Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
eee ayni gun olmusuz bende 10unda oldum 8inde olmam lazim olmasam iyide olurum yine bende test yapmak istemiyorum ya bu ay once sen yap sonra ben

Bende bu gün başladım yarım doz çarşamba cumartesi günleri kullanıcam. kaçtı değerin senin?
En son 30 mus canım benim aldıgımda 2 tane vardı içinde birini cuma birini salı içmiştim

Eklentiler

• E55AD3C3-FE69-405F-9609-5E4FE9E38AF3.png
    211,6 KB · Görüntüleme: 75
Anladım bebeğim ama hiç denettimi kendi çatlaması için. Ay zor süreçler cok ama bu ay biticek hasretimiz inanıyorum ben
Evet vallahi zor bide herkesin farklı süreçleri var galiba ben cok sorunlu biri oldugum (kist miyom gibi aylarca adet olamama gibi) doktorumu 4 yıl önce buldum ve sağolsun bütün sürecimi biliyor kistleri erittik ilaçları bıraktık falan temmuzdan itibaren korunmasiz denedik baktik olmuyor iki aydir tedavi sureciner geçtik. Benim tabi öncesini de bildiği için ona gore gidiyoruz ama bende umutluyum bu ay guzel şeyler olacak yeni yila inşallah hamiş gireceğiz

Ah kuzummmm seni cok cok iyi anlıyorum bende kendimi bildim bileli ilaçsız adet olamıyorum. Pcos var. Göğüsümdede kitle var o kansere çevirmesin diye cok ilaçta veremiyor. Allahım inşallah biran önce mucizeme kavurusum hayırlısı ile benee hissediyorım hamiş kalıcaz bu ay

En son 30 mus canım benim aldıgımda 2 tane vardı içinde birini cuma birini salı içmiştim
Benim ki ağustosta 35 di eylülde 25 oldu Ekim de ölçtürmedim pazartesi günü vermiştim kan 44 çıkmış. Benimkinde 8 tane var yarım yarım kullanıcam bakalım. Senin tsh da yüksek hamilelik için ideal olan 2 3 arasıymış canım onun için bir hap falan kullanıyor musun?

Yok kuzum aslında o yüksek değil daha önceki aylarda bir ayda yükselmesi sorun değil strese bağlı yada herhangi baska bir faktörden bile yükselmiş olabilir dedi. Daha önce yıllar yıllar öncede yüksekmişti baska bölümede görünmüştüm onun yaptıgında yüksek değildi mesela

Eklentiler

• E36CC7BE-32D7-48A4-8BE3-4798B15B3CF2.png
    216,6 KB · Görüntüleme: 65
Canım dostinex mi kullandin benim de 28di değerim ben de 2 tablet kullandım düştü mü değerin
Evet kuzum bilmiyorum ki sonra test yapmadık yumurtam olusmustu ama direnci kırılmıs dedi doktor gecen ay olmamıstı düşmüştür düşmüştür işi ne

Evet kuzum bilmiyorum ki sonra test yapmadık yumurtam olusmustu ama direnci kırılmıs dedi doktor gecen ay olmamıstı düşmüştür düşmüştür işi ne
Ayy inşallah kuzum ya her bi seyimiz olay yani millet çatır çatır doğuruyor biz daha hormonla uğraşıyoruz ya tövbeee

Benimde çok fena oylr canim ayaklarım çöl üşüyor bir de ısınamıyorum resmen gaz sancısı ile kasık sancısı karışıyor gibi
benim de elim ayagım bız gibi. Lekelenmem durdu. Agrım geçti kasıklarımda. Sanırım yerlesme kanamasıydı bu diye düsünmeye basladım. Bir de su tahlil sonucu bi cıksa .

Dişçinin iyisi çok nadirdir test ettim iki dişçiye gittim senin dişinde şu var demedi kırılınca çene cerrahına sevk oldum dişinde kist var demedi mi doktorlar dedi yok dedim ben diş kırılma şokunu atamadım şimdi tüm gayem dişlerimi yaptırıp bu işlere koyulmak bana da kanal dediler kanal yaptıran herkes korkutuyor kapının önünde yaptırma diyerek ama mecburum hamilelik için yani.seninde vvarsa bir dis ise kosa kosa git yaptır cok ilerledikçe sıkıntı oluyorlar.belki keramet dişlerimdedir bu alanda işim yok yoğunum ya buralar ilgimi çekmiyor. Seninde yakında güzel haberlerini alırım inşllah aminn

Kızlar eşim şehir dışındaydı bu ay ovulasyon testi yapmadım ama akıntımdan anladığım kadarı ile ilişkiden 3 gün önce yumurtladım. Eşim döndüğümde yani ilişki olduğun da yumurtlamanın üstünden bence 3 gün çok rahat geçmişti ama reglim 2 gün geçikti. Sizce gebelik olma şansı varmı adete 11 gün kala girilen ilişkide . Akıntımdan anladığım da ilişkiden 3 gün önce yumurtladığım. Yumurta hücresi de max 36 saat canlı kalır deniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…