Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ona attığınız paralar banka hesap dökümünde yok mu sunun bunları avukat dişlidir umarım O canavarı allah bildiği gibi yapsın Eşeleyin biraz Belki kadın kızmanızdan korkuyordur yola gelirse size kanıt atar bilemedim şimdi Alt edin şu pisliği pes etmeyin
Gerek yokkı evlılık bırlıgınde bütün kazanılan mallar ortaktır. Neyın kımın uzerıne olduğunun onemı yok. Ama sen hepsını al. Aldatınca ni dava acılıodu ahlakla ılgılı zina ile ılgılı baş bütün tuşlara. Sonra gel konu aç burda. Bana özelden de yazabılırsın. Mutlaka okurum. Ve çok mutlu olurum. Sonucunu eğer yazarsan ve görmezsem çünkü bazen gıremıyebılıyorum. Hatta takıbe alayım ven bu konuyu. Sakın ama sakın anlasmalı yapma. Haklı sensın namuslu sensın. Namussuzluk yapan o herif.
Vazgeçme ne olursa olsun vazgeçme sen bunca yıl verdiğin emeği düşün ne göstereceği tanıklara ne atacağı iftiralara kafanı yorma gören belli duyan belli sen mucadeleni güçlü bir şekilde sürdür.Sen hersyin en iyisini en fazlasını hakediyosun sen ondan sadaka değil emeklerinin karşılığını istiyorsun bunu unutma