencede boş geçirme bu günleri iyi değerlendir
O kadarı bilmem ama ilk denemeye başladım zamanlarda işle alakalı problemler vardı ben bunu aşırı stres yapıp tam hatırlamıyorum ama 40 gün geciktim ilaç şa adet oldum sonra şükür düzene girdi bi daha gecikme yaşamadım oynarsa 1,2 gün ancaOlabilir ilk başta hiç stresli değildim zaten olursa olur olmazsa olmaz diyodum ama adet yaklaştıkça bi strese girmiştim ama bu kadarcık stres hemen etkiler mi bilemedim.
Benim 3 gün falan sürdü çatlama bitti ona rağmen ara ara ağrım oldu o ağrı gebelik belirtisi de olabiliyor bazen4. Gün yine ağrım var hafif. Çatlama bu kadar sürer mi acaba?
Adetime 5 gün var gebelik ağrısı olduğunu zannetmiyorum başka belirtim yok çünkü ama bugünü değerlendirelim öyleyse. Artık ya tutarsa hesabı Teşekkürler bilgi içinBenim 3 gün falan sürdü çatlama bitti ona rağmen ara ara ağrım oldu o ağrı gebelik belirtisi de olabiliyor bazen
Günaydıııııın güzel haberler alacağımız bir gün olsun28 aralik tan gunaydinlar