Aralık 2010 Anneleri Listesi

bende listeye girmek istiyorum 23 yaşındayım,27 şubat sat,hamiş kaldığım kilo46,hareketlerini hissedebiliyrm...

selam bende aranıza katılmak istiyorum 2. bebegime hamileyim
26 yasındayım, 16 mart sat,58 kilo, tahmini dogum tarihi 18 aralık...

selam bende hamileyim ve yaşım 26 sat 15 mart beklenen doğum tarihi aralık 15den sonra en son 8 hflıkken dr gitmiştim ve kalbinin atışlarını görmüştüm

slm,benı de eklermısın
sat bılmıom duzensızlık vardı,13+2 bugun beklenen dogum tarihi 7 aralık (inşallah sağlıkla hepimiz)2 li test için kan verdim bekliom ...
öptm teskklr

ersasucum bu ara yoğunsun baya, aman maşallah maşallah... Bizde kan verdik 2litest için, sonuç bekliyoruz :)

Benim ikili test sonucumu öğrendi. Değerler normal çıkmış bir sorun yok, benim doktorum ikili test normal çıkarsa üçlüyü yaptırmıyor. Zannedersem bundada yaptırmaz artık.ınşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar.

Benim ikili test sonucumu öğrendi. Değerler normal çıkmış bir sorun yok, benim doktorum ikili test normal çıkarsa üçlüyü yaptırmıyor. Zannedersem bundada yaptırmaz artık.İnşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar.
Hayirli olsun canim, cok sevindim, darisi hepimizin basina, benim ikili test 9 haziran, umarim bebisim sagliklidir :)

onları ben yapıyorum güzelim otomatik değil ama 50 den fazla grafik ekleyemediğim için bazılarına ekleyememiştim.

Ama baktım 4 kişiyi silmişim, onların yerine yapamadıklarıma da yaptım. :ecrin_bebek:
saol canim benim, cok incesin, herkese yetisiyosun valla, öpuyorum seniopuyorumnanaktan
canim h.g, ben bir yaz buyugum ama diger biliglerimiz tutuyo :) bakarsin ayni gune doguru veirriz senle

ersasucum bu ara yoğunsun baya, aman maşallah maşallah... Bizde kan verdik 2litest için, sonuç bekliyoruz :)
Insallah hayirli haberler alirsiniz canim :Saruboceq:

hosbulduk belkide aynı anda dogururuz belli olmaz:)) sizinkinin cinsiyeti belli olmus heralde kız yazıyodu bende 9 haziranda ikili test icin gidecegim insallah saglıklı olurlar...
cinsiyetinide soracagım bakalım belli olacak mı?

selam bende hamileyim ve yaşım 26 sat 15 mart beklenen doğum tarihi aralık 15den sonra en son 8 hflıkken dr gitmiştim ve kalbinin atışlarını görmüştüm

slm,benı de eklermısın
sat bılmıom duzensızlık vardı,13+2 bugun beklenen dogum tarihi 7 aralık (inşallah sağlıkla hepimiz)2 li test için kan verdim bekliom ...
öptm teskklr

Hoşgeldiniz arkadaşlar aramıza, hayırlı olsun inşallaha.s.

valla yoğun olmak çok hoşuma gidiyor, gelsin yeni hamişler aramıza:) inşallah test sonucun iyi çıkar tatlım:Saruboceq:

Benim ikili test sonucumu öğrendi. Değerler normal çıkmış bir sorun yok, benim doktorum ikili test normal çıkarsa üçlüyü yaptırmıyor. Zannedersem bundada yaptırmaz artık.İnşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar.

Allah a şükürler olsun, darısı da hepimize inşallah:lepi:

saol canim benim, cok incesin, herkese yetisiyosun valla, öpuyorum seniopuyorumnanaktan

canım bende öpüyorum seni kaydirigubbakcemile5

hosbulduk belkide aynı anda dogururuz belli olmaz:)) sizinkinin cinsiyeti belli olmus heralde kız yazıyodu bende 9 haziranda ikili test icin gidecegim insallah saglıklı olurlar...
cinsiyetinide soracagım bakalım belli olacak mı?

Aslında tahmini cinsiyeti kız, senin tahminin varsa onu da yazabilirim, ikili test tarihini giriyorum hemen. :lepi:

slm canım geldim bnde sat 16 şubatama martta kalmışım hemöen başında eklersen sevinirim kilom da 72 yaş 35 sanırım benim kasımda sezeryan olduğu için erken alınıyor. tabiki allahım kısmet ederse

Canım hoşgeldin aramıza.
Kalp atışlarını duydunuz mu, tahmini doğum tarihi nedir? Bunlarıda yazarsan hemen ekleyeyim.

evet canım kalp atışlarını duyduk pıtpıt çok şeker atıyodu sata göre 4 aralık gibi doğum hamile kaldığım tarihe göre 18 aralık gibi biraz karışık yani doktorumda daha bişi demedi

slm canım geldim bnde sat 16 şubatama martta kalmışım hemöen başında eklersen sevinirim kilom da 72 yaş 35 sanırım benim kasımda sezeryan olduğu için erken alınıyor. tabiki allahım kısmet ederse

Hoşgeldin nurum,
Kalp atışlarını duydunuz mu onu da yazayım hemen, hamile kaldığın tarihi değilde sat ı yazıyoruz canım.

evet canım kalp atışlarını duyduk pıtpıt çok şeker atıyodu sata göre 4 aralık gibi doğum hamile kaldığım tarihe göre 18 aralık gibi biraz karışık yani doktorumda daha bişi demedi

Ekledim tatlım, hoşgeldin!

ersasu bilgilerim;
sat:26 şubat,yaş:29, kilo:53,2litest yapıldı sonucunu henüz almadım, ,lk tahmin:kız

Listeye beni de ekler misiniz? Sat 16 Şubat ama 7 mart olarak kabul ediliyor geç döllenme. Yaşım : 27 Hamile kaldığımda : 61,5 du. Şimdi 58,5. 12+5 haftalık hamileyim çarşamba günü 2 li test sonuçlarımı aldım gayet güzel bir problem yok çok şükür. Hamile arkadaşlara hamileliklerini güzel geçirmelerini, bebiş isteyen arkadaşlara da bir an önce en hayırlı ve tez zamanda güzel evlatlar diliyorum.....

ersasu canım, benim 2li testim geçen hafta belli oldu. ense kalınlığı normal ve kan testi iyi çıktı.

X