Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tesekkur ederim aciklama icin
10. gunden beri degerlendiriyoruz

Kızlar dün kan vermiştim 2,0 çıktı doktoruma attım sonucu bekleyelim dedi ben de geç döllenmeye karşı beklediğimizi düşünüyorum sizce bu sıralarda ilişki olmalı mı lütfen cevaplar mısınız

Canım senın yumurtan kaç mm de kendiliginden catlıyor benimki 21mm di catlama belirtiis yok diye salı günü vurdu iğneyi valla
Kuzum bana milim söylemedi.açıkcası bende cok araştırıyorum diye sormadım da Sende mi letu kullanmıstın. Çatlamak üzereydi baktıgında ultrasonla

Benim doktorumun şöyle bir lafı var : Boş duranı allah sevmez

Hamile kalan arkadaslara bi sorum var iliskiden sonra 30 dk uzandınız mı naptınız? Birde kac gün iliski oldu
ahahah ben hamilemiyim bilmiyom daha var günüme ama doktor bana hep poponun altına yastık koy ayaklarını dik yarım saat 1 saat yat diyor.İlişkşde 1 er gün ara ile diyor bizimnormaldede öyle zaten bakalım

Ben ilk hamile kaldigim da hep yatiyordum iliskiden sonra 15-20 dk . Simdi de yatiyorum hemde 45 dk fln
Ben ilk hamileliğimde bilmiyordum yatıyordum yine de az o kalp atışını gördükten sonra düşmüştü sonra 9 ay ağladım 9 ay sonra oğluma hamile kaldım onda da cuma akşamı birlikte olmuştuk ben pazartesi işe gideceğim için pazartesiye kadar hiç kalkmadım nerdeyse bi tuvalete kalkmıştım bu yaz öyle normal birlikte olduğumuzda hemen tuvalete gitmiştim sonra bi baktım yumurtlama günümmüş ben geçmiştir diyordum ama belirtiler başlayıp sürekli uyuyunca test yapmıştım çok net 2 çizgi vardı ama kimyasal oldu. Bu defa femara ve çatlatma iğnesinden sonra hesapladım 43 saat sonra birlikte olmuşuz 1 saat yattım malum kalkmak istemedim ama nerdeyse 6 yaşında oğlum olunca kalkmak zorunda kaldım. Kısmet çift çizgiyi gördüm. İnşallah değerimde artar da sorunsuz bi gebelik geçirir sağlıkla kucağıma alırım yavrumu.
@-janna-

Kızlar bir de çinko tutunmayı sağlıyormuş diye okumuştum ben de redokson un C D ve çinko suda eriyen den aldım onu içiyorum her gün faydası olmuşumdur bilmem bir de protein ağırlıklı beslenmek işe yarıyormuş. Maydanoz falan da yemeyin aslında bişey yiyecekseniz önce internetten bakın mesela ciğer direkt düşüne neden oluyor yüksek A vitamini yüzünden

Canım ben 1 saat popomun altına yastık koyup uzandım yumurtlama günümde bir kez birlikte olduk
Ben yumurtlama gununden 1 gun once girdim iliskiye gece tutmaz mi yani ay belim kopuyo bugun birde gazla uyandim sabah bi karin agrisi oldu gecti simdi goguslerimdede dolgunluk ve agri var bence regl sendromu

Ben yumurtlama gununden 1 gun once girdim iliskiye gece tutmaz mi yani ay belim kopuyo bugun birde gazla uyandim sabah bi karin agrisi oldu gecti simdi goguslerimdede dolgunluk ve agri var bence regl sendromu
3 gün önce de ilişkiye girsen olabilir spermler bizim içimizde 3-5 gün yaşayabiliyor. Senin belirtilerin de var ya psikolojik değilse hamilesin gibi bakalım ne çıkacak inşallah hayırlısı olsun güzel haberini alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…