Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pazar günü benimde durup duruken kıp kırmızı oldum. Annem kardeşlerim slloğı çok mu sürdün falan dediler. Bende makyaj yapmadım ki dedim aynaya Bi baktım yanaklar allaş mış 1 saat sonra geçti
Aynen ya baya belirgin oluyo kizarincada bakalim hayirlisi olsun senin az kalmis benim daha 7 gun var

valla artık bütün belirtileri gördüm yaşadım ve her seferinde yeniden kandım acaba oldu mu diye oyüzden kendi vücuduma bile inanamıyorum artık.. kan verdiğimde 1.20 çıktı değerim dr yok gebelik dedi ama şuan 1.9 veya 2.44 değeri olanları duyunca insan bi allah allah niye benim ki 1.20 di diyor açıkcası..

Şümdi bür iki damla daha geldi bugün iki kez wc ye cıktım. Normalde adetken böyle olurum . Hamilelik kabızlık yapar derler. Normal mi bu durum. Cok degisik. Adetime daha 4 gün var

Kız takılma öyle şeye kime göre neye göre. Doktor kontrol etsin mesela benim 2 tane yumurtam vardı catladoda ama yumurtlama süresinde ne akkıntı oldu ne sıcaklık artı ne ovülasyon testinde gördüm. Bosverrr sperm 72 saat kalıyormus bizede yürü be aslanım demek düşüyor

Benim yumurtlamadan bir 5 gün sonra ateşim çıktı, mide bulantılarım var, vücudumda tuhaflık var ama olumlu bir enerji de almıyorum, bundan önceki aylar içim kıpır kıpır oluyordu, ya artık ümidi kestim. Ya da bilmiyorum, sağlıklıysa gelsin. En büyük duam, sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin Allah, varsa rızkı, nasibi bu dünyada, gelsin. Bazen diyorum deli miyim, çocuk doğurmaya nasıl cesaret ediyorum. Böyle gelgitler de yaşıyorum zaman zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…