- 10 Aralık 2009
- 3.164
- 2
-
- Konu Sahibi kucukprens
Listeye beni de ekler misiniz? Sat 16 Şubat ama 7 mart olarak kabul ediliyor geç döllenme. Yaşım : 27 Hamile kaldığımda : 61,5 du. Şimdi 58,5. 12+5 haftalık hamileyim çarşamba günü 2 li test sonuçlarımı aldım gayet güzel bir problem yok çok şükür. Hamile arkadaşlara hamileliklerini güzel geçirmelerini, bebiş isteyen arkadaşlara da bir an önce en hayırlı ve tez zamanda güzel evlatlar diliyorum.....
ersasu canım, benim 2li testim geçen hafta belli oldu. ense kalınlığı normal ve kan testi iyi çıktı.
sat.18 mart yaşım 27 11+2 haftalık hamileim.şimdiden teşekkürlerr
Merhaba benide listeye ekleyebilir misin?SAT 25 Şubat;Kilo 62,5;İkili test olumlu;beklenen doğum tarihi 2 Aralık;:CüvCüv:
slm arkadaşlar cinsiyetini öğrendim bebişimin erkek olacakmış hayırlısı olsun inşallah üçlü test yaptıracam bugün inşallah hayırlı haberlerim olur adını kısmetse HAKTAN koymak istiyorum sizce güzelmi konuşalım grşrz
nur kaç haftalıkkennn öğrendin cinsiyetiniiii
esracımm bebeğimin adı göktuğ olacakk canımm benimm
Merhaba kızlar bebeğimin cinsiyeti % 80 erkek
canım benim doğum için tahmini 16 aralık dedi doktorum 2 li testim de 12 haziran bu cumartesi ve doktorum da cinsiyet için erkeğe benziyo dedi güncellermisin :ecrin_bebek:
cnm beni de eklermisinn sat 19 mart yaş25 kilo 57 kaLbi atıyoo pıt pıt
ikili test 15 haziran cnmm
beklenen doğum tarihi 24 Aralık
canım benim tahlil sonuçlarımız çıktı, çok şükür temizmiş, bu arada tahmini doğum tarihim benim 10 aralık, son iki kontroldür doktorum hep 10 aralık diyo, ve şimdiden 51 kilo oldum bile. Müsait bi zamanında güncellersen sevinirim tatlım. Kolay gelsin..
cok sevindim canim sonuclarin iyi cikmasinaopuyorumnanaktancanım benim tahlil sonuçlarımız çıktı, çok şükür temizmiş, bu arada tahmini doğum tarihim benim 10 aralık, son iki kontroldür doktorum hep 10 aralık diyo, ve şimdiden 51 kilo oldum bile. Müsait bi zamanında güncellersen sevinirim tatlım. Kolay gelsin..
merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım 2'li test sonuçlarımız iyi çıktı. bebişim cinsiyetini göstermedi malesef :) 22 haziranda muayenemiz ve 4'lü test için kan vereceğim. belki ozaman cinsiyetinide gösterir :dance:
Tekrar merhaba ,
Yaşım 28:CüvCüv:
listeye benide alırmısınızsinem_mavis yaş:24 sat:12 mart dt:17 aralık kilo:76 ikili test yapıldı sonuçlarımı bekliyorum tşk ederim şimdiden :)
merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım 2'li test sonuçlarımız iyi çıktı. bebişim cinsiyetini göstermedi malesef :) 22 haziranda muayenemiz ve 4'lü test için kan vereceğim. belki ozaman cinsiyetinide gösterir :dance:
kizlar benimde ikili test sonucum iyi cikti sukur:Saruboceq:Allahim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah :Saruboceq:
Merhaba, ekledim tekrar hoşgeldin:ecrin_bebek:
Ekledim listeye, hoşgeldin aramıza:lepi:
Gözleriniz aydın arkadaşlar güncelledim bilgilerinizi, darısı listede ki tüm arkadaşlara inşallah:Saruboceq: