- 10 Aralık 2009
- 3.164
- 2
-
- Konu Sahibi kucukprens
bugun doktorumuzada soyledik ogrenmek istemedigimizi :CüvCüv:
ikili testi bilmiyorum canim ya bugun doktorum 21hazirana randevu verdi, ense kalinligi olculecek, o zamana 13.5haftalik oluyoruz daha once gelirsen belli olmaz dedi...
sonrada 3lu testi yapacaz
bu arada ben esim hepatit b tasiyicisi ve ben asi olmustum asim tutmamis ve 7senedir evliyiz bisey olmadi ama hamilelikte vucut direnci zayifladigi için cok dikkatli olmamiz gerekiyomus! toksoplazmaya bide hepatit eklendi!!!
canım pıt pıt ları aldık şükür,1 haftadan fazla oldu:)
Ohh çok şükür, sevindim. Listede de güncelledim
canım benn dün 2 li test verdim listeye ekle istersen
10 gün sonra alcam
Ohh çok şükür, sevindim. Listede de güncelledim
herkese günaydın kızlar 2'li testimi yaptırdım sonuçlarını bekliyorum. haziran 4 te randevum var belki cinsiyetini öğrenebilirim
slm canım ... bebişimizin cinsiyeti erkek .. hayırlısı ile inş.. erkek yazısının yanındaki soru işaretini kaldırabilirsin ... bi de doğum tarihini 4 aralık yapabilir misin ?
bi deeeeeeeee...... ismini de "AZİZ KAAN" yazarsan çok sevinirim ......sevgiler......
canım eline sağlık.benimde ikili test tarihim 8 haziran.eklersen çok sevinirim.
liste kaçıncı sayfada acaba arkaaşlar
canim diger ana topikte yazmistim ama sanirim görmemissin bilgilerimi tekrardan yazayim dedim bende listeye katilmak isterim :)
ikinci hamileligim 58 ile hamile kaldim,yasim 27, tahminim bu defa kiz gibi, bebegimi ulstrason da 11 mayis ta gördum, son adet tarihim 15 mart, tahmini dogum tarihi 20 aralik
insallah bilgiler tamamdir, ikili test icin kan biraktim ama ultrason zamanim belli degil onu sonra belli olursa yazarim buraya
simdiden tesekkurler
hihoyyythihoyyyt Ay ne şanslısınız hemen öğrendin, bende meraktan çatlıyorumdelikafadulden ekledim hemen listeye, adıyla yaşasın inşallaahh, adı gibi Aziz olsun:Saruboceq:slm canım ... bebişimizin cinsiyeti erkek .. hayırlısı ile inş.. erkek yazısının yanındaki soru işaretini kaldırabilirsin ... bi de doğum tarihini 4 aralık yapabilir misin ?
bi deeeeeeeee...... ismini de "AZıZ KAAN" yazarsan çok sevinirim ......sevgiler......
herkese günaydın kızlar 2'li testimi yaptırdım sonuçlarını bekliyorum. haziran 4 te randevum var belki cinsiyetini öğrenebilirim
Bende ikili test için kan bıraktım birkaç gün sonra yazarım sonucunu bu sefer bende erkek hissediyorum.
esrasu saol canim benim , zahmet oluyo sanada ama cok guzel bir liste olmus :) ellerine saglik
<ikili test tarihim de daha bugun belli oldu, 9 haziran
peki canim merak ettigim bir konu daha var bu sag traftaki tickerfaktory nin tickerlerini sen mi yapiyosun yoksa olanlarinki otomatikman mi giriyo ? ben lilypie in kini yaptim bilmiyorum o olurmu acaba, yoksa bende mi tickerfaktory den yapmaliyim