- 9 Ekim 2009
- 824
- 2
- Konu Sahibi kucukprens
esracığım.benim bebiş büyük ihtimalle kız.listeye eklersen çok sevinirim.öptüm canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esracığım.benim bebiş büyük ihtimalle kız.listeye eklersen çok sevinirim.öptüm canım.
Emine işlem tamam, hayırlı bir evlat olur inşallaaahh:lepi:
benim de testim iyi cıktı cok sükür... darısı bekliyenlerin basına aminnn...kan testi 10 gün sonra alacagım cinsiyet hakkında birsey diyemedi cok hareketli oldugu icin görememiş birsey...
kızlar beni eklermisiniz lütfen
yaş: 27 s.a.t. 6 mart (ama bebek hep bir hafta önde görünüyor dr.da onu kabul ediyor) ilk kilo: 67 son kilo: 65 cinsiyeti inşallah yarın öğrenecez yarın kontrolüm var. ikili test sonucu iyi.
şimdiden teşekkür ederim. opuyorumnanaktan
canım bende artık test sonuçları nı aldım şükür herşey yolunda test sonuçlar iyi cinsiyet belli deil ama
merhaba şulecim (doğru hatırlıyorum di mi?)
benim de dün kontrolüm vardı. 2li test için kan verdim. sonuç haftaya çıkacak. bi sonraki kontrolüm de 2 hafta sonra.24-25 haziran gibi giderim herhalde...
canım bizim cinsiyetde belli ERKEK miş.elkersen sevinirim..
canım bizde güney koyucaz adını kısmetse,istersen ekle güncellerken
bizde sonuçlarımızı aldık herşeyimiz yolunda çok şükür sağlıklıyız :)
ikili testim oldu bugün.sonucunuda yine bugün aldık.herşey çok normal şükür.veeee % 95 kızmış :)))
Adıyla yaşasın inşallah, ekledim şekerkaydirigubbakcemile5
Gözleriniz aydın, maşallahzemuszemus ekledim listeye
Kızlar geliyoooooo yavaş yavaşş, gözün aydınalkisalkisalkis
Hoşgeldin aramıza:lepi: Cinsiyeti öğrendin mi? Öğrendiysen onu da yazayım hemen
:
teşekkür ederim canım ama benim bebeğimin cinsiyeti erkek değil :kedi: listede erkek görünüyor
dr. kız ve ? dedi net değil yani
ayrıca neden benim takvimim yoookkkkk :gitme:
bugün dr gittik benim ki kıpır kıpır maşallah hiç bi rahat durmadı ama cinsiyetini göremedik bu kadar büyüdüğünü o kıpır kıpır elleriyle bana dokunduğunu gördüğümde çok duygulandım.müthiç bi duygu 4lü test 14 haziran
Doktorlar görse bile bu haftalarda söylemiyorlar, aman iyi olsunda acelemiz yok dimi:lepi: İkili test yaptırmışmıydın? Dörtlü test hangi haftalarda yapılıyor?