- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
Reklama girdigi icinmis canımKizlar mfk paylaşım bölümü neden kilitli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reklama girdigi icinmis canımKizlar mfk paylaşım bölümü neden kilitli
Negatif diyince çarpı koydum ikinci testinde duzeltiriz insallahkuzum bana şimdiden çarpı atmışsın aşk olsun daha adet olmadım bata 4 gün var sadece gebelik testim negatif çıktı
Çıkmadık candan umut kesilmez , moralimi bozmak istemiyorum çarpıyı görüpNegatif diyince çarpı koydum ikinci testinde duzeltiriz insallah
1 aylık ban yediğim ay hamile kaldım her şerrin hayrı işte herkese tavsiye ediyorum uzaklaşınBir şeyi farkettim burdan 1 gün uzaklaşınca bana stres yapan yerin burası olduğunu farkettim o yüzden siteye çok giriş yapmıcam GEBE olan arkadaşlar ve BAT tarihi yazdırmak isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek sonucu bildirirse sevinirim hepinize sağliklı ve hamiş haberi alacagınız bir ay diliyorum
Tekrardan baktırsana kanına kuzum ya benide merak ettirdin:)Henüz hamile değilim ama 2,0 çıktı beta değerlendirmeli miyim yoksa beklemeli miyim adet günüm yarın bakalım olacak mıyım
Valla öyle bende bugun farkettim stres yapmiyorum diyorum ama burada herkes bi belirti söyleyince istemsizce kendimdede arıyorum acaba diyorum en iyisi uzak durmakSana bisey diim mi inan bende bura yuzunden boyle strese giriyorum 2 cocuk dunyaya getirdim ne bi belirti hissettim nede erken test yaptim burasi insana herseyi yaptiriyor ben bu aydan sonra hic girmemeyi dusunuyorum artik
O zaman bol bol avakado ceviz havuç vakti tutunmasına fayda ediyormuş diye duydumBence olmasn canım ben hamileyim şuan eşimle 1.buçuk ay ara vermeye karar verdik seninki varsa da tutunmaya çalışıyodur riskli olabilir
Yarın adet günüm de o yüzden yoksa da boşuna tekrar verimiyeyim kan diye bekliyorumTekrardan baktırsana kanına kuzum ya benide merak ettirdin:)
Yumurtlama haftası yemen lazım canim onu yumurtlamadan itibaren her gün 1 tane olgunlaşmış avokado yenilmeliO zaman bol bol avakado ceviz havuç vakti tutunmasına fayda ediyormuş diye duydum.
24 günde bir adet oluyorum ben bat sat 6 kasimdi yumurtlaman 20 Kasım bat 30 Kasım ama geçti takvime göre hep adet olurum geçmez di bu defa böle oldu kan verdim çıkmadı zaten hayir olsun insAllah sonuç teşekkür ederimBiraz daha beklemelisiniz 3 gün ilaç kullanmak için erken bence geç döllenme bile olmuş olablir.
Çok geçmiş olsun sizede sanırım bu ay hep böle gecikmeler olmuş hayır olsun insAllah sonumuz sizde insAllah sağlıklı bir gebelik ile ilerlersiniz tez zamandaBenim de düşükten sonra 3. ayım düzenli htta fazladan kanamam oldu düşükten beri sımdı gecikti 5 gun hayatta gecikmez normalde … bu ay da çalışma olmadı hep korunduk..
Aynen oyle gecen ayda ben uzak kaldim regl 4 gun kala gelmistim en guzeli esinle evinde sakin sessiz zaman gecirmek stres zaten basta geliyor sadece belirtimi sunu yap bunu yap onu ic bunu ic kimisine iyi gelirken kimisine gelmiyor en gzeli akisina birakmak ...Valla öyle bende bugun farkettim stres yapmiyorum diyorum ama burada herkes bi belirti söyleyince istemsizce kendimdede arıyorum acaba diyorum en iyisi uzak durmak
Saol canim olmadı öyle birşeyler yapım bubay herkes de bu gecikme var ben erken olurum hatta hiç gecikmem ama bakim olmadı bunlari deneyimGünaydin Ekim ayında 1 hafta gecikmeli adet oldum herhangi birşey yapmadım ama burada okuduğum kadarıyla adet söktürücü masaj veya adaçayı kekik çayı söktürür adeti mesajlarına denk geldim
Tecrubeylede sabitlenmiş1 aylık ban yediğim ay hamile kaldım her şerrin hayrı işte herkese tavsiye ediyorum uzaklaşın
KesinlikleTecrubeylede sabitlenmiş
anadolu hastanesi kuzum murat kadıoğlu. sende mi bursa yoksaBursada misin sende hangi doktora gidiyorsun
Kesinlikle katıliyorumAynen oyle gecen ayda ben uzak kaldim regl 4 gun kala gelmistim en guzeli esinle evinde sakin sessiz zaman gecirmek stres zaten basta geliyor sadece belirtimi sunu yap bunu yap onu ic bunu ic kimisine iyi gelirken kimisine gelmiyor en gzeli akisina birakmak ...
Aynı doktora gidiyormuşuz..Memnun musun senanadolu hastanesi kuzum murat kadıoğlu. sende mi bursa yoksa