- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
Aynen ya baya belirgin oluyo kizarincada bakalim hayirlisi olsun senin az kalmis benim daha 7 gun varPazar günü benimde durup duruken kıp kırmızı oldum. Annem kardeşlerim slloğı çok mu sürdün falan dediler. Bende makyaj yapmadım ki dedim aynaya Bi baktım yanaklar allaş mış1 saat sonra geçti
Ben şuan hamile değilim uğraşıyorum ama o yuzden bu grubu takip ediyordumAy inşallah ya umarımSize de hayırlı sağlıklı gebelik geçirmenizi dilerim
Umarım gebelik elde edersin ne kadardır deniyorsunBen şuan hamile değilim uğraşıyorum ama o yuzden bu grubu takip ediyordum
Kocam 2 gün önce 12-1 gibi geldi uyumusjm ben beni uyandırıyor ateşin var senin diye hadi inşallah yaTamam hamileyim o zman ay ne guldum ama gercekten ates basiyo yuzum bile kirmizi olmus
Kocam 2 gün önce 12-1 gibi geldi uyumusjm ben beni uyandırıyor ateşin var senin diye hadi inşallah yaTamam hamileyim o zman ay ne guldum ama gercekten ates basiyo yuzum bile kirmizi olmus
Sağda 2 yumurta ve sonrasında güzel bir çatlama şimdi adet tarihi beklemeceLetu kullananlar sonuc nedir acaba söylermisinizz
Atesi gectim bugun baya belirgin kasik agrilarim var ozellikle ani hareketlerle ay bu ay son olsun yaKocam 2 gün önce 12-1 gibi geldi uyumusjm ben beni uyandırıyor ateşin var senin diye hadi inşallah ya
Kız takılma öyle şeye kime göre neye göre. Doktor kontrol etsin mesela benim 2 tane yumurtam vardı catladoda ama yumurtlama süresinde ne akkıntı oldu ne sıcaklık artı ne ovülasyon testinde gördüm. Bosverrr sperm 72 saat kalıyormus bizede yürü be aslanım demek düşüyorBat 10 Aralık malesef bu ay değerlendiremedik fazla ama birşey merak ediyorum pko veya çikolata kisti olanlar 21 ve 24. Günler değerlendirin diyorlar takvime göre yumurtlama gunum geçti 26 Kasım di adetten sonraki 18. Gün bugün ama şuan akıntım falan yok galiba ben kaçırdım yumurtlama günümü bu arada hamile olanlari tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Bende gaz var sindirim sistemi sorunu sayılırmıkiValla oluyormus . Yerlesme kanamasıyla cırcır olurmus insan
Benimdeeee hele pazartesi zor yürüdüm adete daha 9 gün var benimAtesi gectim bugun baya belirgin kasik agrilarim var ozellikle ani hareketlerle ay bu ay son olsun ya
Bende bugun sistim ay rahmime biri vuruyo sankiBenimdeeee hele pazartesi zor yürüdüm adete daha 9 gün var benimbugğn hiç pantolonumu kapatamadm sıkıntı bastı şişim cok
AynenSende mi 3.
Sabahki gayet çizgi var ve önemli olan sabah olanı. Gebelikte de aynı adet belirtileri oluyordu, hayal meyal hatırlıyorum.Teşekkür ederim canım sabah çıkınca heveslendim tekrar yapım dedim hüsran ama adet olcak gibi de karnım ağrıo
Kesinlikle canım. Bunca zaman hep ona bağlı kalıp denedim ben. O hafta geçince çokta önemsemeyip 3-4 günde bir devam ettikİşte bu gibi örnekler yüzünden bende artık ovulasyon testi denemeyeceğim. Kesin sonuc değil malesef