• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman gel dertleselim😂
Biz ikimiz de asistan doktoruz farklı şehirlerde, ben de bu ay baya bi çabaladım bide ovulasyon ancak 25.gün olunca😂 Nasip canım en azından 2-3 günde bir değerlendirmeye çalış ❤️
Ben geri sayıma başladım bata 12 gün, ovulasyonun 1 gün öncesini ve 3 gün öncesini değerlendirebilmiş oldum, beklicem artık bakalım..
Dertler derya oldu 🤣 bende yazılım uzmanıyım bi şirkette çalışıyorum bu gidişle çalışamicam kafama takmayım diyorum bi anda birsey oluyor acaba bu nedir diye düşünmekten araştırmaktan sabahlara kadar uyuyamıyorum 🙈 benim 10 günüm kaldı bakalım yine neler olacak adım kısıra çıkacak az kaldı 10 aydır bu bebek konusu beni deli edecek😬

Canım aldın mı bunu.ben almıştım 10 gündür flan kullandım şimdi de yumurta akı gbi akıntı gelmiş uzuyor acaba neden olur yumurtlama günü mü sonrasımı ne zaman olur ki bu ay bana yardım edin
Yok ben kendim evde bal polen ari sütü karistirdim içiyorum kullandığınız takviyelerden geliyordur ovulasyon testi yaptinizmi

Arkadaşlar size bişey sormak istiyorum yarın hastaneye gideceğim 1 buçuk yıldır gebelik olmadi yumurta takibi nasıl yapiliyor ilaç vs.kullaniliyor mu ?cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim 😊

Dertler derya oldu 🤣 bende yazılım uzmanıyım bi şirkette çalışıyorum bu gidişle çalışamicam kafama takmayım diyorum bi anda birsey oluyor acaba bu nedir diye düşünmekten araştırmaktan sabahlara kadar uyuyamıyorum 🙈 benim 10 günüm kaldı bakalım yine neler olacak adım kısıra çıkacak az kaldı 10 aydır bu bebek konusu beni deli edecek😬
Allah korusun canım olur mu öyle şey benim doktorum dedi ki 1 sene zaman vermek gerek, her zaman söylenen şey de şu "düzenli (haftada 2-3) ilişkiye rağmen 1 sene boyunca gebelik oluşmaması"
Sen zaten eşinle ayrı olunca düzenli şartını sağlayamamış oluyorsun, ama kadın doğum kontrolüne evlendikten sonra gitmediysen git tabi, ben ilk aydan ya ovulasyon olmuyosa diye korkup gittim bi sıkıntı varsa baştan bileyim diye, döngülerim 40 gün çünkü
Allah a şükür yokmuş kist vs
Onun dışında gerçekten insan düşünüp kafa yordukça işin içinden çıkamıyor.. Ben de aynı durumdayım birkaç gündür düşünmemeye çalışıyorum 😬
Ovulasyondan sonra belirti aramicam deidm sallamicam dedim. Ama göğüslerimde damarlar bayaa bi belirginleşmiş geçen ay da olmuştu ama daha geç olmuştu ve bu kadar fazla değildi, yine de sallamıyorum adete 4 gün kala falan bi test yaparım diye düşünüyorum bariz yerleşme kanaması vs olmazsa 😄

Arkadaşlar size bişey sormak istiyorum yarın hastaneye gideceğim 1 buçuk yıldır gebelik olmadi yumurta takibi nasıl yapiliyor ilaç vs.kullaniliyor mu ?cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim 😊
Adetinizin 3. Günü gidin. Yarn giderseniz de size pek bir şey yapmaz şimdi git 3.Gün gel der

Kuzumm naptın test yaptın mı? Bugun net sonucu görürsün muhtemelen. Ben 7 gün erken adet oldum 4.günümdeyim çok çok şiddetli ağrılar çektim en sonunda dayanamadım bugun doktora gittim biri 3,5 diğeri 1,5 cm kist çıktı. Aşılamadan sonra kontrole gitmemiştim çok pişman oldum geçen ay gitmediğime olurda negatifi görürsen mutlaka kontrole git canım aksatma sakın
Ya kuzum gerçekten mi cok geçmiş olsun 😔 inşallah adetle atılan kistlerdendir eğer öyleyse korkma diğer ay adetin de atılır inşallah ben zamanında çok yaşadım ordan biliyorum
Bende az önce test aldım geldim yaptım tertemiz negatif bugun asilamanin 13. Günüydü
Zaten 2 gündür kasiklarim ağrıyor yumurtlamamda erken olmuştu adetim gelir artık diye bekliyorum😔

E vitamini evicap ama aromalı olmasın sade o da sperme iyi geliyor takviye de benim eşim ferula plus men kullanıyor pahalı ama içindeki içerikler güzel eşimin problemi yok ams gene de doktor verdi çocuk olmadığı için kalitesi artsın diye bi de keçi boynuzu özü duydum onu denemedim ama denicem umarım hepimize nasip eder kucağımızı boş bırakmasın🤲🏻
Amin inşallah canım. Ben e vitamini kullanmasını söyleyeceğim eşime onu kullanmadı hiç. Sadece Naturallen macun ve zeucit diye takviye kullandı. Keçi boynuzunu da 3 aydır kullanıyoruz ikimizde. Nasip bakalım.

-impryl kullandık üretimi arttırıyor
-proxeed kullandık üretimi artrırıyor
İkisi de günde 1 tane
-evicap kullandık.. Antioksidan anomaliyi engelliyor
-çakşır suyu içi sabah akşam hem hızı hem afrodizyak etkisi var
-keçiboynuzu suyu yaptım hergün taze sabah akşam hızı arttırıyor
Tamam canım teşekkür ediyorum bunları da denesin bakalım. Bir yıldır bebek sahibi olamadık maalesef. Eşimin bu sıkıntısı olunca olmuyor muhtemelen.

6:44 te ne kanı kız 😂😂 verdim az önce sağlık ocağında öğleden sonra 3 gibi çıkar dedi.

Doktorun odasına bir girdim aaa 17 haftalık olmuşsun dedi, yok dedim durumu anlattım kadın da ne diyeceğini bilemedi üzüldü 😅 ben de üzüldüm ama belli etmedim
Ayy beni de gören sen hamile değilmiydin diyor 🤧

Yaz hemen sonuçları cikar çıkmaz

Adetinin 3.günü klomen kullandırıyor genelde bazıları femara veya letu da kullandırıyor ben klomen kullanmıstım. 5 gün kullanıyorsun dozunu doktorun ayarlıyor. Kimi sabah akşam seklinde ben sadece günde 1 kere icmistim. Sonra bırakıyosun ve adetin 13.günü çağırıyor yumurtalıklarına bakıyor büyüyen yumurta var mı diye. Eğer yumurtan kendi çatlamak üzereyse onu anlıyorlar iğne vurdurmuyor ama eğer çatlama belirtisi yoksa çatlatma iğnesi vurup 36 saat sonra iliski öneriyor. Dilersen iğneden 8 gün sonra progestan Testi de yaptırabilirsin yumurtlaman kaliteli miydi değil miydi anlamak icin

Allah korusun canım olur mu öyle şey benim doktorum dedi ki 1 sene zaman vermek gerek, her zaman söylenen şey de şu "düzenli (haftada 2-3) ilişkiye rağmen 1 sene boyunca gebelik oluşmaması"
Sen zaten eşinle ayrı olunca düzenli şartını sağlayamamış oluyorsun, ama kadın doğum kontrolüne evlendikten sonra gitmediysen git tabi, ben ilk aydan ya ovulasyon olmuyosa diye korkup gittim bi sıkıntı varsa baştan bileyim diye, döngülerim 40 gün çünkü
Allah a şükür yokmuş kist vs
Onun dışında gerçekten insan düşünüp kafa yordukça işin içinden çıkamıyor.. Ben de aynı durumdayım birkaç gündür düşünmemeye çalışıyorum 😬
Ovulasyondan sonra belirti aramicam deidm sallamicam dedim. Ama göğüslerimde damarlar bayaa bi belirginleşmiş geçen ay da olmuştu ama daha geç olmuştu ve bu kadar fazla değildi, yine de sallamıyorum adete 4 gün kala falan bi test yaparım diye düşünüyorum bariz yerleşme kanaması vs olmazsa 😄
Sence gitmedim mi ben 🤣 özel kliniklere harcadığımız para haddini aştı artk beni kovuyorlar hiç bi sıkıntı çıkmadı yumurta gelişimi zaten çok iyi sadece zamana bırakın dedi evet hamile kaldım ikiz gebelikti 6 hafta 5 günlüktü düşük yaptım sonra temiz dediler içimde parça kaldı ne rezillikler çektim yine de uslanmadım🤣 birsey olmadıkça insanın hırsı daha çok büyüyormuş ay bi an önce olsada bi bebek odası yapsaydım artk yoksa alıp deli gibi dizecem herseyi evi 🙄🤣🤣

Back