Gebe de kalmışsın daha önce, inşallah bundan sonraki gebeliğin sağlıklı ilerleyip sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniSence gitmedim mi benözel kliniklere harcadığımız para haddini aştı artk beni kovuyorlar hiç bi sıkıntı çıkmadı yumurta gelişimi zaten çok iyi sadece zamana bırakın dedi evet hamile kaldım ikiz gebelikti 6 hafta 5 günlüktü düşük yaptım sonra temiz dediler içimde parça kaldı ne rezillikler çektim yine de uslanmadım birsey olmadıkça insanın hırsı daha çok büyüyormuş ay bi an önce olsada bi bebek odası yapsaydım artk yoksa alıp deli gibi dizecem herseyi evi
Bende denedim kaç kere eşimle artik strese giriyoduk bıraktım ev hala test doluYapmadım onların doğru gösterdiğine inanmıyorum daha önce yaptım çünkü canım
Teşekkür ederim inşallah bu sefer sağlıkla gelmiştir bende cuma günü femara isteyim bizimki de nedensiz çünküMerhaba canım benim sebepsizdi eşimin sperm sayısı çok iyi çıktı yumurta gelişiyor çatlıyor ama döllenme olmuyordu maalesef inşallah bu sefer olmuştur idrar testlerim pozitif ama kan vermediğim için emin olamıyorum
Herşey ticarete dondu en güzeli saglam beslenmek hersey dogadan ama kürler falan uzak durum derimEvet birgebenin günlüü ile mahkemelik felan oldu . Obulasyon testlerine asla inanmayın diye açıklamalarda bulundu . Sen hele bide telegramjna gir deli gibi eft ler alıp panacea satıyor . Bende zaten artk çok olumlu bakmıyorum vitaminleride güzel diye kullanıyorum dediğin gibi şuan tamamen ticaret
Kuzum nasılsınTeşekkür ederim inşallah bu sefer sağlıkla gelmiştir bende cuma günü femara isteyim bizimki de nedensiz çünkü
13 aralıkta yumurtlama gördüyseniz şuan idrar testinde çıkmaz 1 hafta daha bekleyinKızlar konumu kimse görmedi lütfen yardım edin. Yumurtlama 13Aralık oldu. Döngülerim 31-32gün düzenli. Predictor test böyle çıktı. Döngülerim geç diye döllenme de geç olur mu sizce ? Sebepsiz infertilite 11.ayıma giricem. Lütfen bilen yazsın kızlar
Evet regl de hamilelik belirtileri de birbirine cok yakin ..Belli olmuyor ki işte
Bende öyleydim ya cok zor bir durum gerçekten kendime YouTube kanali actim artik unutmak icinEvet regl de hamilelik belirtileri de birbirine cok yakin ..
Gozumu kapatiyorum düşünürken aciyorum düşünürken buluyorum kendimi
Bi yerde okumuştum yumurtlamadan sonraki 15 17 günde yazıyordu. Misal benim tahmini yumurtlamam ayın 11iydi. En erken 26sında idrarda çıkabilirmiş ee o da zaten benim tahmini bat tarihime denk geliyor. Bazıları battan baya 1 hafta önce bile öğrendim diyor o nasıl oluyo anlamıyorumEn erken idrarda kac gunde cikiyor acaba
Kuzum bu predictor kendi çizgisi olabiliyor. 2 gün sonra bi daha dene ama şuan bu haliyle pozitif denmez. 2 gün sonra koyulaşırsa pozitif diyebiliriZ..Kızlar konumu kimse görmedi lütfen yardım edin. Yumurtlama 13Aralık oldu. Döngülerim 31-32gün düzenli. Predictor test böyle çıktı. Döngülerim geç diye döllenme de geç olur mu sizce ? Sebepsiz infertilite 11.ayıma giricem. Lütfen bilen yazsın kızlar
Yoo yoo kendini üzmek yokkkk,aksam tekrar yap canım. Üzme kendini lütfenKızlar bugün kan vermeye gidemedim ama sabah tekrar kaset test yaptım dünkü testime göre silik çıktı kimyasal olduğunu düşünüyorum
Buradayim diyorMerhaba aylardır sizleri takip edip yazdiklarinizi okuyorum. Benim bat 25 aralık 3 gündür test yapiyorum. Bu sabah yaptığım teste bakarmisiniz sizce bugun kan vermeye gitsem kanda çikar miEki Görüntüle 2975092
İdrarda çıkmış kanda kesinlikle çıkar. Çünkü önce kanda belli oluyor. Merak ettiğim bir şey var bat 25 aralık 3 gündür test yapıyorum diyorsunuz 3 gündür hep böyle silik mi çıkıyordu? Yoksa diğer testler negatifti ilk defa bugün mü silik çıktı?Merhaba aylardır sizleri takip edip yazdiklarinizi okuyorum. Benim bat 25 aralık 3 gündür test yapiyorum. Bu sabah yaptığım teste bakarmisiniz sizce bugun kan vermeye gitsem kanda çikar miEki Görüntüle 2975092
Merhaba evet cıkar kan verinMerhaba aylardır sizleri takip edip yazdiklarinizi okuyorum. Benim bat 25 aralık 3 gündür test yapiyorum. Bu sabah yaptığım teste bakarmisiniz sizce bugun kan vermeye gitsem kanda çikar miEki Görüntüle 2975092
Valla canım ne hissettiğimi bilmiyorum şu an dün yaptığım testler ilk idrar bile değildi ilk idrar ile daha koyu çıkmasını bekliyordumYoo yoo kendini üzmek yokkkk,aksam tekrar yap canım. Üzme kendini lütfen
Diger ikisi pozitif cikti ama görmek icin şaşı bakmam gerekiyordu:) bugun ilk defa zorlanmadan hemen görebildim.İdrarda çıkmış kanda kesinlikle çıkar. Çünkü önce kanda belli oluyor. Merak ettiğim bir şey var bat 25 aralık 3 gündür test yapıyorum diyorsunuz 3 gündür hep böyle silik mi çıkıyordu? Yoksa diğer testler negatifti ilk defa bugün mü silik çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?