Aralık 2010 Anneleri Listesi

esracığım.benim bebiş büyük ihtimalle kız.listeye eklersen çok sevinirim.öptüm canım.

benim de testim iyi cıktı cok sükür... darısı bekliyenlerin basına aminnn...kan testi 10 gün sonra alacagım cinsiyet hakkında birsey diyemedi cok hareketli oldugu icin görememiş birsey...

kızlar beni eklermisiniz lütfen

yaş: 27 s.a.t. 6 mart (ama bebek hep bir hafta önde görünüyor dr.da onu kabul ediyor) ilk kilo: 67 son kilo: 65 cinsiyeti inşallah yarın öğrenecez yarın kontrolüm var. ikili test sonucu iyi.

şimdiden teşekkür ederim. opuyorumnanaktan

merhaba şulecim (doğru hatırlıyorum di mi?)

benim de dün kontrolüm vardı. 2li test için kan verdim. sonuç haftaya çıkacak. bi sonraki kontrolüm de 2 hafta sonra.24-25 haziran gibi giderim herhalde...

benim de testim iyi cıktı cok sükür... darısı bekliyenlerin basına aminnn...kan testi 10 gün sonra alacagım cinsiyet hakkında birsey diyemedi cok hareketli oldugu icin görememiş birsey...

Gözün aydın canım, kan testini de alınca haber verirsin. Cinsiyeti elbet öğreniriz, bebişler iyi olsunda:lepi:

kızlar beni eklermisiniz lütfen

yaş: 27 s.a.t. 6 mart (ama bebek hep bir hafta önde görünüyor dr.da onu kabul ediyor) ilk kilo: 67 son kilo: 65 cinsiyeti inşallah yarın öğrenecez yarın kontrolüm var. ikili test sonucu iyi.

şimdiden teşekkür ederim. opuyorumnanaktan

Hoşgeldin aramıza:lepi: Cinsiyeti öğrendin mi? Öğrendiysen onu da yazayım hemen

canım bende artık test sonuçları nı aldım şükür herşey yolunda test sonuçlar iyi cinsiyet belli deil ama

Ohh maşallah, çok sevindim. Darısı herekese!!

merhaba şulecim (doğru hatırlıyorum di mi?)

benim de dün kontrolüm vardı. 2li test için kan verdim. sonuç haftaya çıkacak. bi sonraki kontrolüm de 2 hafta sonra.24-25 haziran gibi giderim herhalde...

Bravo valla, bi kere topiğe yazmıştım unutmamışsınkaydirigubbakcemile5 Güncelledim canım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin:Saruboceq:

canım bizim cinsiyetde belli ERKEK miş.elkersen sevinirim..

Ay topiğimizi erkekler bastı, hayırlı bir evlat olsun inşallaaahhh:lepi:

ikili testim oldu bugün.sonucunuda yine bugün aldık.herşey çok normal şükür.veeee % 95 kızmış :)))

canım bizde güney koyucaz adını kısmetse,istersen ekle güncellerken

Adıyla yaşasın inşallah, ekledim şekerkaydirigubbakcemile5

bizde sonuçlarımızı aldık herşeyimiz yolunda çok şükür sağlıklıyız :)

Gözleriniz aydın, maşallahzemuszemus ekledim listeye

ikili testim oldu bugün.sonucunuda yine bugün aldık.herşey çok normal şükür.veeee % 95 kızmış :)))

Kızlar geliyoooooo yavaş yavaşş, gözün aydınalkisalkisalkis

Hoşgeldin aramıza:lepi: Cinsiyeti öğrendin mi? Öğrendiysen onu da yazayım hemen
:

teşekkür ederim canım ama benim bebeğimin cinsiyeti erkek değil :kedi: listede erkek görünüyor

dr. kız ve ? dedi net değil yani

ayrıca neden benim takvimim yoookkkkk :gitme:

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım ama benim bebeğimin cinsiyeti erkek değil :kedi: listede erkek görünüyor

dr. kız ve ? dedi net değil yani

ayrıca neden benim takvimim yoookkkkk :gitme:

Herhalde bir üstten kopyaladığım için Erkek diye kalmış, sildim şimdilik netleşince bilgi verirsin. Grafiklerde 50 sınırı var, o sebepten koyamıyorum, benim de yok farkettiysen, so sorryyyy:1no2:

bugün dr gittik benim ki kıpır kıpır maşallah hiç bi rahat durmadı ama cinsiyetini göremedik :KK43: bu kadar büyüdüğünü o kıpır kıpır elleriyle bana dokunduğunu gördüğümde çok duygulandım.müthiç bi duygu 4lü test 14 haziran

bugün dr gittik benim ki kıpır kıpır maşallah hiç bi rahat durmadı ama cinsiyetini göremedik :KK43: bu kadar büyüdüğünü o kıpır kıpır elleriyle bana dokunduğunu gördüğümde çok duygulandım.müthiç bi duygu 4lü test 14 haziran

Doktorlar görse bile bu haftalarda söylemiyorlar, aman iyi olsunda acelemiz yok dimi:lepi: İkili test yaptırmışmıydın? Dörtlü test hangi haftalarda yapılıyor?

Doktorlar görse bile bu haftalarda söylemiyorlar, aman iyi olsunda acelemiz yok dimi:lepi: İkili test yaptırmışmıydın? Dörtlü test hangi haftalarda yapılıyor?

ersasu afedersin ya 14 temmuz test zamanımız heyecandan yanlış yazmışım.4lü testi bende duyunca şaşırdım ama bu testin daha az yanılma payı olduğunu söyledi doktorum ve benden istediği zaman 18. haftama denk geliyor.cinsiyet kısmına gelince evet acelemiz yok ama merak işte kaydirigubbakcemile3

X