aylık değil genel toplam o kadar yani babamın kredi kartını kullanıyorum sordum ne kadar kullandım diye 6 bin dedi. Şuan işsizim 2020 yılından beri çalışıyorum. yazın işsizdim. Sonra tekrar işe girdim ama müşterilere dayanamadım işten ayrıldım. Miras muhabbetine ben girmedim şuan annemin ailesiyle miras sıkıntısı var. Bu nedenle babam direkt yüzüne söylüyorum ben ölmeden kimseye para vermem mal satmam diyor.
Ben babamın parası hakkında yorum yapıyorum çünkü benim ailem bu yüzü bana verdi. Ben ailemin evinde malesef ki herkesi toparlamak zorunda olan kişiyim. Annem ayrı babam ayrı kardeşim ayrı ben uğraşıyorum. Babam bana sordu demek ki fikrim önemli? son kararı ver alalım diyorsan alalım dedi. Ama annem mesela bir istemiyor bir istiyor ki arsa almak büyük bir konu yani bizim ailemizde bu tür konular konuşuluyor. Yahu benim annem babam çocuk gibi elinden tutulup doktora götürülen insanlar
. Evde her sorumluluk benim üstümde defalarca kavga ettik evden bile gittim yine kıyamıyorum dönüyorum. Evlenmemi bile istemiyorlar mesela yüzüme söylüyorlar sen yokken kim halledecek diye. ayrıca babamın işiyle de alakam var öyle ki süt inekleri için boğaları bile ben seçiyorum. Çalışanlarla ben ilgileniyorum. Aynı şekilde e ticaret yapıyoruz hayvancılıkla ilgili ben ilgileniyorum mesela. Yani uzaktan konuşmak kolay tabii. Ama aile yapım çok farklı malesef. Küçük çocukken bile ben eve gelip evdekiler aç kalmasın diye yemek yapmayı düşünüyordum ya hala öyle. O kadar fazla sorumluluk aldım ki bir zahmet karşılığı olsun. Ben ailem için çoğu zaman kendi hayatımdan vazgeçtim mesela İstanbuldaki okulumu bıraktım ve ailemin yanında okula geçtim neden? annem gecenin sabahında beni arayıp ağladığı için. Babam annemle kavga edip beni aradığı için. Asla huzur vermedikleri için.