• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
6:44 te ne kanı kız 😂😂 verdim az önce sağlık ocağında öğleden sonra 3 gibi çıkar dedi.

Doktorun odasına bir girdim aaa 17 haftalık olmuşsun dedi, yok dedim durumu anlattım kadın da ne diyeceğini bilemedi üzüldü 😅 ben de üzüldüm ama belli etmedim
Hayırlı sonuçlar insAllah canım guzel haberler al bu gün ❤️❤️❤️

Canım göğüs uclarımda iğne batırmışsında geziyormuşum gibi oluyor. Cok hassaslar.
Aşırı gaz ve şişkinlik eğilimliliği.
Karın ağrısı ve rahim batması.(suan ikiside pek yok 3-4.haftada olmustu daha cok belkide progestan kullanıyorım diye geçmiş olabilir)
Birde su gibi akıntım olmuştu rahme yerleştiği zaman
Ben dün test yaptım negatif gördüm malesef 25 i adet günüm ümidim gitti ama göğüslerim çok açıyor ve gaz şişkinlik var adet olacağım için herhalde

Pozitifi görüp kanda beta +10 çıkana kadar acaba gebe miyim diye sorgulamamak gerekmiş 5 aydir yalanci belirtilerin hepsini yaşadım gebeler bu kadar yaşamiyordur 😂

Amiin allahtan ümit kesilmez yazarim mutlaka 🤲🤲
Kuzumm naptın test yaptın mı? Bugun net sonucu görürsün muhtemelen. Ben 7 gün erken adet oldum 4.günümdeyim çok çok şiddetli ağrılar çektim en sonunda dayanamadım bugun doktora gittim biri 3,5 diğeri 1,5 cm kist çıktı. Aşılamadan sonra kontrole gitmemiştim çok pişman oldum geçen ay gitmediğime olurda negatifi görürsen mutlaka kontrole git canım aksatma sakın

Merhaba yeni gördüm, döngünün kaçıncı günündesiniz adetin ilk gününü 1.gün sayarsak? Bir de döngüleriniz kaç gün sürüyor
Ortalarındaysanız şeffaf uzayan akıntı olan günleri mutlaka değerlendirin, yumurtlamanın hemen öncesindeki günlerde oluyor genelde. yumurtlama olduktan sonra tekrar beyaza dönüyor akıntı, yani anlattığım şekildeyse hamilelik ihtimali olan günler demektir büyük ihtimalle
Daha önce ovülasyon testi yapmıştım 3 ünde regl oldum 17-18 i gbi yumurtlama oluyordu bugün 21.gün anlamadım.hiç bi problemim yok adetim her zaman düzenli.21. Gün mü yumurtlama oldu anlamadım bal karışımı ve vitaminler kullandım 15 gün flan oluyor

Bu arada eğer devamlı eşinizin yanındaysanız hiç bunları araştırıp kafa yormamanızı,gün aşırı değerlendirme yapmanızı öneririm nacizane.. Mutlaka yumurtlama gününü yakalayacaksınızdır bu şekilde (yumurta 24 saat, sperm 48-72 saat yaşadığı için hatta 5 güne kadar yaşar diyenler var)
Ben eşimle şimdilik ayrı şehirlerde yaşadığım için bu kadar ovulasyon testi yaptım akıntı olayına dikkat ettim vs.😊
Canım günaydın 🥰 eşim asker benm bi evde oluyor bi olmuyor mesela dün gece o akıntıyı gördüm ama eşim nöbetteydi 😣 galiba yine bu ayda olmayacak kaçırdık günü

Canım günaydın 🥰 eşim asker benm bi evde oluyor bi olmuyor mesela dün gece o akıntıyı gördüm ama eşim nöbetteydi 😣 galiba yine bu ayda olmayacak kaçırdık günü
O zaman gel dertleselim😂
Biz ikimiz de asistan doktoruz farklı şehirlerde, ben de bu ay baya bi çabaladım bide ovulasyon ancak 25.gün olunca😂 Nasip canım en azından 2-3 günde bir değerlendirmeye çalış ❤️
Ben geri sayıma başladım bata 12 gün, ovulasyonun 1 gün öncesini ve 3 gün öncesini değerlendirebilmiş oldum, beklicem artık bakalım..

Sen yine bu aralar değerlendirebildiğin kadar değerlendir, akıntı olduğu gün iş işten geçmiş olmuyor bence.. Benim yoğun akıntım olduğunda hala Pik gösteriyordu testim. Sonraki gün silindi..

Back