- 28 Ocak 2021
- 3.149
- 2.129
- 83
Evet en güvenilir marka predictor diyorlarKuzum valla kafayı yemek üzereyim erken aldım gelmesini bekliyorum Predictor bu pahalı olandan. O gelene kadar bir kaç gün daha yaklaşır günüm
İnşallah vardır bebis yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet en güvenilir marka predictor diyorlarKuzum valla kafayı yemek üzereyim erken aldım gelmesini bekliyorum Predictor bu pahalı olandan. O gelene kadar bir kaç gün daha yaklaşır günüm
Ay inşallah kuzucum ağızından bal damlıyor ya :) dua et bana nolur. Son 4 günEvet en güvenilir marka predictor diyorlar
İnşallah vardır bebis yaaa
Ederim tabiii inşallah olsun ya strese girdik sonucu mutluluk olsunAy inşallah kuzucum ağızından bal damlıyor ya :) dua et bana nolur. Son 4 gün
Amin inşallah kuzucum Allah razı olsun :) nasıl dayanacağım bilmiyorum.Ederim tabiii inşallah olsun ya strese girdik sonucu mutluluk olsun
Sen böyle heycan yapinca bende heycanlaniyorumAmin inşallah kuzucum Allah razı olsun :) nasıl dayanacağım bilmiyorum.
İçimden bir his hamileyim diyor. Sonra kan sonuçları geliyor aklıma yine negatif olucak diyorum.Sen böyle heycan yapinca bende heycanlaniyorum
Sonuc ne inşallah hamişsindirİçimden bir his hamileyim diyor. Sonra kan sonuçları geliyor aklıma yine negatif olucak diyorum.
Yok tatlım değilim. Kaset test, erken gebelik hepsi yanlış çıktı.Sonuc ne inşallah hamişsindir
benimde kanda 2.94 testlerde silik çıktı reglime 5 gün var bekliyorum bende banada dua edin nolurBen eylul ayinda ki testimi atayim hamilesin dersin prensescim
Kanda 1,20 testte kipkirmiziydim (markayi unuttum hic gormedigim markaydi)
Awox olmayan gebelik çıkarmıyor ben cok deneyimledim bakmak istersen trendyolda erken gebelik testleri var
Hayirli haberle gel insallah canimbenimde kanda 2.94 testlerde silik çıktı reglime 5 gün var bekliyorum bende banada dua edin nolur