- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
91 saat sonra 8 ben ilaçla adet görüyorum geçen ay 10 kasımda oldum letu kullandım sonra yumurtam oldu iste yine sanki olurmusum gibi 10 kasım diyoz hos gebelik olmasada olmuyorumya adet benim için önemli olan testler yani
En son 30 mus canım benim aldıgımda 2 tane vardı içinde birini cuma birini salı içmiştimBende bu gün başladım yarım doz çarşamba cumartesi günleri kullanıcam. kaçtı değerin senin?
Ahahah bana uyar kuzumeee ayni gun olmusuz bende 10unda oldum 8inde olmam lazim olmasam iyide olurum yine bende test yapmak istemiyorum ya bu ay once sen yap sonra ben
Evet vallahi zor bide herkesin farklı süreçleri var galiba ben cok sorunlu biri oldugum (kist miyom gibi aylarca adet olamama gibi) doktorumu 4 yıl önce buldum ve sağolsun bütün sürecimi biliyor kistleri erittik ilaçları bıraktık falan temmuzdan itibaren korunmasiz denedik baktik olmuyor iki aydir tedavi sureciner geçtik. Benim tabi öncesini de bildiği için ona gore gidiyoruzAnladım bebeğim ama hiç denettimi kendi çatlaması için. Ay zor süreçler cokama bu ay biticek hasretimiz inanıyorum ben
Ah kuzummmm seni cok cok iyi anlıyorum bende kendimi bildim bileli ilaçsız adet olamıyorum. Pcos var. Göğüsümdede kitle var o kansere çevirmesin diye cok ilaçta veremiyor. Allahım inşallah biran önce mucizeme kavurusum hayırlısı ileEvet vallahi zor bide herkesin farklı süreçleri var galiba ben cok sorunlu biri oldugum (kist miyom gibi aylarca adet olamama gibi) doktorumu 4 yıl önce buldum ve sağolsun bütün sürecimi biliyor kistleri erittik ilaçları bıraktık falan temmuzdan itibaren korunmasiz denedik baktik olmuyor iki aydir tedavi sureciner geçtik. Benim tabi öncesini de bildiği için ona gore gidiyoruzama bende umutluyum bu ay guzel şeyler olacak yeni yila inşallah hamiş gireceğiz
Yapma boyle seyler galp var bendeAhahah bana uyar kuzumsüper süper totem yapalım ozaman ikimizde gebe kalıcaz
Benim ki ağustosta 35 di eylülde 25 oldu Ekim de ölçtürmedim pazartesi günü vermiştim kan 44 çıkmış. Benimkinde 8 tane var yarım yarım kullanıcam bakalım. Senin tsh da yüksek hamilelik için ideal olan 2 3 arasıymış canım onun için bir hap falan kullanıyor musun?En son 30 mus canım benim aldıgımda 2 tane vardı içinde birini cuma birini salı içmiştim
Ahahh adrenalin iyidir genç tutarYapma boyle seyler galp var bende
Bigun nallari dikmezsek zaten iyi 1 saat sonra 6 gun kaliyo uuhhhAhahh adrenalin iyidir genç tutar
Canım dostinex mi kullandin benim de 28di değerim ben de 2 tablet kullandım düştü mü değerinEn son 30 mus canım benim aldıgımda 2 tane vardı içinde birini cuma birini salı içmiştim
Yok kuzum aslında o yüksek değil daha önceki aylarda bir ayda yükselmesi sorun değil strese bağlı yada herhangi baska bir faktörden bile yükselmiş olabilir dedi. Daha önce yıllar yıllar öncede yüksekmişti baska bölümede görünmüştüm onun yaptıgında yüksek değildi meselaBenim ki ağustosta 35 di eylülde 25 oldu Ekim de ölçtürmedim pazartesi günü vermiştim kan 44 çıkmış. Benimkinde 8 tane var yarım yarım kullanıcam bakalım. Senin tsh da yüksek hamilelik için ideal olan 2 3 arasıymış canım onun için bir hap falan kullanıyor musun?
Ben gencim ölemem dahaBigun nallari dikmezsek zaten iyi 1 saat sonra 6 gun kaliyo uuhhh
Evet kuzum bilmiyorum ki sonra test yapmadık yumurtam olusmustu ama direnci kırılmıs dedi doktor gecen ay olmamıstı düşmüştür düşmüştür işi neCanım dostinex mi kullandin benim de 28di değerim ben de 2 tablet kullandım düştü mü değerin
Ayy inşallah kuzum ya her bi seyimiz olay yani millet çatır çatır doğuruyor biz daha hormonla uğraşıyoruz ya tövbeeeEvet kuzum bilmiyorum ki sonra test yapmadık yumurtam olusmustu ama direnci kırılmıs dedi doktor gecen ay olmamıstı düşmüştür düşmüştür işi ne
Ahahah eşimde öyle diyoAyy inşallah kuzum ya her bi seyimiz olay yani millet çatır çatır doğuruyor biz daha hormonla uğraşıyoruz ya tövbeee
Benimde çok fena oylr canim ayaklarım çöl üşüyor bir de ısınamıyorum resmen gaz sancısı ile kasık sancısı karışıyor gibiBende de var o gaz. Gazman gibiyim evin içinde.
benim de elim ayagım bız gibi. Lekelenmem durdu. Agrım geçti kasıklarımda. Sanırım yerlesme kanamasıydı bu diye düsünmeye basladım. Bir de su tahlil sonucu bi cıksa .Benimde çok fena oylr canim ayaklarım çöl üşüyor bir de ısınamıyorum resmen gaz sancısı ile kasık sancısı karışıyor gibi
Ayy inanmıyorum neler gelmiş başına şaka gibi
Ama her işte bir hayır var derler ya hamile kalmadan önce dişleri yaptırmak en iyisiymiş. Mutlaka dişlerin sağlıklı olması lazımmış. İyi yapmışsın yaptırmakla. Doktora nasıl kırdı ya vallahi şok içindeyimolsun gir arada ama özletme kendini çok
İyiyim bende canım aynı bıraktığın gibi hayali çizgilerle boğuşmacalardün çatlatma iğnesi oldum bu akşam başlıyoruz gene hayırlısıyla
Benımde kırık bi dişim var korkuyorum gitmeye geçen eşim gitti kanal oldu kocaman şişti yüzü apseliymiş o diş. Korkutuyor beni dişçiler
Hahahhah esler öyle artik alıştılarAhahah eşimde öyle diyo