Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebe de kalmışsın daha önce, inşallah bundan sonraki gebeliğin sağlıklı ilerleyip sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Teşekkür ederim inşallah bu sefer sağlıkla gelmiştir bende cuma günü femara isteyim bizimki de nedensiz çünkü

Kızlar konumu kimse görmedi lütfen yardım edin. Yumurtlama 13Aralık oldu. Döngülerim 31-32gün düzenli. Predictor test böyle çıktı. Döngülerim geç diye döllenme de geç olur mu sizce ? Sebepsiz infertilite 11.ayıma giricem. Lütfen bilen yazsın kızlar

Eklentiler

• 410B76C3-D4AE-422B-9A39-0047097AAEC2.jpeg
    108,9 KB · Görüntüleme: 50
  • 99E7551A-EA22-43F7-9F81-C8CA406C8DD1.jpeg
    109,1 KB · Görüntüleme: 49
Herşey ticarete dondu en güzeli saglam beslenmek hersey dogadan ama kürler falan uzak durum derim

13 aralıkta yumurtlama gördüyseniz şuan idrar testinde çıkmaz 1 hafta daha bekleyin

Evet regl de hamilelik belirtileri de birbirine cok yakin ..
Gozumu kapatiyorum düşünürken aciyorum düşünürken buluyorum kendimi
Bende öyleydim ya cok zor bir durum gerçekten kendime YouTube kanali actim artik unutmak icin

En erken idrarda kac gunde cikiyor acaba
Bi yerde okumuştum yumurtlamadan sonraki 15 17 günde yazıyordu. Misal benim tahmini yumurtlamam ayın 11iydi. En erken 26sında idrarda çıkabilirmiş ee o da zaten benim tahmini bat tarihime denk geliyor. Bazıları battan baya 1 hafta önce bile öğrendim diyor o nasıl oluyo anlamıyorum

Kuzum bu predictor kendi çizgisi olabiliyor. 2 gün sonra bi daha dene ama şuan bu haliyle pozitif denmez. 2 gün sonra koyulaşırsa pozitif diyebiliriZ..
bu şekilde gören ben dahil bir çok kişide oldu,.

Kızlar bugün kan vermeye gidemedim ama sabah tekrar kaset test yaptım dünkü testime göre silik çıktı kimyasal olduğunu düşünüyorum

Merhaba aylardır sizleri takip edip yazdiklarinizi okuyorum. Benim bat 25 aralık 3 gündür test yapiyorum. Bu sabah yaptığım teste bakarmisiniz sizce bugun kan vermeye gitsem kanda çikar miEki Görüntüle 2975092
İdrarda çıkmış kanda kesinlikle çıkar. Çünkü önce kanda belli oluyor. Merak ettiğim bir şey var bat 25 aralık 3 gündür test yapıyorum diyorsunuz 3 gündür hep böyle silik mi çıkıyordu? Yoksa diğer testler negatifti ilk defa bugün mü silik çıktı?

Diger ikisi pozitif cikti ama görmek icin şaşı bakmam gerekiyordu:) bugun ilk defa zorlanmadan hemen görebildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…