Benim dişim kanal oldu bundan 7 sene önce falan. Cok iyi bi doktordu o zamanın parası 500 tl vermistik… Allaha bin şükür nazar değmesin daha sıkıntı cıkmadı. Ben 2 sene önce patlamış mısırın sert kısmını yerken (evet böyle bi fantezim var ajdjdjsj) arka dişimi kırdımDişçinin iyisi çok nadirdirtest ettim iki dişçiye gittim senin dişinde şu var demedi kırılınca çene cerrahına sevk oldum dişinde kist var demedi mi doktorlar dedi yok dedim ben diş kırılma şokunu atamadım şimdi tüm gayem dişlerimi yaptırıp bu işlere koyulmak bana da kanal dediler kanal yaptıran herkes korkutuyor kapının önünde yaptırma diyerek ama mecburum hamilelik için yani.seninde vvarsa bir dis ise kosa kosa git yaptır cok ilerledikçe sıkıntı oluyorlar.belki keramet dişlerimdedir bu alanda işim yok yoğunum ya buralar ilgimi çekmiyor. Seninde yakında güzel haberlerini alırım inşllah aminn
Benim böyle çıktı canım üstteki ovulasyon alttaki gebelik testihamile arkadaşlar şuan ovulasyon testiniz nasıl çıkıyor hiç baktınız mı . hamile ike ovulasyon testleri de pik oluyor muş.
Canım burada yani Almanya da ayrıntılı muayene etmiyor kadın doktorları yumurta çatlamış catlamamis sana asla bilgi vermiyorlar hemen hızlıca alttan muayene herşey yolunda hadi güle güle diyorlar yani benim gittiğim bugüne kadarki doktorlar aynı şekildeydi bundan sonrası Allahu Teala ya emanet bende işte bir umut kaç aydır acaba diyorum ama geliyor yine kırmızılar amin inşallah birdahaki ay görmemKız takılma öyle şeye kime göre neye göre. Doktor kontrol etsin mesela benim 2 tane yumurtam vardı catladoda ama yumurtlama süresinde ne akkıntı oldu ne sıcaklık artı ne ovülasyon testinde gördüm. Bosverrr sperm 72 saat kalıyormus bizede yürü be aslanım demek düşüyor
Bat 15 aralık,Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Aynen canım gaz da oluyor şuan ben pantolonlarımın önüne lastik saç tokasıyla kapatıyorum hiç biri kapanmıyorBenimdeeee hele pazartesi zor yürüdüm adete daha 9 gün var benimbugğn hiç pantolonumu kapatamadm sıkıntı bastı şişim cok
Bol bol elbiseAynen canım gaz da oluyor şuan ben pantolonlarımın önüne lastik saç tokasıyla kapatıyorum hiç biri kapanmıyorHayır şimdi kapanmıyorsa ben ne giyicem ya allahtan önceki hamileliğimden 2 pantalon ve südyenlerimi saklamıştım da o kış doğumuydu şimdi bu Temmuz Ağustos olursa yazın ne giyicez hiç bilmiyorum
Allah kucagina almayi nasip etsin sorunsuz ilerlesin insallah bizim gozlerde gorsun artik su cizgileri yoksa gozluk kullnicam artikEki Görüntüle 2962894 Günaydın arkadaşlar. Bugün de bi test yapayım dedim dünden biraz daha belirgin hem ovülasyon da yaptım bu arada 3 gündür geceleri uykusuz geçiriyorum nedenini anlamadım ama bu gece karnımdaki ağrılar beni çok korkuttu ne tarafa yatacağımı şaşırdım bakalım hayırlısı olsun. Gaz da var uyanınca hafif baş dönmesi mide bulantısı ha bide sanki günlerdir açmışım gibi gece midem yandı gidip yemek yememek için kendimi zor tuttu. Yani nerdeyse ekmek arası pilav yiyebilecek durumdaydım.
Bende sabah gebelik testi yaptım maalesef negatif. Bat 6 aralık.Eki Görüntüle 2962894 Günaydın arkadaşlar. Bugün de bi test yapayım dedim dünden biraz daha belirgin hem ovülasyon da yaptım bu arada 3 gündür geceleri uykusuz geçiriyorum nedenini anlamadım ama bu gece karnımdaki ağrılar beni çok korkuttu ne tarafa yatacağımı şaşırdım bakalım hayırlısı olsun. Gaz da var uyanınca hafif baş dönmesi mide bulantısı ha bide sanki günlerdir açmışım gibi gece midem yandı gidip yemek yememek için kendimi zor tuttu. Yani nerdeyse ekmek arası pilav yiyebilecek durumdaydım.
Adet gününü bekle istersen adet olmazsan tekrar test yap ben de kan verdim 2,0 çıktı adetimi bekliyorum geçikme olacak mı diyeBende sabah gebelik testi yaptım maalesef negatif. Bat 6 aralık.
Canım senın yumurtan kaç mm de kendiliginden catlıyor benimki 21mm di catlama belirtiis yok diye salı günü vurdu iğneyi vallaKendiliğinden çatlamıyormu neden iğne vurduruyorsunuz?
Hamileliği öğrenen burdaki arkadaşlar adete 4 5 varken öğrenmiş ne bileyim yapayım dedim olsa çıkardıAdet gününü bekle istersen adet olmazsan tekrar test yap ben de kan verdim 2,0 çıktı adetimi bekliyorum geçikme olacak mı diye
Geç döllenme olmuş mudur diye bekliyorum bende bi umut bakalım doktora attım sonucu bekleyelim dedi bakalım bi de 2,0 çıktı sence ilişki olması gerekir miHamileliği öğrenen burdaki arkadaşlar adete 4 5 varken öğrenmiş ne bileyim yapayım dedim olsa çıkardıkarnım da ağrımaya başladı zaten yolda gibi
30-35 günde adet oluyosan 14.günde yumurtlamıyorsundur canım. Adet tarihinden 14 gün önceye gideceksin. Yani 30 günde oluyorsan 16.günde yumurtluyorsun demektir bunun gibi.. sen en iyisi 14.gün baslayıp 14-16-18-20-22 olarak değerlendir bence garantilersinay benim yumurtlama gunumu hesaplamada skinti yasiyorum ya. normal de 30-32 gunde bir regl olurdum ama 11 ekim de dusuk yaptim . ondan sonra 35. gunde (17 kasim da ) regl oldum ve suan kullandigim aplikasyon da yumurtlama gunumu 21. gun olarak almis . Ben kendimce 14. gun olabilir diye ovulasyon testi yapiyorum ama hep dusuk cikiyor . peak olmadi bir turlu .
.
Benzer durum yasayanlar var mi ?