Aralık 2010 Anneleri Listesi

Tülay cım kebul ettik seni
grup ta hemen tartışma bölümündeki nicklerimiz kısmına nick ini yazarsan
sonrasında karışıklık yaşamayız canım.

Merhaba Hanımlar,
Ben aşağıda ki mesajı bhk ya yolladım, sizlerinde bilginiz olsun.

Merhaba bhk,
Aralık anneleri listesini başka bir arkadaşa devretmek istiyorum, edit yapamıyorum, liste bu şekilde çok düzensiz olacak. Ben devam etmek istemiyorum.
Arkadaşlardan gönüllü olan varsa benim listemi kullanabilirler.
Teşekkürler, iyi geceler.

annelerim merhaba..
listeyi düzenleye arkadaşa da söylemiştim.

benim sizin mesajlarınızı edit yapabilme yetkim var ama tek tek bununla ilgilenmem mümkün değil malesef .
gerçi doğumlar da yaklaştı artık,listeniz de artık oluşmuştur diye düşünüyorum.
yakında zaten doğum yapanlar listesine geçersiniz..

bu konuda malesef ben yardımcı olamıyorum :1no2:

arkadaşlar,sorulduğu için buraya da yazıyorum.
listeyi yapan arkadaşa edit yetkisi verilmesi demek,onun editör yapılması demek ki bunu onaylayacak olan kişi ben değilim,site admini.

ben istediğiniz için sordum,cevap gelince size de bildiricem..

ikincisi,diğer ayların listeleri ilerliyor bi biz kaldık demişsiniz.
göz attığım kadarıyla,listeyi düzenleyen anne,tabloyu yazdığı mesajı alıntılayarak üzerinde değişiklikler yapıyor.
bu şekilde listeyi güncel haliyle son sayfaya taşıyor.
yani liste ilerlemeleri bu şekilde oluyor.

ilk sayfada olmalı diye diretmediğiniz sürece siz de listenizi güncelleyebilirsiniz.
yoksa bu şekilde kalıcak liste.
tercih sizin..

ayrıca bu şekilde,isteyen başka bi anne de devam edebilir listemele işine.

mesela bir kaç aya kadar doğum yapanlar listesi oluşturmak isteyeceksiniz ve yine aynı durum olucak.
alıntılayarak güncelleme işini göz önünde bulundurun derim..

farklı bi cevap geldiğinde size ileticem..

sevgiler.a.s.

Son düzenleme:
arkadaşlar,sorulduğu için buraya da yazıyorum.
listeyi yapan arkadaşa edit yetkisi verilmesi demek,onun editör yapılması demek ki bunu onaylayacak olan kişi ben değilim,site admini.

ben istediğiniz için sordum,cevap gelince size de bildiricem..

ikincisi,diğer ayların listeleri ilerliyor bi biz kaldık demişsiniz.
göz attığım kadarıyla,listeyi düzenleyen anne,tabloyu yazdığı mesajı alıntılayarak üzerinde değişiklikler yapıyor.
bu şekilde listeyi güncel haliyle son sayfaya taşıyor.
yani liste ilerlemeleri bu şekilde oluyor.

ilk sayfada olmalı diye diretmediğiniz sürece siz de listenizi güncelleyebilirsiniz.
yoksa bu şekilde kalıcak liste.
tercih sizin..

ayrıca bu şekilde,isteyen başka bi anne de devam edebilir listemele işine.

mesela bir kaç aya kadar doğum yapanlar listesi oluşturmak isteyeceksiniz ve yine aynı durum olucak.
alıntılayarak güncelleme işini göz önünde bulundurun derim..

farklı bi cevap geldiğinde size ileticem..

sevgiler.a.s.

Ben burda bir açıklama yapmak isterim, edit yapabilmek için editör olmak gibi bir isteğim olmadı. Sadece sohbet ve liste topiğini tek başlıkta toplamak ve listeyi sürekli güncellemek istemiştim ama kabul edilmedi.
Sayfaların arasında da listenin olması bana düzenli gelmediği için o kadar emeğim olmasına rağmen içimden devam etmek gelmedi.
Bu şekilde devam etmek isteyen bir gönüllü olursa başta ki listeden alıntı yaparak devam edebilir.

son bi açıklama daha yapıp konuyu kendi adıma kapatıyorum annelerim..

İsteğiniz üzere sordum ve yetki verilmesi söz konusu değil.
zira liste tutan sadece hamileler ya da anneler de değil.
sitemizi dikkatlice incelerseniz,diyet vs daha bir çok topikte cok ciddi listeler tutuluyor ve çok sık güncellemeler yapılıyor.
yetki vermek çözüm değil yani..

ayrıca diğer ayların editör annelerine de sordum,sizin liste topiklerinizde durum nedir ve güncelleme nasıl ilerliyor diye.
bir kaçı dışında,bununla problem olarak karşılaşan olmamış.
Öyle ki liste topiklerine bakıp,durum nedir diye anlayıp bana haber verdiler.
size de önerdiğim gibi,
alıntı yöntemiyle liste güncelleniyor ve son mesaja taşınıyor.

gönüllü olan annemiz bu şekilde devam ederse,sizin de listeniz güncel ve güzel bir şekilde devam edera.s.

iyi geceler..

Son düzenleme:
slm kızlar ben doğurdum hayırlısı ile 1 hafta oldu çok şükür herşey yolunda bebiş de bende çok iyiz yarın mevlüdümüz var kısmetse darısı hepinizin başına olsun allahım sağ salim kurtarsın hepinizi

teşekkürler darısı başınıza olsun inşallah mevlüdümüz vardı dün çok güzel geçti ilahilerle bebişi salladılar çok güzeldi allahım herkesi mutlu etsin inşallah

nurum 75 hayırlı olsun bebeğin darısı başımıza bebek bilgilerini söylede eklesin arkadaşlar listeye

X