- 20 Ekim 2024
- 23
- 32
- Konu Sahibi gelenbahar
Evi ve yazlığı istedim. Arsayı da çocukların üzerine yap dedim. Kabul etmedi. Sadece oturduğumuz evi veririm diyordu en son.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerek yokkı evlılık bırlıgınde bütün kazanılan mallar ortaktır. Neyın kımın uzerıne olduğunun onemı yok. Ama sen hepsını al. Aldatınca ni dava acılıodu ahlakla ılgılı zina ile ılgılı baş bütün tuşlara. Sonra gel konu aç burda. Bana özelden de yazabılırsın. Mutlaka okurum. Ve çok mutlu olurum. Sonucunu eğer yazarsan ve görmezsem çünkü bazen gıremıyebılıyorum. Hatta takıbe alayım ven bu konuyu. Sakın ama sakın anlasmalı yapma. Haklı sensın namuslu sensın. Namussuzluk yapan o herif.Ona attığınız paralar banka hesap dökümünde yok mu sunun bunları
avukat dişlidir umarım
O canavarı allah bildiği gibi yapsın
Eşeleyin biraz
Belki kadın kızmanızdan korkuyordur yola gelirse size kanıt atar bilemedim şimdi
Alt edin şu pisliği pes etmeyin
Mok yesin pislık. Kadınla gününü gün edecek. Sen calıstın hep senEvi ve yazlığı istedim. Arsayı da çocukların üzerine yap dedim. Kabul etmedi. Sadece oturduğumuz evi veririm diyordu en son.
Bende vallahi. Tam Müge anlıya çıkmalık adamı rezıl rüsva etmelık. Pardon ya adam dedim.Çok gerildim bu konuya o adamı dövebilirim bile
Çocukarın ergen deli zamanları ve babayla da uzun uzun yazışıyorlar. Hal ve tavırlarında biraz değişim seziyorum. Artık boşanmadan mı yoksa başka bir şey mi bilmiyorum ama baba onlara arabalar, yurt dışı eğitimler, vs teklif ediyormuş. Bolca da sitem edip, duygu sömürüsü yapıyormuş. Akıllarını çelmeye çalışıyor. Kendisine tanık olmasalar bile karışmalarını istemiyormuş ki ben de onları karıştırmak taraftarı değilim. Ne veriyorsa alın ve susun dedim.Şahitlik yapmayanlara takıldım ben, yazıklar olsun. Arsız her koşulda haklı çıkıyor bunlar sayesinde. Hiç mi cevval arkadaşın yokmuş. Çocuklar şahitlik yapabiliyor mu, pedagog eşliğinde yazılı ifadelerini aldırıp karşı dilekçene ekleyemez misin? Günlük mesajlaşmalarınız bile onun şahitlerini çürütebilir. Madem bu kadar kötüydüm neden bunlarla ilgili bir yazışma yok falan denilemiyor mu? Şahitlerin yalancı olduğu hatta para ile tutulduklarını ekle dilekçene mesela. O malların en az yarısınınalmadan çekilme, sen huzur bulup hakettiğini alamayacaksan o da gönlünce harcayamasın. Uzasın dursun dava. Konuşturup ses kaydı almayı falan dene. Parayla adam tuttuğunu biliyorsan bunu ispatlamanın da bir yolu olmalı.
ortada mal varlığı söz konusuysa neden sadece ev ile yetineceksiniz ki ? herşeye ortaksınız , çekişmeli ise çekişmeli. İftirasız çekişme zaten olmaz ama söz konusu iftira ise de bunu kanıtlayacak olan da o . Çocuklarının hakkı , senin emeğin neden onda kalsın ki. Anlaştıktan snra hayatına bir kadın alıp yazlıkta , arabanızda onu görünce canın yine sıkılacak , bırak en başta sıkılcaksan sıkıl verme hakkın olanı.Merhaba. Haftalardır takip ediyorum üyelik olmaksızın tüm boşanma konularını. Ben de derdimi paylaşmak istedim. Benimkisi 20 yıllık bir evlilik. 2 de çocuk.
Çok sıkıntı yaşadık zamanında. İkimiz de benzer işlerde çalıştık, aynı parayı kazandık. Hayat müşterekti. Sonra eve geldik. Eşitlik bitti. O oturdu elinde kumanda, ben koştur koştur ev, çocuk, yemek, temizlik. Çok bunaldım. Çok yoruldum. Yardım etmediği gibi yaptığımı da beğenmedi. Sürekli eleştirdi, kusur buldu.
Yetmedi, tatillerde de annesine. Tüm tatil o gezerken ben annesine hizmet ettim. Gıkım çıksa, kafama vuruldu ezildim. En başta kendi ailem ezdi. Bunu bildiklerinden annesiyle bir olup hep daha istediler, daha fazla iş, daha fazla para, daha fazla mesai.
kazandığım maaş hesabıma yatar yatmaz alır, kendi hesabına atardı. Önce kredi, borç, vs vardı çok gözüme görünmedi. Evimizi aldık, araba, yazlık, bir de yatırımlık arsa. Doğru düzgün tatile gitmedik. İşin hastalığı var, emekliliği var dedik.
Sonra krediler de bitti, borçlar da. Fakat hala paramı alıyor, hala kişisel harcamalarımda ondan izin ve harçlık alıyorum. Keyfine göre bazen veriyor bazen vermiyor. Kendisi ise beyler gibi yaşıyor, hesapsız harcıyor. Geziyor, tozuyor, yiyor, içiyor.
Annesi bir kaç ay önce vefat etti. Ondan bayağı bir mal mülk kaldı. Hala kardeşleriyle paylaşamadılar.
Allah affetsin, ama mutsuz olmadım kadının gittiğine. Hep evliliğimizin içindeydi. Her şeye karışır, oğlu da bir dediğini iki etmezdi, anacıydı. Çok şükür iyi kazanıyoruz. Maddi olarak zaten ihtiyacımız yoktu parasına da aslında. Fakat ilk kez evliliğimizde huzurluydum ve gelecek için umutluydum.
"Boşanmak istiyorum" dedi bir akşam aniden. Hazırlamış bir protokol. "İmzala şunu. Tek celsede bitsin bu iş" dedi.
Bana sadece oturduğumuz evin yarısıyla, bir kaç parça ziynet eşyamı veriyor. Çocukların velayetini alırsam, evde ona uygun bir kira ödeyerek oturmama da izin veriyor sağolsun.
Ben daha önce iki kez boşanmak istediğimde beni öldürmekle tehdit etmişti. Ailem de destek vermeyince, elimde kanıt tanık olmadan boşanamam diyerek vazgeçmiştim. Şimdi o istiyordu boşanmak. Hem de yıllarca paramı, emeğimi, gençliğimi, sağlığımı sömürdükten sonra.
Çok koydu. Hemen bir avukat tuttum. Açtım davamı. Şimdi anlaşalım diyor. Oturduğumuz evi bana verecekmiş. Çocukların ikisi için de ufak bir şey nafaka. Diğer herşey onun olacakmış.
Herkes bana "anlaş gitsin, çekişmeli yorucu bir süreç" diyor. "Çok iftira atar, canını sıkar" diyor. İyi de bu adam benim canımı çıkarmış neredeyse yıllarca. Hem bana birlikteyken annesiyle bir olup atmadığı iftira kalmadı ki zaten.
Bilemiyorum. Bir yanım kimsenin yaptığı yanına kalmaz diyor. Anlaş kurtul. Diğer yanım uğraş diyor. Elimde bir kaç delil bir kaç tanık var bana sözlü ve ekonomik şiddet uyguladığına. Sırf canını sıkmak için uğraş. Kurtulamasın öyle kolay kolay senden, sana yaptıklarından. Acıt, kanat, alabildiğini al, kendin için, çocukların için.
Dertleşmek istedim sadece ama yorumlarınız ve fikirleriniz benim için çok kıymetli olacak bu karar sürecinde.
Sakın anlaşma. Ben boşanırken keşke burdan fikir alsaydım hiçbirşey almadım sadece küçük bir miktar nafaka bide çok küçük bir tazminat. Şuranın parası 50 bin gibi bir tutar. Şimdi aptalmışım diyorum keşke çekişmeli boşansaydım şirketin yArısını arabalardan 1 tane alsaymışım kafama .çayım. Sende sakın kurtulayım da bitsin deme kesinlikle ne alabiliyorsun al.Evi ve yazlığı istedim. Arsayı da çocukların üzerine yap dedim. Kabul etmedi. Sadece oturduğumuz evi veririm diyordu en son.
Ortak aldığınız hersey onun üzerine mi?Evi ve yazlığı istedim. Arsayı da çocukların üzerine yap dedim. Kabul etmedi. Sadece oturduğumuz evi veririm diyordu en son.
Kesinlikle bir lirani verme bu pisliğe bırakma al çöpe at verme..Senin paranla mal yapmiş utanmaz her şey yarı yariya isteMerhaba. Haftalardır takip ediyorum üyelik olmaksızın tüm boşanma konularını. Ben de derdimi paylaşmak istedim. Benimkisi 20 yıllık bir evlilik. 2 de çocuk.
Çok sıkıntı yaşadık zamanında. İkimiz de benzer işlerde çalıştık, aynı parayı kazandık. Hayat müşterekti. Sonra eve geldik. Eşitlik bitti. O oturdu elinde kumanda, ben koştur koştur ev, çocuk, yemek, temizlik. Çok bunaldım. Çok yoruldum. Yardım etmediği gibi yaptığımı da beğenmedi. Sürekli eleştirdi, kusur buldu.
Yetmedi, tatillerde de annesine. Tüm tatil o gezerken ben annesine hizmet ettim. Gıkım çıksa, kafama vuruldu ezildim. En başta kendi ailem ezdi. Bunu bildiklerinden annesiyle bir olup hep daha istediler, daha fazla iş, daha fazla para, daha fazla mesai.
kazandığım maaş hesabıma yatar yatmaz alır, kendi hesabına atardı. Önce kredi, borç, vs vardı çok gözüme görünmedi. Evimizi aldık, araba, yazlık, bir de yatırımlık arsa. Doğru düzgün tatile gitmedik. İşin hastalığı var, emekliliği var dedik.
Sonra krediler de bitti, borçlar da. Fakat hala paramı alıyor, hala kişisel harcamalarımda ondan izin ve harçlık alıyorum. Keyfine göre bazen veriyor bazen vermiyor. Kendisi ise beyler gibi yaşıyor, hesapsız harcıyor. Geziyor, tozuyor, yiyor, içiyor.
Annesi bir kaç ay önce vefat etti. Ondan bayağı bir mal mülk kaldı. Hala kardeşleriyle paylaşamadılar.
Allah affetsin, ama mutsuz olmadım kadının gittiğine. Hep evliliğimizin içindeydi. Her şeye karışır, oğlu da bir dediğini iki etmezdi, anacıydı. Çok şükür iyi kazanıyoruz. Maddi olarak zaten ihtiyacımız yoktu parasına da aslında. Fakat ilk kez evliliğimizde huzurluydum ve gelecek için umutluydum.
"Boşanmak istiyorum" dedi bir akşam aniden. Hazırlamış bir protokol. "İmzala şunu. Tek celsede bitsin bu iş" dedi.
Bana sadece oturduğumuz evin yarısıyla, bir kaç parça ziynet eşyamı veriyor. Çocukların velayetini alırsam, evde ona uygun bir kira ödeyerek oturmama da izin veriyor sağolsun.
Ben daha önce iki kez boşanmak istediğimde beni öldürmekle tehdit etmişti. Ailem de destek vermeyince, elimde kanıt tanık olmadan boşanamam diyerek vazgeçmiştim. Şimdi o istiyordu boşanmak. Hem de yıllarca paramı, emeğimi, gençliğimi, sağlığımı sömürdükten sonra.
Çok koydu. Hemen bir avukat tuttum. Açtım davamı. Şimdi anlaşalım diyor. Oturduğumuz evi bana verecekmiş. Çocukların ikisi için de ufak bir şey nafaka. Diğer herşey onun olacakmış.
Herkes bana "anlaş gitsin, çekişmeli yorucu bir süreç" diyor. "Çok iftira atar, canını sıkar" diyor. İyi de bu adam benim canımı çıkarmış neredeyse yıllarca. Hem bana birlikteyken annesiyle bir olup atmadığı iftira kalmadı ki zaten.
Bilemiyorum. Bir yanım kimsenin yaptığı yanına kalmaz diyor. Anlaş kurtul. Diğer yanım uğraş diyor. Elimde bir kaç delil bir kaç tanık var bana sözlü ve ekonomik şiddet uyguladığına. Sırf canını sıkmak için uğraş. Kurtulamasın öyle kolay kolay senden, sana yaptıklarından. Acıt, kanat, alabildiğini al, kendin için, çocukların için.
Dertleşmek istedim sadece ama yorumlarınız ve fikirleriniz benim için çok kıymetli olacak bu karar sürecinde.
Anası öldü,anasına hizmet etmeyi gerektirecek durum kalktı bu kadar basit huzmetçiye gerek kalmadıBen de anlamadım. Başkası var desem, sanmıyorum. Bir tartışma, kavga, vs üstüne de değil. Öylesine, çay içerken önüme kağıdı uzatıp, "boşanalım" dedi. Çok mutsuzmuş. Herkes hayata bir kez gelirmiş. O mutsuz olmak değil, ömrünün geri kalanını yaşamak istiyormuş. "Ben istemiyor muyum hayatımı yaşamayı peki?" dedim. "Birlikte yaşamamıza engel ne?" dedim. O harika bir koca olduğu için yaşatmış bana hayatı şimdiye kadar. Şimdi sıra ondaymış. Zırvaladı biraz.
Ailem şu an o kadar pişman ve ben onlara o kadar kırgınım ki zamanında yanımda durmadıkları, hatta bana boşanmamam için baskı yapıp o adama ömrümü harcattıkları için. Kendime de kızgınım herşeyi zamanında, gençken bırakıp çekip gitmediğim için.İşte zamanında tekmeyi atmayınca işleri bitince onlar atıyor.
Kaç yaşındasınız ?Ben de anlamadım. Başkası var desem, sanmıyorum. Bir tartışma, kavga, vs üstüne de değil. Öylesine, çay içerken önüme kağıdı uzatıp, "boşanalım" dedi. Çok mutsuzmuş. Herkes hayata bir kez gelirmiş. O mutsuz olmak değil, ömrünün geri kalanını yaşamak istiyormuş. "Ben istemiyor muyum hayatımı yaşamayı peki?" dedim. "Birlikte yaşamamıza engel ne?" dedim. O harika bir koca olduğu için yaşatmış bana hayatı şimdiye kadar. Şimdi sıra ondaymış. Zırvaladı biraz.
47Kaç yaşındasınız ?
Eşiniz tam bi vefasız ve bedel ödemesi gerekiyor bence