Kuzum bak şunu demek istiyorum, sen " Babam nasıl anlatsam telefonla ararlaar ya kredi için öyle aradığında bile kredi çekiyor hemen ayıp olmasın diyor yani böyle bir adama tekrar iş yaoabilecegi borca gireceği bir alan bırakmak istemiyorum " bunu yazdığında bu cümleden ne anlam çıkıyor?
Baba kişisi, banka personeline ayıp olmasın diye kredi çekerek borçlanıyor demişsin. Bende şunu diyorum bu adam kredi çekince havaya borçlanmıyor, parası varki krediyi veriyorlar adama.
Diğer şey, sana konularından rahatsız duyduğumu değil, birbiriyle mantıksız şeyler yazdığın için sana üzüldüğümü yazdım.
Garip garip kendinle çelişen şeyler yazıyorsun. Bir diyorsun sadece 6 bin liralık kredi kartım var, bir diyorsun benim üzerime ev aldılar, şimdi de arsa bekliyorsun. Ama arsayı sadece senin üzerine almadı diye dövünüyorsun. Ev almışlar, ama arsa alıp geleceğimi düşüncem diyorsun. Zaten borsadan para kazanıp duruyormuşsun, niye o zaman arsayı kendin almıyorsun.
Hem sen sevgilinle ayrı evde yaşamıyor musun? Sen zaten ayrı değil misin ailenle? Şuan sevgilinle evlenene kadar geçmedin mi ailenin yanına. Sürekli ailenle yaşamamışsınki. Ne diyon belli değil.